"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 029
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
1. Джаро
2. Попов
3. Куката

това ми е  класацията за добра игра, като 2 и 3 място ги разменям на моменти.
иво някак не мга да г възприема и да го 'наместя' в челната тройка.. н ще му дам време 1-2 серии и ще преподреждам Simple Smile

# 346
1. Джаро
2. Попов
3. Куката

това ми е  класацията за добра игра, като 2 и 3 място ги разменям на моменти.
иво някак не мга да г възприема и да го 'наместя' в челната тройка.. н ще му дам време 1-2 серии и ще преподреждам Simple Smile

Иво ( героя на Захари Бахаров) къде го забрави  Wink

# 347
На мен пък любовницата на Джаро ми харесва - ролята и е да бъде наивно дори глуповато момиче, много красиво и според мен се справя доста добре с тази роля.  Simple Smile

# 348
  • Fort Worth, TX
Цялата история ми е глуповата,а акт.,който играе главната роля е трагичен просто.И толкова ли няма млади актриси,че само дървени манекенки гледаме в сериалите....
Има едно устройство викат му дистанция.Цък и сменяш канала.Ей, ама много сте ми интересни тука разни особи.Хем не ви харесва, хем гледате, че и коментари пишете.Мен нещо като не ми допада изобщо не си правя труда да гледам, камо ли да коментирам. ooooh!

# 349
Снощният епизод вече е качен на сайта
http://www.podprikritie.bg/episodes/sezon-1/epizod-4---pod-prikritie

# 350
на мен Съни много ми харесва.... според мене много добре се справя с ролята си ... и доста добър избор на режисиорите ... но можело малко по българско име да и измислят, но пък ии това и ходи ... свикнали сме от Стъклен Дом ... Хари , Чарли ... Hug

# 351
на мен Съни много ми харесва.... според мене много добре се справя с ролята си ... и доста добър избор на режисиорите ... но можело малко по българско име да и измислят, но пък ии това и ходи ... свикнали сме от Стъклен Дом ... Хари , Чарли ... Hug
Това е умалително име....но не се сещам на кое  ooooh!
А сега масово децата са  с едни "български" имена  Mr. Green

# 352
Аз познавам Станислава- Съни Simple Smile А "Съни" има още в българския филм "Комбина", който е от началото на 80-те.

# 353
Моята класация е така
1. Иво
2. Иво Grinning
3. Иво  Laughing

Шегувам се, бих ги подредила така
1. Иво - колебая се м/у първо и второ място Simple Smile
2. Куката - леле как настръхнах от този човек в последната серия. С такова хладнокръвие застреля онзи , а на  барманката изобщо не и завидях, когато трябваше да му запали цигарата Crazy Страхотна актьорска игра
3. Тук се колебая между Джаро и Попов

# 354
# 355
Хари от Захари, това ми хрумва на мен като умалително.

# 356
Аз познавам Станислава- Съни Simple Smile А "Съни" има още в българския филм "Комбина", който е от началото на 80-те.
Да и аз познавам Станислава, на която викат Съни, но за първи път чувам на Силвия да викат Съни.

# 357
  • au bout du monde
Четох някъде,че се казва Станислава,а сега гледам в сайта пише Силвия Shocked Май са объркали нещо.

# 358
Четох някъде,че се казва Станислава,а сега гледам в сайта пише Силвия Shocked Май са объркали нещо.
Не са объркали. В единия от епизодите, майка й се обърна към нея със Силвия мисля Peace

# 359

Общи условия

Активация на акаунт