"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 006
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
20:45

Приятно гледане!

Кука, сИпи една вода  Laughing

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 20:51 от bugsy

# 421
  • гр. София
Това беше тъпо, ако бяха точни Иво щеше едва ли не да се пъхне с Мартин в тоалетната Rolling Eyes
Койна Русева не ми хареса, някак си беше неубедителна с тези мимики Rolling Eyes

Не можах да разбера какво каза дилърът, за да откачи така Мартин?

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 21:31 от Olia29

# 422
  • София
Това беше тъпо, ако бяха точни Иво щеше едва ли не да се пъхне с Мартин в тоалетната Rolling Eyes
Койна Русева не ми хареса, някак си беше неубедителна с тези мимики Rolling Eyes

Дилъра каза нещо обидно за баща му / не си спомням с точност/ и той за това така откачи

# 423

и аз много не чух но беше нещо като че баща му много се мъчел докато го прави (тоест докато прави Мартин)

иначе серията бешееее невероятна... с накрая мартин и съни като бяха в колата бях много уплашена че някой ще ги видии  Embarassed Embarassed

# 424
Куката: Косъм, ти да нямаш Паркинсон?  hahaha
Шефчето-полицай (дето политиците го натискат): Ония абитуриенти от ДАНС ще ни вземат случая.
   hahaha

По едно време си викам...филмът е български, що е със субтитри  Joy  , пък то престъпниците си приказват кодирано... "Бай Митко", май беше код за тревата.   Joy

# 425
Такааа отново супер серия въпреки, че беше с една идея по - слаба от миналата. Малко доскуча на 1-2 пъти, но не е кой знае какво. Поддържат едно добро ниво. Марто много хитро се измъкна, браво. Иначе не знам защо ама си мисля, че скоро Косъма ще загрее кой ги топи и ще бъде пред дилема дали да го предаде или да го спаси и да му върне услугата. Сцената със сервитьорката не беше случайна. Иначе Джаро е супер силно направен образ. Хем е един симпатичен, любезен хем има много силни вътрешни демони. Това с изнасилването го доказа. Иво от друга страна има някаква съвест дето почва да го гризе на моменти. Не знам може би защото харесвам Захари, но виждам нещо добро в него. Тука май положението е като с Чарли в "Стъклен дом" - склонна съм все да го оправдая.
А за изблика на Марто до последно си мислих, че е театър, за да не застреля човека, а той милия верно изкрейзъл.  Grinning Има много добри попадение този филм. Бравоо!!!

# 426
  • Stuck in a moment
Пропуснах серията  Sad
Някъде в нета качват ли ги?
Кога са повторенията? Май петък беше...

# 427
Такааа отново супер серия въпреки, че беше с една идея по - слаба от миналата. Малко доскуча на 1-2 пъти, но не е кой знае какво. Поддържат едно добро ниво. Марто много хитро се измъкна, браво. Иначе не знам защо ама си мисля, че скоро Косъма ще загрее кой ги топи и ще бъде пред дилема дали да го предаде или да го спаси и да му върне услугата. Сцената със сервитьорката не беше случайна. Иначе Джаро е супер силно направен образ. Хем е един симпатичен, любезен хем има много силни вътрешни демони. Това с изнасилването го доказа. Иво от друга страна има някаква съвест дето почва да го гризе на моменти. Не знам може би защото харесвам Захари, но виждам нещо добро в него. Тука май положението е като с Чарли в "Стъклен дом" - склонна съм все да го оправдая.
А за изблика на Марто до последно си мислих, че е театър, за да не застреля човека, а той милия верно изкрейзъл.  Grinning Има много добри попадение този филм. Бравоо!!!
Този пост  все едно аз съм го писала  Peace. Точно това си помислих и аз за Джаро. Предната серия наистина беше по-динамична, но и тази ми хареса и особено играта на Съни.

# 428
За мен серията беше малко по-слаба от предишната, но имаше моменти, които ми направиха огромно впечатление и ми харесаха:
1. Докато Иво и Джаро играеха шах и си говореха как "къртицата" е успял да се измъкне. И Джаро като се помайтапи с Иво, че може би Иво пее на куките. Изражението на Иво и погледът, с който изгледа Джаро бяха страхотни. Аз лично усетих разочарованието му от Джар от факта, че дори и на шега се съмнява в него. И все едно разбра, че ако се наложи на Джаро няма да му мигне окото и ще го ликвидира. Без значение, че му е дясната ръка.
2. Хареса ми как Марто сви документите на Койна Русева. Страхотна инсценировка на обир, че чак и чантата в кофата.
3. Хареса ми как безобразно се държа Съни на вечерята на Джаро и заместник-министъра. Нищо, че знаеше, че ще отнесе шамарите. Въобще, образа на Съни и играта на Ирена все повече ми допадат.

Джаро (като герой) ми става все по-противен, но пък Билалов играе страхотно.
Иначе, чакам с нетърпение следващата серия. Ще ми е много интересно дали ще се справят с банковия обир (чисто като замисъл и изпълнение на сценаристи и актьори).

# 429
1. Докато Иво и Джаро играеха шах и си говореха как "къртицата" е успял да се измъкне. И Джаро като се помайтапи с Иво, че може би Иво пее на куките. Изражението на Иво и погледът, с който изгледа Джаро бяха страхотни. Аз лично усетих разочарованието му от Джар от факта, че дори и на шега се съмнява в него. И все едно разбра, че ако се наложи на Джаро няма да му мигне окото и ще го ликвидира. Без значение, че му е дясната ръка.

Това и мен ме накара да потръпна! Много силно! Направо се видя болката в очите на Иво , много силна беше. Джаро е ужасен образ, но актьора го играе просто перфектно. Не си представям друг в този образ. Иначе Билалов съм го гледала в театъра и там също игра много силно въпреки противната пиеса и роля.

# 430
Наистина тази серия нямаше толкова екшън и динамика (затова може би изглежда по-слаба от предните), но пък заложиха на по-човешките размисли и вълнения...

Ивайло Захариев по-добре игра в тази серия...особено сцената след, като преби дилъра (много реалистично беше, аз чак си извърнах главата, че не обичам кръв толкова).

Серията вече е качена на сайта!

# 431
Наистина тази серия нямаше толкова екшън и динамика (затова може би изглежда по-слаба от предните), но пък заложиха на по-човешките размисли и вълнения...

Ивайло Захариев по-добре игра в тази серия...особено сцената след, като преби дилъра (много реалистично беше, аз чак си извърнах главата, че не обичам кръв толкова).

Серията вече е качена на сайта!
В кой сайт ?

# 432

Качват сериите и в сайта на БНТ, а там можеш да намериш и пряка връзка със сайта на самия сериал. Не знам каква е причината, но на мен от там ми засича, за това чакам да я качат в youtube - там вече има 4-те серии  Peace
Нямах никакви очаквания към този филм и не го следях. Онзи ден реших да го потърся и да изгледам една серия...в последствие се осъзнах, че вече е 04:00 и доволна си легнах след като изгледах и 4-те серии, чаках с нетърпение 5-тата. Много добре им се получава. Филма е страхотен. Някой да даде линкче за трейлър за следващия епизод? newsm78

# 433
# 434
  • София
Ако ви засича във сайта на самия сериал - има го и в замунда качен
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=263202&hit=1
 Hug
Или пък във vbox:
http://vbox7.com/play:ba679436 - 1 част
http://vbox7.com/play:ec864992 - 2 част
http://vbox7.com/play:0f05936d - 3 част

Общи условия

Активация на акаунт