"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 998
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Би трябвало да е разкарал телефона  Peace, щото ако някой го сбара...може лошите да навържат нещата. [/i][/color] Shocked
По скоро трябва да сложи телефона някъде, така че да изглежда случайно паднал,  и някоя сервитьорка/чистачка да го намери.
Иначе има риск я Иво, я сервитьорката да съберат 2 и 2.

# 451
  • На Изток от Рая
Не мога да се сетя той дали въобще изключи телефона след като го остави там. А пък и нищо чудно лампата да вземе да изгори...

# 452
Не го изключи, нито пък изтри смс-а, който изпрати. Мисля си, че Косъмчето ще влезе до тоалетната и точно тогава телефона ще звънне  newsm78

# 453
Не го изключи, нито пък изтри смс-а, който изпрати. Мисля си, че Косъмчето ще влезе до тоалетната и точно тогава телефона ще звънне  newsm78

Може да му е паднала батерията и да не звънне.  Wink

# 454

и уолпейпърите от сайта, там са в голям размер:
  Grinning

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 22:28 от bugsy

# 455
Според мен малко по-малко Мартин преминава към тъмната страна на Силата. Яростта постепенно го завладява и ще се превърне в чудесен ученик на тъмните ситски лордове. Джаро е същински Дарт Сидиъс - деликатен и изтънчен злодей. В кръга на шегата разбира се и забелязахте ли кой беше сътрудника на Джаро в последния епизод - Хорст Фукс. Нашия де от Нескафето.

# 456
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1703937038311.2098955.1234556719
 Един албум на Ивайло Захариев много яки снимки.

# 457
Може ли някой да ми каже какво казва Съни в последната серия, последният момент, последнат реплика от серията, когато са в колата след като се целунаха?

# 458
че стана късно и иска да я прибере, нещо от този сорт беше.  Peace

# 459
че стана късно и иска да я прибере, нещо от този сорт беше.  Peace
и на мен така ми се стори, макар че го върнах 3 пъти да чуя  Mr. Green ама тя така го измънка...очаквах по-вълнуващ край на тази серия

# 460
  • София
Аз хич не мога да я видя химията между Съни и Мартин Confused

# 461
Аз хич не мога да я видя химията между Съни и Мартин Confused

И аз  smile3506

# 462
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вижте сега, момичета, тази химия трябва да е много скрита, за да не я надушат Джаро и авери. И актьорите си играят ролите толкова добре, че дори вие не можете да я усетите. Laughing

# 463
Вижте сега, момичета, тази химия трябва да е много скрита, за да не я надушат Джаро и авери. И актьорите си играят ролите толкова добре, че дори вие не можете да я усетите. Laughing

А-а-а-а значи Съни е нарочно дразнещо-флегматична. ДооообУе, аз не знаех  smile3501 на актьорите значи, извинетИ

# 464
Здравейте момичета .... много ми харесва филма ... но още повече ми харесва песента от последният епизод  на филма ... пуснаха я точно преди края .... някоя от вас има ли информация как се казва и на кой изпълнител е ... много ще ви бъда благодарна ...   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт