"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 933
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • На земята, която е всъщност звезда.
Защо твърдите, че гледаше в Съни? В Зори гледаше, нали и след това имаше и разговор, в който Съни му каза, че Зори е малка и е още ученичка? Той сам каза, че гледа в "онази млада газела" или нещо от сорта  Rolling Eyes Просто Зори беше зад нея..

Здравейте и от мен, по принцип само ви чета, но тук наистина съм изумена защо твърдите, че е гледал в Съни.

Защото дадоха Иво /гледащ/, после Съни /обясняваща на момичетата/, после пак Иво и пак Съни, която се обърна, видя го и попита нещо си. В този момент не дадоха нито едно от другите момичета. Като качат серията виж пак тази сцена.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 11:01 от вселена

# 661
Да, прави сте, че всеки може да го тълкува, както му хареса. Няма какво да я гледам, гледах я внимателно, защото още от трейлъра ми беше интересно какво става там. Не мисля, че Иво би си позволил въобще да си помисли нещо за момичето на Джаро, пък и не ми харесва идеята да я замесват с трима мъже. Но може и да сте прави, ще видим какво ще стане  Peace

# 662
Миналия епизод се спрягаше Зори с Марто, сега с Иво. Със сигурност четворката Съни, Зори, Марто и Иво ще се заплетат по някакъв неочакван за нас и най-вече за Попов начин. Там има много поводи за заигравки, изправяне на геройте един срещу друг, любов, разпри, завист, ревност и оплитане на конците за много серии. Кой с кого няма особено значение, а и двойките понякога бързо се разменят и разминават с несподелени любови.
Миленита искам с Косъма!

# 663
  • София
Тази серия ме държа под напрежение и само подскачах на стола кога и на кой ще звънне телефона  #2gunfire. Определено и аз си мислех, че Иво би трябвало да загледа Зори, че да стане интригата, но за мен през цялото време гледаше Съни. Какво искат сценаристите не можах да разбера, но определено така както го дадоха погледа му не беше към Зори  Peace.
А къртицата определено е Деян Донков, и дано Попов най-накрая се усети кой го дъни. Макар, че как ще стане.
А Косъмчето къде забегна, няма никакво  Crossing Arms.

# 664
Аз пък все си мисля, че след време, може и в другия сезон ще се разминем с шефа и Деян Донков ще стане завеждащ случая. Никак не ми изглежда на къртица той, ама не съм изгледала последния епизод, та твърденията ми са само плод на лични предположения.

# 665
Такаа моята теория е, че Иво заглежда Съни и Джаро ще разбере по някакъв начин, и ще накара Марто да го убие, но той няма да го направи... И Мартин ще стане заместник на Иво. Мисля, че ще убият Попов. А кога ли ще се появи Христо Мутафчиев, в този сериал беше нали? Thinking

# 666
  • София
Не не много ви моля Иво искам да си остане във филма  Crossing Arms.

# 667
И аз скоро се чудих за Хр. Мутафчиев, явно за финала го пазят...Може в следващия сезон да има централна роля, а сега - само да се появи за малко.

# 668
И аз не искам Иво да го махнат, но мисля че гласят Марто за заместник, а за Иво нещо друго ще измислят. Wink

# 669
РАДВАМ СЕ ЗА ХР.МУТАФЧИЕВ- дано се задържи по дълго в сериала...
Ако убият Попов,какво ще стане с Марто,на кого ще докладва newsm78
то без жертви няма да минем,но...не ми се дава никой още Crossing Arms

# 670
Аз мисля, че нито Попов, нито пък Иво ще махнат. Защо въобще мислите, че ще махат някого от главните герои? Няма такава практика в българските сериали.
Не харесвам никак Христо Мутафчиев и не искам да го гледам в сериала, освен в нещо епизодично, както Йоана Буковска. Той се възстановява след болест и не ми се вярва да заема централна роля, защото снимките са голямо натоварване.

# 671
Аз точно затова казах, че може по-нататък да си е редовно в сериала, втория сезон едва ли сега веднага ще започнат да го снимат....а и то няколко месеца минаха, надявам се да се оправя човека бързо. Но ще видим, може да е само за минути ролята му, но го ползват за реклама от самото начало, преди да пуснат сериала, все пак е име.

# 672
Аз също мисля, че Иво се загледа по Съни. Може би чак сега загатват за чувствата му към момичето на шефа, а и може би не случайно до сега не са го дали с никоя жена, даже майка му го каза в предната серия /само не помня кой хвана Съни след опита й за бягство в първата серия/... Аз не виждам какво толкова предлага Джаро на Съни та да стои тя при него - една зала за танци, на която тя така и не може да се нарадва след толкова тормоз, по-скоро показват, че животът и с него е гаден, при все опитите й да избяга...
На мен ми допада идеята за любов между Марто и Зори...

# 673
  • au bout du monde
Иво май гледаше Съни и доста се очудих Shocked За първи път загатват,че може би я харесва, но го прикрива. Тя пък веднага взе да обяснява каква жена би му отивала, прозвуча ми все едно за себе си говори Mr. Green

Косъма казал ли е детенцето му дали е момиче или момче?

# 674
Яя, това с детето на Косъма съм го изпуснала. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт