"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • au bout du monde
Беше казал,че има дете или деца.Ама какви бяха Blush Laughing

# 676
Аз също мисля, че Иво се загледа по Съни. Може би чак сега загатват за чувствата му към момичето на шефа, а и може би не случайно до сега не са го дали с никоя жена, даже майка му го каза в предната серия /само не помня кой хвана Съни след опита й за бягство в първата серия/... Аз не виждам какво толкова предлага Джаро на Съни та да стои тя при него - една зала за танци, на която тя така и не може да се нарадва след толкова тормоз, по-скоро показват, че животът и с него е гаден, при все опитите й да избяга...На мен ми допада идеята за любов между Марто и Зори...

И да иска  да замине - не може да се измъкне...трябва да чака на него да му омръзне, за да може да се отърве....

Ама говорите за деца на Александър Сано, не за Косъма, нали...че се стреснах и аз какви пък деца имал  Grinning
Две - едно, тяхно с Нели, и едно нейно.

# 677
Серия - убиец! Страхотна игра и много интересно действие!
На Иво му се вързах, че е загледал Зори и дори си представих как най-после ще го видим с момиче и него. След като прочетох коментарите ви, разбрах, че съм леко в грешка, обаче не пречи той да тръгне със Зори, с цел да е по-близо до Съни. От друга страна Иво го дават много принципен и едва ли ще го направи (да тръгне с момиче, което не харесва). Иво подозира Мартин най-много, че порти работата, но няма доказателства и засега само мръщи вежди. Simple Smile
Не мисля, че могат да махнат от сериала Джаро, Попов или Иво. Филмът няма да е същият.

# 678
  • au bout du monde
Ама говорите за деца на Александър Сано, не за Косъма, нали...че се стреснах и аз какви пък деца имал  Grinning
Две - едно, тяхно с Нели, и едно нейно.

Уф какво пиша ooooh! Blush Косъма няма деца. За Куката говорех ooooh! Много им бъркам имената на двамата  Crazy

# 679
Мисля, че Куката не е казвал момчета или момичета има. Когато щяха да убиват Косъма каза, че даже го бил направил кръстник на децата, но не е уточнявал пол.

# 680
  • au bout du monde
Мисля, че Куката не е казвал момчета или момичета има. Когато щяха да убиват Косъма каза, че даже го бил направил кръстник на децата, но не е уточнявал пол.

Мерси. И аз това си спомних. Но си викам да не съм изпуснала нещо.

# 681
  • Stuck in a moment
Пак интересна серия, единствено Съни ме издразни като взе да морализаторства на Мартин  Peace

# 682
  • София
Съни реалистка, друг път... може няколкото шамара да са я свалили на земята, но имаше сцени, в които беше смешна...все едно не знае с кого се е захванала.
Иво и Съни са ми абсурдна двойка!( просто го харесвам и се надявам да има по-добър вкус.) Mr. Green
Зори от друга страна...ще стане много интересно. Crazy
Смятам че просто Зори беше седнала, Съни беше права, точно пред нея и затова така се получи.
Ако имаше нещо в посока Иво-Съни смятам че щяха да ни го покажат по от рано, а не точно когато Зори се появи, а и не е никак случайно това колко време и отделят всеки епизод. Peace
Обаче и аз смятам, че ще се заформи интрига в четворката, например Мартин ще разбере, че това е дъщерята на Попов, ще опита да я предпази и отдалечи от Иво, което Иво и Съни ще изтълкуват като любов.

# 683
  • au bout du monde
Много я харесвам Зори и се надявам да не й се случат лоши неща.

Съни живее в друг свят ooooh! Сякаш не знае с какво се занимава Джаро.

# 684
И според мен Иво се загледа в Съни. Но това не значи автоматично, че я харесва и затова я гледа. Може да си има някакви негови си подозрения, може да е забелязал някой друг разменен поглед между нея и Марто и т.н. А пък и забелязахте ли с каква ирония й отговори на морализаторските фрази, че имало голяма разлика във възрастта между него и Зори. Каза й "Точно ти ли ще ми говориш за разлика във възрастта, бе Съни?!"
Аз си мисля, че някъде дълбоко в себе си Иво презира жени като Съни - т.е. метресите. Затова и няма сериозна връзка, затова всичко при него е само секс за една нощ. Защото в техния кръг се въртят само такива мацки.
Иво все още е много лоялен към Джаро, едва ли би му хрумнало да се заглежда по мацката на шефа. Според мен него го тормози как по-точно да измести Мартин от мястото на фаворита. Мисля си, че Иво иска отново да спечели вниманието и благоразположението на Джаро, а това няма как да стане, ако заглежда мацката му.
На Иво проблемът му е Мартин. Това е нещото, което според мен го вълнува изцяло в момента. Че някой е на път да го измести и да стане новата дясна ръка на Джаро.

# 685
Каза и така, защото се дразни, че е с дъртака Джаро, а не с млад, силен, здрав мъжага като него. Ако я харесва Съни, то със сигурност е отдавна и я гледаше защото я иска, а не защото я подозира.
Много ми харесва това развитие на нещата с тях четиримата. Не случайно Иво е сам, майка му го пита за приятелка, Миленита го иска, а той нея не. Тя е хубавица и е добра като за него, но явно в сърцето му има други чувства, други копнежи.
Може да е лоялен, може да е верен, но желащия жена мъж е звяр. Той не мисли кого ще нарани, особено ако желае отдавна. Много искам да го забъркат и със Зори.

# 686
Ами, не знам. На мен пък не ми се вярва да е точно така, но ще видим Simple Smile
Хубавото на героя на Иво (а и на самия Бахаров) е, че е енигматичен. Не може толкова лесно да се разбере какво мисли, какво чувства.
А забелязахте ли, че лека-полека започва да се разгръща историята с малкото момиченце?

# 687
  • Варна
Съни понякога я показват нежна и невинна, едва ли не "жертва". А когато Мартин й предложи да избягат от "звяра", тя му каза, "Ти какво ще ми предложиш?" - може би това е черта на мутреса, за мен е странно все пак...

# 688
И на мен ми се стори, че Иво се загледа в Съни и в последния момент си отклони погледа  Rolling Eyes (а, дали е гледал в нещо зад нея  newsm78...оф, стана много сложно и притоворечиво  Shocked ). Иво после я заби точно с една реплика, ама това може да е за замазване на положението с цел да не покаже слабост "удря пръв".  ooooh! Ще изгледам пак този момент, че стана Убъркация. #Crazy
Съни ме дразни малко  в ролята на многострадална Геновева, но акцента в сериите в/у нея не е голям , така че се търпи.  Peace
Хареса ми "мисията" на Попов, голЕм съспенс.  Grinning 

# 689
  • София
Цялото отношение на Иво към Съни е едно такова...не е като да влюбен, и не вярвам да е маска само, за да си прикрие истинските чувства. Wink
Но ще видим в следващите серии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт