ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 4

• 33 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета
засега и при нас се очертава да е хубав деня
мерси за кафенцето-аз сега ще пийна едно чайче,но за по-късно да ми оставите и на мен кафенце
аз нещо се поразболях и баткото води малката на градина,но вчера я заведе и като се прибра-хайде пак в леглото та стана в 13
Бистре,аз тези бисквитки хич не ми харесват и като знам ,че не са хубави не ме и дразнят,а на децата съм обяснила,че рекламират само боклуци
И за мое съжаление,все още не сме,чакаме министъра да му е на кеф да ни подпише договорите
всеки ден чакаме да се обадят,ама

# 76
Много много отдавна не съм писала но преживявах едни неща.....и хич не ми беше до писане но сега мисля да съм по-постоянна да не кажа всеки ден и ще си говоря по-честичко тука с вес!обещавам!гледам една моя приятелка ЛЪВКИНЯ колко е по-постоянна от мен в тяхната си лъвска тема и мисля да не оставам по-назад! WinkТази  вечер мъжлето е на работа а детето играе при комшийчето и ми е едно такова сънливо.....пък  как се чудя да ям ли да не ям ли ...като съм без мъжлето хич нямам апетит нещо....хич не обичам да оставам сама без половинката... Sadдобре че е детенцето ми!родителите ми са от друг град и ми е много самотно!

# 77
Добро утро,къде сте бре?
То че е хубаво времето,хубаво ма драснете да кажете как сте
Близначе недей да тъжиш и аз съм сама тук и на мне често ми се случва да изпадна в такива мисли
От къде си,кажи нещо повече за себе си и детето

# 78
На работа, как къде сме  newsm78 Е, аз поне ходя на работа, другите сигурно и те. Ама тез дето си трайкат у тях, ще ги порицаваме  hahaha #Cussing out
Хубав ден от мен...   bouquet

# 79
Бистре,то май ние двете само май си пишем
ходиш на работа,ама имаш и време да се разпишеш,а другите,никви не се вясват

# 80
...другите,никви не се вясват

Вяс!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тука съм и аз..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 81
  • Някъде в търсене ............
Вяссссссссс и аз Simple Smile
Сутринта си казахме по едно добро утро с Бистрето, но за кратко, че пак изтървах рейса ......
Много ми се спи, искам ваканцияяяяяя, искам море и много такива хубави неща.......

# 82
ми какво да кажа за себе си-от ЯМБОЛ съм и имам момченце 3 клас втория срок Laughing не работя от няколко месеца-съкратиха ме и сега активно търся!решили сме с мъжа ми вече да имаме и още едно детенце и се стараем но от около 7 месеца няма резултат...ей това много ми тежи....иначе тледам да се веселим да излизаме заедно тримата и да се забавляваме!днес водих дребосъчето на кино и яде сладолед а аз си купих три блузки за пролетта във много свежи цветове и на страхотни цени-8, 8 и 9лв Winkи сега си ги гледкам и съм много щастлива!

# 83
Браво Близначе! Честити да са ти блузките! Със здраве да си ги носиш и скоро да ти отеснеят!!!!  hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
мА кво пожелание ти дръпнах ,а?  Joy Joy Joy Joy

За бебето не се тръшкай много....Когато ти е най-спокойно - тогава ще те изненадат двете чертички...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 84
TheNMaster разбрах те!ами от към бременно коремче може Wink!иначе всички така ми казват-да спра да го мисля и тогава ще стане ама как да спра.... newsm78

# 85
Близначе,честити ти нови блузки
а за бебчо се успокой,мойте имат 3години разлика и още тогава се мъчихме6 месеца,твоето детенцее 3 клас и периода на пазене е по-голям,та спокойно-ша стане,не го мисли

# 86
Ехоооооо, аз сядам да ви видя и чуя. Ама първо да питам кой ще сяда при мен да ми прави компания на винце

Близначе, наистина когато спреш да се притесняваш и да го мислиш ще стане. Моя приятелка дълго време не можеше да забременее, после прави инвитро - неуспешно, после вече се отказа и каза че ще си осиновяват детенце. И няколко месеца по-късно забременя нормално, износи детето нормално и сега да й жива и здрава щерката   bouquet Така, че наистина не се отчайвай, но и не го превръщай във фикс идея. Наистина отстрани е много трудно да се дават такива акъли, но май има нещо вярно в тях. Прегръщам те силно, сигурна съм че ще намериш сили да не го мислиш толкова  Hug

# 87
Наздраве тУгаз и от мен.....

# 88
аз докато се включа и кажа НАЗДРАВЕ  и ви няма....!аз вино вече не искам и да видя защото скоро бях изпила доста и като ми стана лошо....понапих е .... Whistling Whistling Whistlingзатова ще се включа с нещо друго:

А СЕГА -НАЗДРАВЕ!!!!!!

# 89
Ааааа, ние сме тук ... пием си и си казваме Наздраве ...
от бирата няма да взема, но виж мезенце ще си взема ...

Общи условия

Активация на акаунт