Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
sinapovaaya, Нуна-та аз си я харесвам много, пък и не ме притеснява нито теглото й, нито начина на сгъване
 Peace

Therisa, Чиполино са пловдивска фирма, НО продуктите им се произвеждат в Китай  Rolling Eyes Аз лично не съм фен на марката, не че съм ползвала техни неща де, но от отзиви на приятели  Whistling
Ние взехме от немския ибей такова http://cgi.ebay.de/MAMTU-Hochstuhl-TRON-SITZVERKLEINERER-LATZ-NE … sh=item6b1b3f79c1 И съм доволна - ползваме го вече половин година и нямам никакви забележки.  Peace Нищо, че и то най-вероятно е правено в Китай  Mr. Green

# 616
  • Пловдив
Всъщност Бертони и Чиполино са различни марки на един собственик. Като Бертони изглежда като цяло по-евтината марка от двете.

# 617
Всъщност Бертони и Чиполино са различни марки на един собственик. Като Бертони изглежда като цяло по-евтината марка от двете.
Всъщност тук не си права
Чиполино и Baby Max са на един и същи собственик - Maxcom Пловдив
Bertoni и Just 4Kids са на друг собственик Дидис Шумен
Cangaroo и Мони са на един и същи собственик - Мони Трейд

# 618
Янтра, не са на един собственик  Rolling Eyes
И двете марки, както и Кангару са български, но продуктите им се произвеждат в Китай.
Фирмата-производител на Чиполино, произвежда и велосипедите Спринт.  Peace

п.п. Durango ме е изпреварил  Peace

# 619
Янтре, не съм сигурна. Централния офис на Бертони като стартираха беше в Шумен.

# 620
  • Пловдив
Ай, объркала съм Бертони с Бейби макс. Голяма съм блейка Simple Smile

# 621
Ох, пак Чиполино и компания, ама те не са много за темата за висше образование Grinning

# 622
Ох, пак Чиполино и компания, ама те не са много за темата за висше образование Grinning

Защо? Гледам, те заедно с Бертони са доста по-срещани от повечето обсъждани колички тук, пък не съм видяла да се разпадат на улицата.
Особено в по-малките населени места. София е прекалено пъстра.

# 623
Като сме на вълна Бертони, да кажа как преди 6-7 г., както разхождах сина ми в едно такова влязох в магазин Малечко. Влизам през вратата, но теракотът нещо побърка колелата на количката. Като се разчекнаха във всички посоки и ни напред, ни назад. Гледа ме собственика на магазина и се провиква:
- Оффф, взимай я тая трошка, отивай в Дружба и му я удари в главата на Пинокьовеца  Mr. Green

# 624
  • Пловдив
Не си, ама аз съм виждала и усещала. Моето бертони се разпадаше. Close

# 625
  • София

защо в темата се допъсткат само определен ценови клас ли, що ли???
колички  са, някои хора си ги купуват, имат място в темата разбира се, не всеки все пак може да си купува стоке и нуна... не всеки и иска... Wink

# 626
Мои познати твърдят, че преди именно 6-7 години е имало много сполучливи и здрави модели на Бертони, но с времето качеството е отишло надолу. Не се наемам да твърдя, че е вярно.
Ето, аз съм недоволна от САМ, сигурно колкото вие от вашите бивши бертонита.  Simple Smile

# 627
  • Пловдив
Моооже, моооже, ама моето бертони беше преди 5г, за най-големия син купувано.

# 628
Защо? Гледам, те заедно с Бертони са доста по-срещани от повечето обсъждани колички тук, пък не съм видяла да се разпадат на улицата.
ооо, аз съм виждала точно на Бертони как му се "разчекват" колелата, а Чиполино пък как скърцат  ooooh!

Но пък имат и сполучливи и хващащи окото модели, пък и нали за всеки влак си има пътници.  Peace Не всеки може да си позволи да даде повече парички, все пак не е това най-важното.  Peace

# 629
Относно "повечето парички" всъщност има невероятно хубави колички, ако и модели от преди година-две на цени, сходни с тези на Б и Ч.

Общи условия

Активация на акаунт