Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ами то София не е България и наистина избора е между Бертони и Чиполино в по-малките градове, защото всички искаме да видим и пипнем преди покупка особено пък за 800лв. и нагоре.

# 151
ами в малкия град дори и да ги има не се купуват, само се гледат и се почва
ауу колко е скъпо вие нормални ли сте 800 лв за количка, на мен колата ми струва по малко
и след като има търсене за евтини колички, не за скъпи магазините предлагат евтините.
и другото масово е да ида в магазина да я видя а ще си я поръчам от UK. В резултат на което магазините не предлагат такива които са по евтини в UK или не знам къде. Е има и по фрапантни случаи, аз си я купих от англия ама тя има гаранция и да ми я оправите, или да ми покажете как се сгъва

# 152
  • София
Ами то София не е България и наистина избора е между Бертони и Чиполино в по-малките градове, защото всички искаме да видим и пипнем преди покупка особено пък за 800лв. и нагоре.
ами аз съм виждала доста и сф и в шумен и в търново и по морските градове....
предполагам и в останалите по-големки има....та все пак София не е България, но и само по-малките градове и селата не са България....
а който иска по-хубава количка пътува до съседен по-голям град, поръчва по нета от бг или чужбина...това по моите впечатления от форумните мами....
а и не малко хора купуват втора ръка без съвсем пък да гледат и пипват...

и т.н. варианти разни, ама чак пък за това , което вижда човек само под носа си да се прави обобщение за цяла България е нелепо(без да обиждам никой)...освен ако разбира се човек не обикаля редовно всички градове в БГ и да зяпа с какви колички са хората.

# 153
  • Пловдив
Конкретно в Сопот няма ни една, сега аз ще бутам. В Карлово също ходя често и не съм виждала Пег Перего. И в Пловдив по главната перегото са доста по-малко на фона на куини и джейн.

# 154
Конкретно в Сопот няма ни една, сега аз ще бутам. В Карлово също ходя често и не съм виждала Пег Перего. И в Пловдив по главната перегото са доста по-малко на фона на куини и джейн.

Как не се сетихме, че ще си единствената  Laughing

# 155
silvana1111, защо е иронията? Като не е видяла, значи не е видяла. Какъв е проблема?

# 156
  • София

това малко ме учудва, все пак е среден ценови клас(по-евтина от куини и хане) и с вдигането в последно време на чиполинките... направо си е по-изгодно едно перего да си вземе човек...

# 157
Здравейте момичета!Oт доста време ви чета,но вече дойде време и да ви пиша.Чакам първата си рожба през месец юни и си мисля,че мога да си взема количка без кош за новородено,а летен с напълно легнало положение на гръбчето.Онзи ден ходих да гледам АБЦ 3ТЕК,но и на нея и открих недостатъци ина4е като дизайн не е лоша.Иначе количката в която съм влюбена е конкорд нео,но ако я вземем можем да си я позволим само с летния кош.Видях,че има една чупка,но немога да преценя къде идва тя към крачетата или към гръбчето.Ако има мами които са използвали летния вариянт за новородено,моля да споделят.Как стои  въпроса с аксесоарите защото летния вариянт се продава само с дъждобран,а за зимата ще трябва да се вземе чувалче и чанта.Въобще ще се радвам на всякакви мнения дори и може да ми препоръчате някой друг модел.Благодаря предварително на отзовалите се.

# 158
Здравейте момичета!Oт доста време ви чета,но вече дойде време и да ви пиша.Чакам първата си рожба през месец юни и си мисля,че мога да си взема количка без кош за новородено,а летен с напълно легнало положение на гръбчето.Онзи ден ходих да гледам АБЦ 3ТЕК,но и на нея и открих недостатъци ина4е като дизайн не е лоша.Иначе количката в която съм влюбена е конкорд нео,но ако я вземем можем да си я позволим само с летния кош.Видях,че има една чупка,но немога да преценя къде идва тя към крачетата или към гръбчето.Ако има мами които са използвали летния вариянт за новородено,моля да споделят.Как стои  въпроса с аксесоарите защото летния вариянт се продава само с дъждобран,а за зимата ще трябва да се вземе чувалче и чанта.Въобще ще се радвам на всякакви мнения дори и може да ми препоръчате някой друг модел.Благодаря предварително на отзовалите се.
Нео-то категорично не става за новородено. Fusion=а не ти ли харесва? Той има почти легнало.Не му се върти седалката, но  това за някои майки не е проблем.

# 159
# 160
  • Пловдив

това малко ме учудва, все пак е среден ценови клас(по-евтина от куини и хане) и с вдигането в последно време на чиполинките... направо си е по-изгодно едно перего да си вземе човек...

Именно, именно и аз така мисля - Плико го дава една идея по-скъпо от чиполино и много по-добро като качество, обаче.... тук наоколо не е популярно.

# 161
  • Berlin
След известен размисъл и съвети от приятелка и аз клоня към количка с пълно легнало положение, вместо допълнителен кош за новородено. Обаче в онлайн магазините рядко има информация дали моделът има тази опция и те са без столче за кола, та трябва да обикалям и на място да проверяваме.
Иначе харесах тази засега: http://www.vitodesimone.com/content/view/8/12/ - тук ми я бяхте показали.  Hug

# 162
  • София
има си инфо, а има и модели със столче за кола в комплект....но пък и той се докупува лесно, ако го няма.

# 163
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
След известен размисъл и съвети от приятелка и аз клоня към количка с пълно легнало положение, вместо допълнителен кош за новородено. Обаче в онлайн магазините рядко има информация дали моделът има тази опция и те са без столче за кола, та трябва да обикалям и на място да проверяваме.
Иначе харесах тази засега: http://www.vitodesimone.com/content/view/8/12/ - тук ми я бяхте показали.  Hug

В линка, който си дала пише, че има :

"Количка Pliko P3 On Track  с мека и удобна седалка, с няколко позиции на облегалката включително и напълно легнало положение. Поставка за напитки и степенка за возене на второ дете. Пет точков колан за безопасност и отварящ се преден борд. Сгъваща се като чадър."
 Peace

Ако си се спряла на Peg Perego, мисля че това ще ти свърши работа...

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 11:01 от kalei

# 164
  • Berlin
Уф, да, пишело. Simple Smile А тогава за какво ми е И кош за новородено?  newsm78 Явно трябва по-внимателно да чета.
Благодаря ви, много сте отзивчиви и полезни!  Hug Мисля, че ще се оправя вече.

Общи условия

Активация на акаунт