Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 Joy ох, много ме разсляхте с тези колани Simple Smile явно не ви е лесно...но просто ме напуши на смях като си представих картинката... Mr. Green

# 286
  • Бургас
Здравейте,някой би ли ми казал има ли разлика между Peg perego Aria i Mamas&papas aria.
Благодаря предварително   bouquet

# 287
Разликата е никаква. Пег перего правят техни модели за марката Мамас & Папас.

# 288
Като пак сте се заприказвали за столчета, да в питам тези седалки за каква възраст са подходящи и въобще подходящи ли са?
Не питам за моето бебе, а принципно  Wink

# 289
  • София
Ех, този Buggster S. Именно той бе причината да захвърля добрия Zooper. Видях го на живо в бейби мола в Люлин и ми останаха очите. Естествено количката веднага беше тествана, а и детенце се чувстваше добре в нея. Беше като малко царче Simple Smile Единствено високата цена ме спря да я купя. Разбрах, че в Пигис Хаус е била на промоция на цена от 349лв., но е свършила и няма да зареждат. Щях да умра от яд. Били се сменили вносителите и вече се внася от Неделчев и Неделчев ООД и цената е доста висока. Днес случайно попаднах на магазина на Рошко, където се оказа че има останала въпросната количка на цена 349лв. Утре количката ще е при мен. Надявам се да остана доволна от избора си.
Пожелавам и на останалите момичета да открият мечтаните колички  Hug

# 290
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Като пак сте се заприказвали за столчета, да в питам тези седалки за каква възраст са подходящи и въобще подходящи ли са?

Водят се от 4 до 11 години, но според мен не са надеждни - дават лоши резултати на краш тестовете  Peace

# 291
  • София

Водят се от 4 до 11 години, но според мен не са надеждни - дават лоши резултати на краш тестовете  Peace

за мен за никаква.
важно е да има защита при страничен удар, така че, облегалката е нужна част...
до колкото знам може и да се изхлузи изпод д-то при удар и детето да се "обеси" на колана...

# 292
Здравейте, нова съм във форума, но имам нужда от съвет за количка. Още преди два три дена постнах, но никой не ми отговори. Моля Ви помогнете ми.
Изискванията ми са - да е четириколка (по стабилни са според мен), да е много компактна в сгънат вариант (колата ни е малка и съответно и багажника), да разполага и с допълнителни кош за новородено и столче за кола, да има няколко височини на дръжката - и аз и съпругът ми сме много високи (старата ни количка CANGAROO DAYANA при максимална височина на дръжките на него му беше ниска, а на мен ако сложех високи платформи или ток). Предният път забравих да спомена, че предпочитам детето да може да се вози както с лице към мен, така и обратно.
  Засега съм се спряла на тези три варианта:
GIORDANI  http://www.novobebe.com/giordani-3v1-gio-ethos-orange-bronze-lx-bg-1025.html ,     
CAM COMBY FAMILY   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/17558 ,   
CHICCO  http://bebolino.mymall.bg/products/Комбинирана-количка-Chicco-Trio-Living-Cube-2010%2b-ПОДАРЪК.html
В моя град (Шумен) обаче няма магазини, в които мога да разгледам тези колички на живо. Затова, ако някой е запознат с тези колички бихте ли ми дали съвет   Praynig. Предварително благодаря.

# 293
Здравейте, нова съм във форума, но имам нужда от съвет за количка. Още преди два три дена постнах, но никой не ми отговори. Моля Ви помогнете ми.
Изискванията ми са - да е четириколка (по стабилни са според мен), да е много компактна в сгънат вариант (колата ни е малка и съответно и багажника), да разполага и с допълнителни кош за новородено и столче за кола, да има няколко височини на дръжката - и аз и съпругът ми сме много високи (старата ни количка CANGAROO DAYANA при максимална височина на дръжките на него му беше ниска, а на мен ако сложех високи платформи или ток). Предният път забравих да спомена, че предпочитам детето да може да се вози както с лице към мен, така и обратно.
  Засега съм се спряла на тези три варианта:
GIORDANI  http://www.novobebe.com/giordani-3v1-gio-ethos-orange-bronze-lx-bg-1025.html ,     
CAM COMBY FAMILY   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_178/products_id/17558 ,   
CHICCO  http://bebolino.mymall.bg/products/Комбинирана-количка-Chicco-Trio-Living-Cube-2010%2b-ПОДАРЪК.html
В моя град (Шумен) обаче няма магазини, в които мога да разгледам тези колички на живо. Затова, ако някой е запознат с тези колички бихте ли ми дали съвет   Praynig. Предварително благодаря.

За 850 можеш да си купиш 3в1 на Peg Perego 100 пъти по - добре от показаните.

# 294
  • София

Моят големият е почти на 6г. и тъй като са му вече къси коланите на самия стол, пробвах само с тази седалка под дупето, но не става, коланът го жули и хич не му е удобно. Вози се в стола си (група 9-36кг), но със коланите на колата и мисля да е така максимално дълго, до 12г (нали до тази възраст са задължителни?). Моя приятелка ми се чуди как така съм ги возела още в столче, големи били; ама не ми пука хич какво мислят другите.

Иначе доста хора забелязвам ползват такава седалка за 4-5-6г деца, но за мен не е удачно.

petqta, предполагам никой не ти отговаря, защото изискванията ти са малко взаимно изключващи се. По-високи са обикновено триколките и по-обемистите колички. На Чико ето това е по-високо, от това, което си дала като линк.
Мен много ме кефи напоследък ето тази, но на живо изобщо не съм я виждала. Сгъва се тип книга, а ти май търсиш да е тип чадър.
Бертони Плазма е висока, но е тежка, предполагам тип книга и е Бертони. Мисля, че и и Пег Перего Скейт-а е подходяща за високи родители, но пак е тежка и не се сгъва особено компактно. Тези се сещам засега.

# 295
  • София
да, то всъщност столовете 15-36 са си  с колана на колата само. И това е групата от 3-4 години на горе.

# 296
Тях също ги гледах. Имат много варианти 3в1. Кой препоръчвате? И защо са по-добри?

# 297
  • София
да, то всъщност столовете 15-36 са си  с колана на колата само. И това е групата от 3-4 години на горе.

Ахам. Оказа се, че коланите на самия стол много малко ги ползвахме (не знам как са на по-скъпите модели, но на това Джордани можеше малко по-дълги да ги направят), та сега го ползваме в тази група - 15-36.

# 298
  • София
petqta - за САМ само съм чела - били много пластмасови, скърцали, били като колички за кукли и не знам какво си...истината е, че на снимка ми изглуждат най-добре от трите.

Чикото, все по-често се оплакват собственици от качеството, не е каквото е било на времето, когато е станало емблематична марка, този модел, само  съм го наблюдавала по паркове, еми  все иглужда в ужасно състояние след малко време бутане...

Джорданито, за мен поне не е кой знае каква марка...

Пег Перего са хубави, качествени, столовете им за кола биват... според мен от средният клас за 3 в 1 за 850 са най-доброто решение.  Самата количка е и по-лека от другите...

# 299
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Мен много ме кефи напоследък ето тази, но на живо изобщо не съм я виждала. Сгъва се тип книга, а ти май търсиш да е тип чадър.

I'coo е по-скъпят вариант Хаук.Може би за това не са много популярни(за сега съм виждала такава количка само в магазин ).

Иначе подкрепям Angel_Dust - Peg Prego ми се струва най-отговарящ на поставените условия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт