Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Смисълът невъртящите се предни големи гуми да са водещи е при offroad терени. По-трудно се бута, но по=лесно преодолява препятствия. А въртенето на коша си е друго нещо-незавиимо дали е върти дръжката или не, бебето може да е обърнато и в двете посоки. А ако има възможност да се въртят и двете- още по-добре. Но спокойно може да се преглътне необръщането на дръжката. Ако това е начина бебето да гледа към вас- по-добре помислете за друга количка

# 511
Бутала съм чиполино ултра ( на една приятелка) със двойните колела като задни и е адски спек. Също и хаук сатурн с малките колела като задни пак е гадно.

# 512
  • София
ето ти я за 620
тук http://www.bebe-best.com/peg-perego-kombinirana-kolitchka-uno-ki … 2010-p-17590.html
всичките които са с трансформиращ кош и легнало положение на дъска са с обръщаща се дръжка, няма с обръщащ се кош. Тези които с обръщаща се седалка, обикновенно имат лека чупка в кръста - мамба, кобра, quinny, разните бертонита, че не ги помня на изуст
е не всички.  newsm78 Peg Perego Switch, Quinny Freestyle 4XL, това се сещам засега - гърбът пада напълно до долу и се обръща коша, не дръжката. На Mutsy също седалките.

И от двете страни да има спирачка и от двете страни да може колелата да се пуснат да завиват или да се застопорят ( ако са двойни) Иначе какъв е смисълът на реверсивната дръжка като в единия вариант ще ти е много по-неудобно да я буташ. И без това мястото където се закача дръжката като се върти е слабото място на количките с реверсивна дръжка.
Така беше Peg Perego Venezia, бяха ми подарили преди време, дръжката се обръщаше, но може съответно да избираш и кои колелета да са застопорени и кои завиващи.

# 513
  • София
   Здравейте,
Някой дали има впечатление от Малибу на Хаук? Ще се възползвам от съвет за подобна.

# 514
Новото творение на jane - Trider Хибрид между Rider и Slalom. Малко е качила килата ама карай

# 515
Христос возкресе! Hug

Сега едно бързо въпросче към всички запознати с НУНА.
Днес направихме първата разходка с Нуната и мъжо е влюбен в нея. Crazy На малката също и хареса, дори си поспа вътре. Естествено и аз съм луда по возилото, но искам да попитам ползвалите Нуна - трака ли по неравен терен Rolling Eyes? Аз подозирам, че беба е лека, а и количката също и затова се получава така. Thinking

# 516
  • Варна
Имам Нуна отскоро,не съм забелязала да трака.Нещо не хващам връзката с килограмите на бебето,
но ако това ще ти помогне малката е 8,5 кг.

# 517
Хммм... Ама ти вадила ли си я навън? newsm78 Защото вкъщи, на равен асфалт и т.н. не трака. Rolling Eyes
Уф, извинявай, ама мен ме гложди, пък мъжо казва, че нищо й няма. ooooh!
Ама верно ли малката е 8,5 кг.? Hug

# 518
  • Варна
Излизам навън разбира се. Laughing

# 519
Сега виждам, че новата Нуна има легнало положение и е с по-голям багажник. #Cussing out

# 520
Да, новата ляга почти до долу и багажникът и е по-голям. Има лека промяна  в дизайна на сенника , два нови цвята и сивият вече е спрян. В България  новия модел ще го има през юни

# 521
Уф АссолИ ВилАр, я кажи ти нещо по моя "проблем". Rolling Eyes

# 522
кое трака? гумите ли, в колелата ли нещо трака? Не трябва да трака.

# 523
Самите колела тракат, предните. Все едно че са пластмасови. Дано ме разбра. Rolling Eyes

# 524
Да, новата ляга почти до долу и багажникът и е по-голям. Има лека промяна  в дизайна на сенника , два нови цвята и сивият вече е спрян. В България  новия модел ще го има през юни

A цената променя ли се? Ти сега ме вкара в нова беля  Joy
enigmata моят бебок и той е 8,5кг  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт