Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Къде видяхте тази нова нуна?
Пу,че ме е яд.Хем подозирах нещо такова като ми казаха от 1 магазин,че чак юни
ще имат ново зареждане.Но като питах очакват ли модела да е нов отрекоха.
Защо така все гледат да ни прекарат....нали пак от тях щях да си я купя.

# 526
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Имам нужда от малко помощ,съвети,идеи.Имам mamas&papas aria,но отзад на сенника където е мрежата найлона който е зашит за нея се скъса и тъй като от там влиза вятъра трябва да го поправя,много ще се радвам ако някой ме подбутне в мисленето с някоя идейка Embarassed newsm78

# 527
Здравейте!
Четох ли и четох,но накрая съвсем се дезориентирах каква количка да си купя,а вече няма време.
Та затова Ви моля за малко помощ да се насоча към някаква комбинирана количка.
Бюджета ми е до 600лв . Най-важното ми изискване е бебето да може да гледа към мен и като поотрасне да си гледа напред.Да е отвътре широка,че бебчо няма да е хич малък,да има в к-та чанта и покривало.
Количката на каката беше комбинирана на "Чиполино",и въпреки,че беше китайска все още е здрава и не съм имала проблеми с нея освен,че беше доста тежичка.
Видях на живо Cangaroo Exess и много ми хареса,но все пак дали тази марка и модел си заслужават парите.Иначе тя отговаряше на всичките ми изисквания.
Много ще съм благодарна да ми дадете някаква насока!!!

# 528
Абе цената сигурно ще се променя. Като ги знам БГ търговците. Tired
Да, новата ляга почти до долу и багажникът и е по-голям. Има лека промяна  в дизайна на сенника , два нови цвята и сивият вече е спрян. В България  новия модел ще го има през юни

A цената променя ли се? Ти сега ме вкара в нова беля  Joy
enigmata моят бебок и той е 8,5кг  Whistling

Да, ама нейното гледам е на 1,7 г. а твоето няма годинка. Wink За това се учудих аз, защото видях линийката.

Както и да е. Казвайте за колелатаааа.

# 529
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някакви впечатления за Джордани Трио?Притеснява ме факта,че с летния кош тежи 11,5кг.

# 530
  • Варна
enigmata, моята щерка е на 1 г. и 7 дни, не е на 1,7г.
Както и да е де. Wink

# 531
  • София, България
Здравейте всички, впуснахме се в науката "бебешката количка" наскоро. Опитът ни първият път беше плачевен и сега започнахме изучаването от начало  Blush

Та така, предлагат ни да ни подарят "кош за новородено" и "столче за кола за новородено" на Пег Перего.

Въпросът ми е - на каква "ходова част" (на друга марка) могат да се монтират  newsm78

# 532
  • Пловдив
Та така, предлагат ни да ни подарят "кош за новородено" и "столче за кола за новородено" на Пег Перего.

Какво "столче за кола за новородено" ? Защото не всичките кошници Примо Виаджо могат да се монтират на новите шасита. Имат една система "канциоматик" която им е нова и старите примо виаджо не съвпадат, различни са им дупките.  Mr. Green

# 533
Здравейте!
Четох ли и четох...

Aко е здрава, защо не изкараш с нея първите месеци и след това да си купиш хубава/скъпа лятна?

В този ред на мисли, ходих да търся в в Ново бебе дали има нещо интересно и видях на живо Навингтон кадет. Симпатична работа. В багажника има джоб за помпата за гуми и друг за дъждобран. Културка. Шасито не хлопаше, като  повечето китайски колички, когато го подигнеш леко. Нямах време да я огледам обстойно колко ляга и пр., но кошът се върти в двете посоки, има покривало, а сенника има и отделение на цип, което го удължава. Чантата се продава отделно.

# 534
Ето тук синтезирани всички резултати на тестовете на столчета модели 2006-2010. Добре е да проверите тук избора си, преди да си дадете парите. Видно е,че понякога и за по-малко пари можете да закупите по-сигурен стол. А именно това е смисълът за столчето за кола- сигурността!

ТЕСТОВЕ НА СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА -2006-2010

# 535
Здравейте!
Искам да ви попитам нещо, което недоумявам, тъй като не съм ползвала досега адаптори към количките, които съм имала, а сега ще ми се наложи, та ако може някой да ме светне  Grinning. Смятам да използвам столче Макси Кози Пебълс към проекто новата ми количка със съответните адаптори  (това със сигурност става). Въпроса ми е дали, ако реша да си взема кош Дрийми адапторите са същите или няма да стане. Количката ми най-вероятно ще е Micralite Toro, но смятам да я поръчам само нея отделно, а от тук (в смисъл България) да си поръчам кош втора употреба, че иначе ми идва бая солено. Само се чудя това Дрийми дали ще е съвместимо, тоест ще мога ли да го прикача към основата newsm78

# 536
Здравейте!
Четох ли и четох...

Aко е здрава, защо не изкараш с нея първите месеци и след това да си купиш хубава/скъпа лятна?

В този ред на мисли, ходих да търся в в Ново бебе дали има нещо интересно и видях на живо Навингтон кадет. Симпатична работа. В багажника има джоб за помпата за гуми и друг за дъждобран. Културка. Шасито не хлопаше, като  повечето китайски колички, когато го подигнеш леко. Нямах време да я огледам обстойно колко ляга и пр., но кошът се върти в двете посоки, има покривало, а сенника има и отделение на цип, което го удължава. Чантата се продава отделно.

Искам нова,т.к.старата ми е цялата розова,а сега чакам момче,а и тапицерията е захабена и не може да се изпере напълно.
А някакво мнение за Cangaroo Exess?

# 537
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали чадърче за кръгла и тънка рама.
Количката ми е лятна Cosatto Hula, но не мога да намеря чадърчета на същата марка (не знам дали въобще ги има в БГ. Имам чадърче на Cangaroo, но се върти около рамката и не върши работа. Благодаря предварително!

# 538
Хайде помагайте, че не мога да ви изчета назад.  bouquet
След успешна покупка на комбинирана количка съм на вълна лятна. Гледам в ибей една, 6 кг, но е някаква тяхна марка и модел, не мога да я видя тук наживо. Но ми харесва много. Може ли да дадете вашето мнение, че човек се заслепява като му влезе муха в главата Blush
Искам да е с голям багажник, дълбок сенник и да лека. Материята да е добра! И ако може до 100 лв, че трето дете не мисля да раждам Laughing Ако се сещате за нещо подходящо ще се радвам на линкове.

Ето тази, която оглеждам сега!

http://cgi.ebay.co.uk/BABY-TRAVEL-ZETA-VOOOM-PUSHCHAIR-PRAM-STRO … sh=item2310309f71

Благодаря предварително на всички, които ще загубят от времето си в коментар на моята молба!

# 539
  • на североизток
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали чадърче за кръгла и тънка рама.
Количката ми е лятна Cosatto Hula, но не мога да намеря чадърчета на същата марка (не знам дали въобще ги има в БГ. Имам чадърче на Cangaroo, но се върти около рамката и не върши работа. Благодаря предварително!

Доколкото знам чадърчетата на babymoov са за по-тънка кръгла рама, но все пак е хубаво да пробваш или да попиташ в сайтовете където ги предлагат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт