"Системата минус 60" - тема №22

• 46 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Привет и от мен! Hug

ksanaidu, стискам палци, дано да се окаже погрешна диагнозата! Praynig

Жаси, много си сладка на две плитки! Heart Eyes Ако знаеш как ми се иска да закусвам на мястото от снимката, която си постнала Simple Smile...

Аз съм с плюс, ама като се има предвид тортоплюскането миналата седмица, няма нищо чудно. Започвам седмицата/месеца на 51,6 кг.

Менюто ми за днес:
З - няколко солени еклера, парче торта;
О - пилешка супа;
В - ориз с гъби.

Между другото, табличката нещо не е наред - април месец липсва, а пък за март ме изкарва, че съм го почнала на 62,1 кг., което не е вярно, в края на февруари ми показва 51,1 кг. Нещо грешно смята. Crazy

# 406
  • Видин
Айде и аз да се разпиша в темата   bouquet Позволявам вкупом да ми хвърлите един бой, ама сериозен. Последните 4 дни всяка вечер по 2-3 чаши бира и чипс. ooooh! Cry За това съм казала на мъжо, повече никакви гости иначе никога няма да има слаба и хубава жена.
Айде и аз да си покажа малко снимки, но са малко старички, е не съм се променила на кг. Във фейса имам по нови. Който има желание може да ми прати покана. Аз съм Niya_Petrova, на снимката съм с детето с една жълта блуза Peace
http://avgustki.snimka.bg/family/niya-petrova.169239
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-martin-na-niya.201329.5719726
http://www.facebook.com/#!/Niya.Petrova?sk=photos
Това последното ми е профила във фейса.

# 407
Каланетиката

Нощни очи, благодаря ти, че толкова бързо реагира на молбата ми и я метна по skype!  Hug

Качвам я сега в Tranz.it - двата файла са от един архив - 7zip
Линковете ще бъдат активни 120 часа

Klanetika 1/2
Klanetika 2/2

На мен ми е трудно да я правя, защото съм "много гъвкава".., но малко по-малко поне част от тях ще се опитам да изпълнявам правилно Simple Smile

# 408
Здравейте,

Да ви се оплача че аз задържам. И най вероятно е защото скоро ще съм в МЦ. И още повече съм на Плюс - днес кантара покажа 74,1 кг.
Но пък вече много хора ми казват че съм отслабнала. И е вярно че в ханша и талята, има чувствително намаление в сантиметри.

Днес менюто е:

З: Два банана и 25 гр шоколад
О: пиле с ориз (нещо обаче стана сухичко)
В: взела съм си две ябълки а като се прибера ще изпя чаша мляко.

Приятен сен ви желая.

# 409
здравейте
вчера бях абсолютно системна и днес съм 'възнаградена'. 600 гр минус. макар и странно е повод за радост

аз не мога да ям закуски като вашите Simple Smile нямам апетит за готвено сутрин

за днес съм планирала
з: 2 филии с кашкавал, 1 сладка, кафе лате
о: май ще е пуйка с ориз, пармезан и зелена салата. много ми се иска да са скариди с паста, но май не може?
в: кисело мляко с фреш от грейпфрут и  портокал

жаси, диви. браво на вас. и все така да продължавате, с бодър дух и оптимизъм

# 410
Лебед, мерси много за труда да качиш каланетиката!  Hug
Изтеглих я от интерес, да я погледна. Не че ще я правя, защото пилатесът във фитнеса ни е страхотен, играем с фит-бол и гирички, пък и на каланетика съм ходила 5-6 години, та ми е писнала... Но я препоръчвам на всеки, който иска да се стегне и отслабне. Само едно ще ви кажа - системата плюс спорт дава 2 пъти по-бързи резултати, отколкото само спазването на хранителните правила на системата. Така че, дърпайте файловете и започвайте, или отивайте в най-близкия фитнес! И никакъв срам - в нашата група по пилатес има даже една баба на 65 години, има и жени на по 50. Та ние ли, на по 20-30 години  (еле пък аз, хехехе, баш на 20 дето съм, ама нейсе  Mr. Green ) ще се срамуваме!!!

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 14:27 от Анонимен

# 411
  • UK
Аз за каланетиката имам една хубава книжка,Каланетика сутрин и вечер. Разработени са 2 програми по 20мин всяка, като можеш за оптимални резултати да ги правиш и двете всеки ден или да ги редуваш по някакъв начин. Аз лично преди години като я правех, бях много доволна, трябва пак да я почна, че време не остана - срока ми е средата на Май - дъщеря ми има рожден ден тогава,а няколко дни след това имаме среща 10 години от завършването с курса Simple Smile Та това са ми събитията,за които трябва да съм що-годе във форма  Mr. Green
Така, току що си изядох обяда и отивам да правя супа от коприва - обожавам!  Heart Eyes
Днес - З: 2 пържени фил+чаша нат.сок, О: картофи на фурна+салата домат/краставица/зел.лук,
В: супа от коприва
А,и днес се подстригах - веднага се почувствах още по-добре. Другия месец като направя и един шопинг, ще е направо супер  Mr. Green

# 412
Привет и от мен   Nature Sunny

Браво на всички с минуси  Hug

Диви, разкошна мацка си  Heart Eyes

Аз пак съм болна - това гърло ме съсипа направо и съответно за миналата седмица нямам минуси, че дори до плюс го докарах  Crossing Arms. За първи път откакто съм на системата виждам плюс и то цял килограм, но не само не съм изненадана, а знам и от какво е. Преди като бях с ангината си позволявах мед, но след 18 ч нищо, а този път понеже болката беше в пъти по- силна и със страхотна кашлица, която продължава още си позволявах мед до 20 ч и ето ти веднага плюса цъфна  Cry Ама от където дошло - там отишло, сега набързичко ще го разкарам като си системствам както аз си знам  Crossing Arms

Хубав ден на всички   bouquet

# 413
  • Бургас
Диви , Жасмин , браво!  newsm20
Освен че изглеждате много по-добре с това тегло, изглеждате и много по-млади. Страхотни сте! Жас, роклите са страхотни и като че ли са шити за теб.

# 414
Жаси, само заради твоите писания ще отида поне веднъж на пилатес, както и ако Нощни очи продължи да се зумбира - мога да пробвам и това чудо на колективното "друсане на цици"  Mr. Green

днес:
з: 4 сухара с извара
о: салата със сирене
сз: ябълка
в: краставица с кисело мляко и извара

# 415
  • ул. "Мечтание"
И аз съм фен на Пилатес-а!  Peace

# 416
Аз пък съм фен на зумбата, защото съм ходила на латино-танци и аеробика в миналото и са ми много на сърце, ама с тоя опериран крак не мога и да си помисля за такива. Нали само допреди 2 месеца ходех с патерици...та затова сега правя пилатес. Ако бях със здрави крака, само на зумба щях да ходя, а може би и на бели-денс. Бе нещо по-така игриво, пилатеса е малко умряла работа. Вярно, много ефикасен, ама бавен. Друго си е да завъртиш дупето на салса или меренге. Хем полезно, хем мнооооого приятно.

Да си допълня менюто за днес:
Закуска: кисело мляко с мюсли (предвидима съм  Laughing )
Обяд: спанак с ориз и пиле
Вечеря: голяма порция копривена манджичка и котидж чийз 1/2 кофичка

Днес след пилатеса бях 66 кг. точно, да видим утре сутринта ще видя ли заветното 65.  Praynig

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 18:02 от Анонимен

# 417
 Момичета,четох ви подробно и гледах снимки.  Възхищавам се и се радвам на успехите ви.Страшни сте, страшни. Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm51
Ще мога ли като вас?
    Да се отчета за днес:
  З:баничка и чай
  О: ориз с лапад и коприва
  В: салата и прегреших с малко пуканки.
    Между другото страшно много хора край мен са се подложили на някакви режими. Кой отслабва , кой спира цигарите. Похвално , но и малко странно. Някакъв чудесен вятър на промяната е задухал в чисто човешки план. Браво за което.

# 418
Искам да питам набързо, може ли да се яде картофена салата с лук за вечеря.

# 419
  • ВАРНА
Картофи за вечеря не  Naughty

Аз започвам да мърдам бавно, но славно на долу.
Отчета ми за днес:
з: чаша кисело мляко с 4 бисквити Закуска, пакетче кашкавалени солети и 1 меденка /без шоколад/, кафе с мляко.
о: ориз с пиле, кафе с мляко
в: 4 ръжени сухара, парче сирене, парче кашкавал и айрян.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 19:53 от de3demonka

Общи условия

Активация на акаунт