"Системата минус 60" - тема №22

• 46 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
 да помоля и аз  за каланетиката ако може някои да ми я пусне

# 391
  • Варна
Wow, Divimo, страхотни резултати, прегледах снимките от миналата година до сега, направо си друг човек!
Аз следвам доколкото мога системата, за сега резултат няма, даже съм станала  пак 60 кг Бях паднала на 58......Sad Но аз не съм особенно стриктна,де...  Embarassed
з: мамалига с кашкавал
о:сърми зелеви
в: кисело мляко, зелена салата

и...една бисквитка и сусамка между обеда и вечерята...не издържах... Embarassed

# 392
  • Варна
Здравейте, не съм писала цял месец може би, защото исках да видя резултати. За този период съм минус 1,5 кг. Т.е. до тук свалени 3 кг. Остават още 4-5 кг до крайната цел. Убедих се че пропускането на обяда или вечерята не води до ускоряване на отслабването. Наложи ми се да пропусна веднъж вечеря и два пъти обяд и след това задържах. Забелязвам и съм приятно изненадана че проблемите с перисталтиката които имах изчезнаха. Като че ли и цикъла ми не е така болезнен и обилен. Все проблеми, които преди имах. Дано да ми е повлияла Системата и в тази насока. Наистина макар и по бавно да се движат нещата при мен нищо не ми липсва от нещата които обичам, просто се съобразявам кога да ги консумирам и това най вече ме задържа тук. Не че на няколко пъти не ми идваше да направя друг режим и да сваля излишните най трудни 5 кг, но не си струва.
 Успех на всички!

# 393
Диви, Жаси много ви се радвам-страхотна промяна, браво момичета, бравооооооооооо  bouquet  bouquet  bouquet

Я да допиша два реда преди да взема да хвърча из вкъщи #Crazy
Поздравления на всички, които имат минусчета и които се убеждават колко е лесно и резултатно. На всички новодошли-добре дошли и успех.
Аз скоро не съм се мерила. Но мисля, че няма поражения. В последната седмица даже никак не ми се яде. Скоро ще вляза в ритъм и аз.... но да минат притесненията покрай годишното приключване Wink

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:45 от janeta*

# 394
Здравейте,

Аз също не съм се мерила днес. какво главоболие ме е хванало от обяд насам направо ще ми се пръсне главата.

Днес менюто ми беше:
З. Сандвич с масло и краставица
О. Един сухар, парче шунка и малко салата от домати и краставица
В. Броколи и малко ягоди

Сега съм сложила едно бяло пилешко месо да се вари и ще го направя с ориз. Така ще мога да си взема за утре за обяд.

Аз ще се излегна да гледам един филм.

Лека вечер на всички

# 395
Диви вярно е неузнаваема, аз и в скайпа й го казах. Ама ето тя, все си се гледа с очите на предните си килограми и хич не ще да разбере, че изглежда много различно и в пъти по-добре в момента! И килата й така равномерно са разпределени, че тя носи само 1 номер по-големи панталони от мен, а вече може и да е колкото мен. На нея нали 1/3 от теглото й е в бюста  Laughing  и малко има надолу, което е за доошлайфване, та хич не е чудно. Друго не знам, ама 56 кила - Диви, ще ме прощаваш, ама това тегло хич няма да ти отива. Ти си доста висока, на 56 кила ще си като аз на 45 - направо като излязла от някой концентрационен лагер.  ooooh!  С тоя бюст забрави за 56, мисля, че 70 са ти перфектните килограми за ръста и структурата!  Peace

Аз пък открих нов начин за потушаване на вечерния глад - шопинг. Като ми се дояде след 18 часа и бум по магазините. Днес така, хем гладна, хем злобна, че съм пред МЦ, хем децата ме пощуриха и в 18.30 прескочих и си купих едно нещо. И забравих и глад, и всичко. Laughing Докато се върна, то стана 20 часа, айде Стъклен дом и вече изобщо не си и помислям за ядене, че ми едно такова драго и пълно в душата... А то пълна душа - празен корем и обратното.  Laughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 23:30 от Анонимен

# 396
Диви, и аз се позамислих от къде ще сваляш да ги докараш до 56  Laughing  Неузнаваема си, браво, браво, браво  Hug дори си мисля че и до 80 само да свалиш пак ще изглеждаш доста добре, а 70 вече ще са ти идеални. каланетиката си казва думата, по-стегната изглеждаш от последните снимки.

# 397
  • варна
здравейте момичета, отдавна не съм писала, само ви чета. ама толкова ме е срам Embarassed Embarassed Embarassed
от 20 март не сам мръднала на кг. , нищо не съм свалила а уж си поставих цел по кило на седмица. обеснявам си го с това ,че организма ми просто привикна със системата , както е ставало с всички други диети до сега. от яд онзи ден така се натъпках с  гризки и шоколад,че цяла нощ се мятах като риба на сухо и в 3ч имах чуството че ще повръщам Sick/ сякаш бях изяла кило охлюви/.много тежко ми беше. обещавам вече да не правя  така. Peace. системна съм с малки изключения.
за днес: З:принцеса с кайма
              О:2кюфтета , салата
              В: таратор;
надявам се кг да се раздвижат скоро ,надоло. Жаси възхищавам ти се newsm10.
успех на всички  bouquet

# 398
Добра нощ, момичета, и аз да се оплача, че за март съм свалила само 1 килограм. Не съм от най-системните, но в общи линии се стремя да спазвам правилата, защото пък се чувствам чудесно. Трудно ми е, защото закусвам в 7:30, понякога обядвам едва към 2-3, а вечерята най-често я пропускам.  Май пак ще слагам ябълки в чантата, дано се раздвижат нещата  newsm78.  Или ще спирам виното, дето го пия почти през вечер, или сушените сливи или фурми, когато следобяд ми падне кръвната захар... нещо трябва да се направи. Мисля си, дали не задържам на тия кила, защото доста време съм била на тях... знам ли и аз вече кво да мисля.
Махнах 7 килограма, но има още мнооого да се желае.
Жасмин, тази вечер се сетих за теб, защото на витрината на Camaieu видях рокля, много подобна на твоята. Изглеждаш чудесно, браво!
Divi, промяната ти е невероятна, продължавай все така, но по-добре се откажи от 56, това са килограми за хора, които са 160 см. Към 70 те виждам невероятна мацка, ако пък успеем да стигнем 67-8 ще е план оптимум.
Офф, аз не пиша, не пиша, ама като се разпииишаа  Hug

# 399
Момичета, не се отчайвайте!!
и аз за март имам реално свален само един кг - мръднах до 67, после пак на 68 и си стоях на 68 почти цял месец. Но сега има леко раздвижване, кг пак тръгнаха надолу. Не се притеснявайте, застоите са демотивиращи, но пък я се замислете - по-добре така, отколкото бързо да топим и при първото прегрешение кантарът да ни го връща тъпкано! Mr. Green

# 400
Дивимо, страхотна си.Адмирации за доброто постижение.
Жас, роклите са страхотни а ти още по  Peace
Днес деня ми започна хахаво.Закусвах с пържена риба и зелена салата.Това беше вечерята за семейството снощи и от вечерта се точех да си я хапна и днеес на закуска закусвах с "обяд", но тъй като е пържена рибата не е подходяща за истински обяд.Лек и системен ден на всички

# 401
Привет!
Въпреки 4е не съм писала редовно,си спазвам режима  и ви следя от време на време. Сега мисля да съм редовна понеже забелязах,4е когато не пиша тук прегрешавам  Embarassed . Около цикъла имах задържане ,сега свалям по муни4ко.
Успешен ден !

# 402
Добро утро, момичета!  Hug

Идвам и аз да драсна 2 реда, че се понасям на пилатес, после в парка с децата. Днес съм още минус 200 грама, 66,1 ме изкара кантарът, силно се надявам утре да видя 65.  Praynig
Тези дни предимно спанак с ориз, коприва, зелена салата и кисело мляко набивам, а снощи ядох печена риба за вечеря. И веднага се усети раздвижване надолу.

zlatitu, не се ядосвай така, тук има момичета с по 2-3 месеца застой и не се предават, ти за някакви си 2 седмици.  Simple Smile  Гледай да ядеш повече сурови храни, особено салати и плодове. То една салата може да си стане и цяло ядене, ако й добавиш разни съставки, като месо, яйца, кашкавал, шунка и т.н. Сега е моментът да се хванем за зелено - и спанак има, и зелени салати, зарежи тия шоколади и гризини. Всъщност, шоколад може, но да е черен. Аз често си похапвам такъв.  Simple Smile

Mirra_s, мерси много! А с тази риба ме смая - аз такова сутрин не мога да си сложа в устата.  Laughing Но съм яла супа и мусака, и пиле с картофи - все сутрешни манджи.  Laughing

Leticia, трябва да ядеш 3 пъти, ако искаш резултат. Дали ябълки и капучино, или чаша мляко, ако не можеш друго към 18 ч., дали ще си носиш нещо за лесно хапване, но няма как без вечерята. На мен примерно, лозовите сърмички са ми лесни за ядене, колко му е да отделиш 2-3 минутки и да изядеш няколко? Или ръжени сухари с кашкавал. Или нещо от сорта на пилешки шишчета. Има варианти...
Иначе, както казваш, не се чувстваш добре, пада ти кръвната захар и само се мъчиш. Пробвай да ядеш 1 седмица по правилата на системата, червено сухо вино може по 1 чашка, но да не е повече и виж какъв ще е резултатът.  Simple Smile

Някой питаше по-напред може ли хляб Вита за вечеря. За жалост, не може, само ръжени сухари може.

# 403
Момичета, минава само да спиша, че плюса малко го неутрализирахме, днес съм - 900 гр. , което с две думи значи че плюса е бил нетипичен.
Иначе да се оплача аз малко  - вчера ендокринолог и ...пак изследдвания. Диагноза - съмнения за синдром на Хашимото. Чета аз сега едни неща в нета за това заболяване и хич не съм хепи особено от факта, че болестта е нова с неуточнено лечение и хиляди проби от страна на лекарите. Един от ефектите - качване на килограми. Не ми е много трудно да повярвам като за две години почти си удвоих теглото...Оф стискайте палци все пак да не е, защото ....честно казано ми омръзна, макар че като чета ...да де като студент по медицина си препшисвам всички болести Simple Smile Хайде хубав ден от мен.
А да бе шях да забравя - установих че обяда е много много важен - не обядвам ли  - няма минус на другия ден Simple Smile

# 404
Здравейте ,от днес и аз се присъединявам към вас.Пожелавам си успех а на вас спорен ден и много минуси

Общи условия

Активация на акаунт