"Системата минус 60" - тема №22

• 46 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • ул. "Мечтание"
ksanaidu, снимките ти не се виждат!  Rolling Eyes

# 376
Привет!
Аз от доста отдавна не съм писала,много зада4и ,после развален компютър и така.За около седмица бях оплескла режима,но сега съм на линия,даже се учудвам,4е за няколко дни съм свалила килце.
Нещо не виждам в табли4ката за април  newsm78

# 377
ето ме и мен, не съм се включвала скоро, понеже имах натоварен уикенд, но пък съм системна. Днес забравих да се претегля, че се успах леко за работа. И за капак шефката пак е тук, въпреки че официално излезе в отпуска Tired много смотана работа, напоследък ходя с огромно нежелание на работа заради тази луда госпожа.

Иначе утре ще се претегля и ще дам отчет, усещам минус  Party

# 378
Здравейте след два дена четене и изучаване от вчера и аз реших да се влюча в системата. Ще се радвам много да ме приемете във вашите редици  и с подкрепата ви да успея да се преборя с килограмите . Като начало да започна с въпросите -какви сухари си купувате и може ли да ги заменя за вечеря с хляб вита например.Притеснявам се ,че нама да издържа само на плодове и мляко и затова си избрах 7 вариант сухари ,кашкавал и мляко.
И менюто ми за вчера
з: 2филии с кайма и две бисквитки,кафе
о:2 бъркани яйца с кашкавал и зелена салата
в:печено месо
и за днес
з:2 печени филии с кашкавал и малко луканка и 6 фурми,кафе
о:3 кренвирша от по 50гр и салата домати и краставици с малко сирене
в:сухари с кашкавал
около 14 часа пия още едно кафе чисто
ще се радвам да ми коригирате менюто поне докато влезна в час

# 379
  • UK
Отчет за днес - З: кис.мляко с овесени ядки, 1/2 банан и малко стафиди + 2-3 хапки от тутманика на детето,
О: миш-маш с фил.черен хляб /обядвахме с малката навън, та в заведението ръжен хляб нямаха, но е по-добре от бял/ + кафе, В: риба на скара
Купих маратонки на малката и направо се изумих какви боклуци продават хората на фантастични цени!  Shocked И най ме кефят, като се опитат да ми пробутат "естествени" материали за 10лв  Mr. Green
Иначе съм 1кг плюс, което си го очаквах след 3те абсолютно несистемни и направо свински дни. Но това ще ми е за урок, никакви такива вече. Но иначе съм свалила малко на обиколки - за 1 месец без никакви упражнения  Rolling Eyes съм -2см от ханша и пак толкова от бедрото, на талия съм +1  Blush Но може би там няма реално промяна, защото се измерих преди малко,т.е. след 2 хранения за деня.
Та така, направихме супер 3-4 часова разходка и се чувствам добре.
Жас - роклите и ти сте страхотни  Mr. Green
Добре дошли на новите   bouquet

# 380
  • ул. "Мечтание"
Хайде, и аз в отбора на Каланетиката!  Crazy Flutter Днес я сефтосах! Доволна съм, направих повечето неща без особено усилие. Sunglasses УТре пак и по-добре.

# 381
Нощни очи, браво за каланетиката! Аз събота и неделя ходих на пилатес и видимо добре ми се отрази, днес почивам, утре пак. Горе-долу, гледам поне 3 пъти седмично да ходя, като стремежът е към 4.
Ох, нещо хич не огладнявам по новото време, пак обядвах в 14.30 и не знам как ще вечерям в 18.  Crazy
Пък и излизаме към парка, та се чудя какво да мъкна за там - ябълки ли, кисело мляко ли, или да взема да ги пасирам и да си ги нося в буркан. Егати извращението.  Laughing Joy hahaha

# 382
Жаси, прекрасни рокли!

Нощни очи, браво за каланетиката искам и аз да знаеш  Sunglasses!

Иначе ... днес малко ми стана криво, след като имах летящ старт от 5 кила, днес вместо на долу бях с кило на горе (кантара ми показа 3 различни неща за три качвания върху него и взех приблизително средното... иначе ме показа 80 и 80,8 и 81,5 - направо ми идеше да го метна) и трябваше да правя обратна корекция в лентичката...

Знам, че е невероятно без усилие за 10 дена да смъкнеш 4 кила, но така ми харесваше да са 5...

В момента усещам болка в мускулите и кожата ми е като пихтия  Shocked изключително мека...

днес
з: 2 банана с 300 грама ягоди
о: свинска пържола с домати и краставици
сз: портокал
в: кисело мляко с извара и краставица

# 383
  • ул. "Мечтание"
Преди малко подрусах и малко домашна Зумба да приспя Искрен. Ама се оказа доста натоварващо с 6 кила живо тегло в ръцете!  Joy baby_neutral (мрънкам ли?!  Thinking Whistling)

Лебед, пиши ми на лични скайпа си ще ти пратя каланетиката дето ми я даде Дивимо!  Peace Много е добра!

# 384
Може ли и на мен да пратите каланетиката, не обещавам, че ще съм редовна, но поне ще се опитам.  Mr. Green
И днес имам един системен ден, поне за сега, не съм измислила вечеря още, но май ще е кисело мляко.

# 385
аз задържам от миналата седмица. по едно време бях свалила 300гр, но си ги върнах Sad
обяснение си има и не е нещо, случващо се извън моя контрол. не се движих достатъчно и не бях съвсем системна. все уж съм системна, ама не съвсем

също бих искала да видя каланетиката, макар че не съм много по този тип спорт. пиша лични на очетата Simple Smile

# 386
Здрявейте момичета.
Чета аз редовно но нещо не ми се получава с писането.След 3 дни и аз правя 1 година на системата.Резултатите ми не са 20кг. но са достатъчни или казано в цифри 6кг./аз нямах и много за сваляне/.За себе си през тази година разбрах , че се чувствам добре с тази система на хранене/не съм пила лекарства за рефлукса през това време/.Сега като се стопля времето съм решила отново да наблегна по сериозно на системата/ ако сваля още някой и друг килограм ще съм доволна/.Май стана доста дълго.
Успех на всички със системата.
П.С. каква е тази каланетика и дали може някой да я прати и на мен.
БЛАГОДАРЯ

# 387
Имам сериозен плюс от почти 1 кг., заради Китайски ресторант вчера наобед и заради МЦ от снощи /най-после/.
Днес уж съм системна Simple Smile:
Закуска: 2 парчета кекс и 1/3 от сандвич с кашкавал
Обяд: 3 кебапчета с 1 краставица
Вечеря: пилешко бутче

Хубава вечер Hug

# 388
Днес в бързината забравих да похваля Жаси - страхотно изглеждаш  Hug
Досега бях по задачи и не успях днес да пробвам каланетиката , утре ако намеря време  Embarassed

vaisa , добре дошла  Simple Smile Менюто ти е добре  Peace

# 389
Добро утро, добро утро!

Отчет - Цял ден се туткам да пиша, е на ..натутках се! Отчета за месец е Март е потресаващ   newsm09  Цели ...... минус 800гр  hahaha Joy smile3532 newsm62 smile3501 rotfImbo rotfImao newsm44 newsm68
Официално закръглих 31кг свалени за година и един месец и продължвам ентусиазирано да се туткам! С темпото от 800гр месечно е напълно възможно къде пенсионна възраст да си стигна целта   bigdance2 newsm18 smile3504

А иначе ако говорим сериозно - надявам се това е да е камъчето, което ще строши леда и килограмите отново да тръгнат стабилно надолу! Стискайте ми палци!!  bowuu

Както обещах вчера - снимки моля ......http://divimo.snimka.bg/photos-from-gsm/minus-60.490062.22943955  
паролата е 201058

P.S. - уверявам ви, че в лице на живо съм далеч по-хубава и повече приличам на човек, но не мога да придирям на фотографа, майка ми е все пак  
Joy hahaha baby_neutral

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 18:41 от divimo -66,8

Общи условия

Активация на акаунт