"Системата минус 60" - тема №22

• 46 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • ул. "Мечтание"
Ау, Жас, много яки рокли!  Flutter Crazy Тая жълтата особено много ми хареса (обичам неща на точки  Mr. Green).

# 361
  • ВАРНА
Добро утро.
Поднасям сутрешното кафе и желая на всички успешна и минусова седмица.

# 362
добро утро, момичета!
аз днес отчитам - 800 грама в сравнение с миналия понеделник, когато обаче тъкмо се бяхме върнали след мнооого питателен истанбул, демек - на нивото от преди 2 седмици съм  Rolling Eyes
от днес съм без деца (докато петра не се опъпчи, което ще е най-късно четвъртък по мои прогнози), така че се надявам да вляза в системен режим. за съжаление, уикендът продължих с лошата практика от миналата седмица да закусвам обилно, да обядвам по-късно и пак обилно, и да пропускам вечерята, защото все още съм сита от предното хранене. човек би си помислил, че като имаш 18-19 часа пауза между храненията, то ще сваляш, но да знаете, че не е така! ето, аз съм чистият пример - 7 дни тотално изкривих системското хранене и имах само х 2 приема на храна на ден, но не свалих нищо, извън тия екстра-качени 800 грама в Истанбул, които грамове всъщност бяха свързани с ВЦ-то.
от днес преминавам твърдо на 3-кратно хранане! дано де, че такава пищна закуска си спретнах (нормално, като предното ми хранене беше в 1 по обед вчера, как няма да съм озверяла от глад  ooooh!), че не знам как ще продължа деня натам;
жас - прекрасна си; а жълтата рокля е стархотна!

много минуси пожелавам за днешния отчет!

# 363
Добро утро, момичета!  Simple Smile
Благодаря за кафето!
За отчета днес - за месец март съм свалила 2,2 кг., тази сутрин се измерих 66,3 кг. Доволна съм, не е много, но още 3 месеца по 2 кила и ето - целта ми е постигната. Точно както съм си набелязала - до навършване на 1 година системстване да сваля 28,6 кг. и да стана 60. По-надолу едва ли ще драпам, аз все пак ставам на 39 години тази година и няма как да бъда 55 кг., колкото бях като девойка.  Peace
Успешен и минусов ден от мен!  Hug

# 364
Добър ден  Grinning , бях на разходка досега и бързам да се разпиша - 56 800 , - 2 800 за един месец  PeaceНанесох се в табличката  Peace
За днес :
З : пица , кафе , баунти
О : леща , салатка
В : активиа и портокал

# 365
 HugБраво Жасмин! Много добре ти стоят роклите !
Отчет за днес З-овесени ядки с мляко,банан,5 фъстъка ,3 солетки Simple Smileколко съм подробна а
О-зелена салата с риба тон В-ябълки
Привет и добре дошли на всички нови попълнения Simple SmileНаправо ми се чудят около мен как е възможно да ям 3 пъти на ден и да слабея #Crazy
Лек ден от мен Heart Eyes

# 366
Здравейте,момичета!  Hug
На минусите-честито,на плюсовете-споко!
Жас,страхотно ти стоят роклите и много ме мотивираш с резултатите и снимките си!  Heart Eyes
Аз мога да се похваля с 2 свалени кг. за 10дни!  Party Убеждавам се за кой ли път,че Системата е моят режим и като се спазва без прегрешения,работи безотказно!Днес тежа 82,600кг. и ми е гот.
Да се отчета за днес:
з.2 тоста със сирене
о.боб с ръжени сухари
в.мляко с извара и плод/от тази комбинация имам добри минуси/
Лек системен ден,момичета!

# 367
  • Видин
Здравейте Hug
Честито на всички минусчета  bouquet
Стеле, я ела да се разпишеш и да дръпнеш една реч, че нещо пак се поотпуснах Tired Но от вчера съм пак на линия, с изключение на 1 бира снощи.
Маик, сега се стягаме и започваме да сваляме само надолу, към целта Mr. Green
Та отчета ми за вчера:                                и съответно за днес:
з-мляко с корн флейкс                                  з-козунак
о-2 варени яйца и малко кашкавал             о-сигурно кебапчета 2-3
в-ориз на фурна                                           в-пак ориз

Между другото ориза ми стана много сполучлив. Ще напиша рецептата за одобрение: ориз - 1 ч.ч., дом.сок - половин шишенце от Куинс, чубрица, малко универсална подправка, 1 ч.л. сол, 4 ч.ч. вода. Като стана готов, сложих и малко соев сос в порцията. Много бързо и лесно стана, а и вкусно Peace

# 368
  • ул. "Мечтание"
Нещо любопитно: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3662  newsm78

# 369
Добро утро и от мен Simple Smile. Момичета аз пак съм на +......от днес по- сериозно ще я карам, никакви прегрешения с кисело мляко . Много тъпо трудил си се толкова време за някакво дребно минусче и изведнъж - хоп +*2. Та така май ще трябва да си променя линийката от тези 89 няма и помен - първо станаха 90.8, после 91.2, сега са 91.8 #Crazy #Crazy. Кофти, но утре ще отчитам минус така съм решила Simple Smile. Вчера в мъжа ми поиграхме федербал в парка и пак за 15 минути скачане, после 45 минути не можех да дишам...кардиологът за щастиое каза, че всичко ми е наред със сърцето - да съм пиела по мъничко алкохол вечер. Днес съм на ендокринолог после на пулмолог (не знам дали се казва точно така  newsm78). Офф много мразя да ходя по болници и доктори.
Дрешките, които си поръчах от Англия пристигнаха - много съм доволна - пак ще поръчан=м.
Жас страхотно изглеждаш а роклята е  УАООООООООООО  newsm10
Дано и аз до лятото вляза поне в по-широчките си рокли, че толкова много обичам рокли...
Ето и няколко съботно -неделни снимки от мен
https://picasaweb.google.com/ksanaidu/Me?locked=true#5591644407446525186
https://picasaweb.google.com/ksanaidu/Me?locked=true#5591644635248638722
https://picasaweb.google.com/ksanaidu/Me?locked=true#5591644390856750754
https://picasaweb.google.com/ksanaidu/Me?locked=true#5591644362074959826
Хайде до скоро..
А менюто ми
З; Мюсли с мляко и парче торта + кафе с мляко
О: Зелен боб със свинско
В: К.мляко + плодове

# 370
Жаси, супер си! Много ме радваш       Hug

Аз от около седмица съм си все 70, нито нагоре, нито надолу.Обиколко не меря, нз дали свалям там.

Нощни, не съм съгласна. Mr. Green Пък и нали Системата си е режим на хранене, не диета  Mr. Green

# 371
  • ул. "Мечтание"
А, аз никъде нищо не съм коментирала!  Mr. Green Само се почесах по главата!  Joy baby_neutral

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 12:28 от Нощни очи

# 372
нощни очи, и аз не коментирам  Mr. Green само споделям, че наскоро си купих коктейлни черешки,а миналата сдмица награбих 2 бутилки от бемитната на Турция - 'жин'чи и мартини.

цветановаааа, само бебета виждам на тия снимки (е, и теб те има в края мънинко). не че нещо, ама след 2 породени деца, бебетата хич не ме умиляват  Mr. Green

грозно пате - и аз сигурно 2 месеца се въртях около 70те. ще паднеш  Peace

# 373
грозно пате - и аз сигурно 2 месеца се въртях около 70те. ще паднеш  Peace
Ти направо ме  окуражи  smile3544

# 374
ПРИВЕТ!

Отбивам се да кажа, че след 2 дена ядене съм +2кила и много ме е яд на мене си.От днес сначале, но сериозно.Старт 68,6 кг.Ще се претегля отново в петък.
Днес З-2 ябълки, О-таратор и 2 варени яйца, В -  салата маруля .Ако бъркам с храната моля да ме
коригирате!

Жаси - страхотно изглеждаш!Като ти разгледам снимките си викам и аз мога/ама съм несериозна/.

Успешна седмица на всички.

Общи условия

Активация на акаунт