"Системата минус 60" - тема №22

• 46 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Ави, благодаря за отговора. И така днес. З- макарони със сирене/половин чинийка/, О-пиле с ориз, В- мисля да е марули с кисело мляко.
Жасмин, от скоро съм тук, не знам от колко време си на режима, но имаш невероятно резултати.
Аз мога да се похваля с още - 0.500 и вече съм 61.5, което до сега не ми се е случвало Laughing

# 346
Искам и аз горещо да ви препоръчам каланетиката на Диви и Стелето, досега мускулна треска на паласките не бях имала  Grinning
Жасмин, по-млада си с 10 години  Grinning

Aлиена , откъде мога да си я изтегля , пропуснала съм  Rolling Eyes
Диви ми я прати по скайп, но после видях, че съм я сваляла и преди от тук http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=DB94B009C1E1CECD907755F5D4A9A4A7 от темата с тринировките в домашни условия  Grinning

# 347
маик, и аз вчера си харесах една червена рокля, но на някакви точки ли беше, бе не беше дюс червено, днес възнамерявам да си я закупя. Но вчера си взех риза и бюстие от Мотиви, а после 2 часа мерих дрехи и в други магазини в един мол. И както навремето в нищо не се напъхвах и по тази причина нищо не си купувах, сега рокли и ризи М ми заспиват и  се появява обратният проблем - искам всичко, а нямам пари.  Laughing Ама така добре ми стоят едни рокли, че направо вчера си харесах 3 броя.

И благодаря много за похвалите, ама заслугата е наполовина моя. Системата ме подмлади, ще хвана да пиша на Мириманова да й благодаря, тя ми е в приятелките във Фейсбука. Вярно все едно съм махнала 10 години. Чак вече ми е неудобно, че се зазяпват някакви младежи, дето са на по 20 и няколко, бе дечурлига.  Mr. Green Laughing  Умря циганката, дето ме хвалеше...  Laughing  Ама така де.

Снощи бях на театър и се снимах с Асен Блатечки, брей, много чаровен тоя мъж.  Grinning

Ми друго какво - ям по системата с леки прегрешения, вчера предимно за коприва и салати карах, но снощи мушнах една малка тъмна бира с пилешки шишчета на скара в Хепито на Раковска, та днес съм на лек плюс, от 200 или 300 грама, но карай, ще го стопя. Важното е, че изкарах супер готино и се заредих с нови сили за системстване, спорт и шопинг. Ох, само дано не са ми купили роклите, че ще умра.  Laughing

Спирит, от 9 месеца съм на системата, свалих 22 килограма дотук, имам още 6-7 за сваляне.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 01:29 от Анонимен

# 348
Здравейте момичета Simple Smile
З-банан и кафе
О-пиле  със зелена салата
В-киви с извара
Това е за днес менюто ми
Жасмин права си -много хубави дрехи много изкушения  Mr. Green Определено още не съм отслабнала много а се чувствам така лека и ми казват- а ми ти си отслабнала някак си по наперена-това ме подсеща за книгата в която нашия гуру споделя че е добре да промениш и стойката си и мисленето си Вярно е че каквото излъчваш такова е и възприемането на другите за теб Peace
Лек ден от мен време е за следобедна разходка Heart Eyes

# 349
  • ул. "Мечтание"
Жас, сега видях новите снимки!  Heart Eyes Браво, маце!  Sunglasses

Дайте да направим един общ албум "Преди-след" с по една снимка-колаж как сме били и как сме станали. Както правят рускините.

# 350
Алиена , не мога да я изтегля , дава ми несъществуващ файл  Confused Може ли някой да ми я изпрати на скайпа : stanislava_atanasova  Praynig  bouquet
Аз засега си тренирам на степера и коремни преси , на фитнес не мога да ходя , не мога и да тичам в парка заради операцията  Confused , но каланетиката мисля че ще ми се отрази добре , че нямам толкова за сваляне , колкото за стягане .
Сега да се отчета :
З : препечена филийка , 1/2 банан , кафе
О : яйца със сирене на тефлона и домати , кафе
В : активиа и портокал

# 351
 Здравейте момичета! Моля приемете ме отново сред вас. Преди време бях започнала този хранителен режим, но се отказах. Сега обаче съм заредена с нов ентусиазъм и желание да съм стриктно режимна. Желанието ми е да сваля 10 килограма. Имам здравословен проблем и наред с другите неща, които провеждам като лечение съм убедена ,че едно прочистване на организма ще изиграе огомна роля за да се чувствам така както желая. Ще ви се отчитам всеки ден или поне когато мога. Започвам веднага. Няма време за губене. Laughing
    З: Пържени филийки и кафе
    О:Сърмички
    В: Чаша домашно кисело мляко

# 352
*Ави* - писах ти на ЛС, пробвах те и в скайпа, аз съм dilianaa, но ... Като се включиш по някое време някъде по тия места дай знак, да се разберем да ти пратя каланетиката!

Минавам да кажа, че утре ще кача нови снимки пък да видим, дали ще ви харесат  Crazy Thinking Whistling Надявам се и отчет да дам, ама както дойде  hahaha Joy  smile3534

ЛЕКА, МЕКА И СИСТЕМНА!!

# 353
Диви , златна си , благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

И аз утре ще си направя снимки  Crazy Днес почти успях да се намъкна в едни дънки , които отдавна не ми стават  Flutter

# 354
Здравейте,

Аз от два дни много прегрешения направих, много нещо. Но от утре влизам пак в релси.

Нали събота ми беше изпита, трябваше на обяд да си взема сандвич че не можех друго да ям.
И после бяхме на вечеря в приятели, та....ядох салати, ядох и малко месце от заек.
Ама днес, направо всичко си развалих.
Станах на обяд (направо бях като ударена с мокър парцал), хапнах халва, после един малък сандвич, пих Швепс (газирано), и едно малко парченце шоколад си сложих в устата преди малко.

Мисля че скоро ще съм в МЦ че такъв апетит ми се отвори, гърдите взеха да ме болят. Ама от утре, пак започвам сериозно. Дори се чудя дали да не си спретна един ориз пилаф за утре на обяд? А за вечерта ще си направя едни броколи.

Off, още ми е много изморено. Голяма четене падна тази седмица. И утре пак на работа. И като си предствая какво ще ми е бюрото......след една седмица извън офиса.....Не ми се мисли.

Жасмин
, Много хубави снимки, направо се топиш. Продължавай все така.

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 21:45 от bruxelles1

# 355
  • ул. "Мечтание"
Диви, дай я насам тая каланетика!  Sunglasses

# 356
Жасмин прекрасно изглеждаш!

днес:
з: овесени бисквити, 2 препечени филии със сирене, 2 яйца и домат
о: елда с много магданоз, лук и копър и сирене,  малко зехтин и оцет (мммного вкусно)
сз: портокал
в: ябълка с кисело мляко

bruxelles1 нищо кой знае колко не си прегрешила, не го мисли, изхабила си доста енергия за тази седмица, а и идната няма да ти е лека, до колкото разбирам.

Системата е прекрасна и надявам се лесно да прощава Laughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 00:11 от Лебед

# 357
  • ВАРНА
Здравейте.
Аз въртя едно кило плюс и минус, та затова не се отчитам всеки ден. Като мръдна на долу ще се похваля.
Жаси, изглеждаш повече от чудесно. Поздравявам те.
И аз искам каланетиката, плийз.
Браво на всички за минусите.

# 358
И аз съм ЗА каланетиката.
И разбрах че ще има БГ танци в Брюксел всеки петък и там ще огрявам сигурно.

Приятна вечер

# 359
Хехе, не ми бяха купили роклите. Да се пофукам малко. Купих си две, третата нещо не ми хареса особено, та не я взех, но за сметка на това си купих един огромен гердан, пльокнала съм го на червената рокля.
С Мая тъкмо ще си правим компания на следващата системна среща с червени рокли.  Hug
Ей, накрая се видя светлина в тунела, влизам си вече в габаритите, въпреки, че имам още 8 кила за сваляне, за да се върна на килата отпреди бременността. Бедрата, задника, ръцете, има още какво да се желае. Но поне на талия вече що-годе го докарвам: http://pistoletcheto.snimka.bg/other/sistema-minus-60.549278.22936627.big
парола: 1010
Мале, а какво чудо бях миналата година по това време, майка плаче.  Embarassed ooooh! Sick
То се вижда на най-старите снимки де...  Sick
Добре, че намерих системата, не знам в коя църква да ходя да паля свещи, ама направо това си беше моето спасение!
Пожелавам ви на всички да постигнете целите си и да сте доволни от резултата, защото го заслужавате! Защото се стремите и полагате грижи за себе си, защото се уважавате и искате да се промените към по-добро!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт