Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За едно сурово пилешко да питам.

  • 939
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 820
Взехме си закуска от едно заведение за храна за вкъщи, и пилешкото филе вътре беше толкова сурово, че хрупкаше. Не беше чак розово, все пак. Това нормално ли е или по-скоро опасно?

# 1
  • онче бонче бонбонче
  • Мнения: 759
Не си го представям. Суровото пилешко е розово, като се сготви става бяло и може да се яде. Не трябва да има въобще розовинка. Ама да хрупка?? Освен да е било замразено 🤣 Ако е било бяло и твърдо може да е някакво много старо месо, хвърляй.

# 2
  • Мнения: 7 820
Е не да хрупа като замразено, но опитай парче сурово месо и ще разбереш как "хрупа". Същото усещане както когато режеш суровото месо с нож.

# 3
  • София
  • Мнения: 285
Суровото пилешко е опасно, не бих купувала повече закуски от това място.

# 4
  • Мнения: 7 820
Да и аз не бих. Просто се чудя сега колко да се притеснявам. Simple Smile

# 5
  • София
  • Мнения: 285
Не бих се притеснявала безкрайно много. Най-опасното е салмонела, но тя ще се прояви до 1-2 дни, ако я има изобщо. Предполагам всичко ще е наред, все пак не сте го изяли цялото нещо, надявам се.

# 6
  • Мнения: 4 142
Станалото-станало, притеснението не помага. Наблюдавайте се и ако има признаци за натравяне, ще си вземете мерки.

Общи условия

Активация на акаунт