"Системата минус 60" - тема №22

• 46 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
жас, като момиченце си; хубава!
и аз денес се развилнях по магазнините - купих си червена рокля по тялото, с презрамки, за която по пътя към wкъщи реших, че е с намек към курвенското, но пък вярвам, че с подходящи бижута може да понатежи повечко. взех си и ботуши - е те това е ненормално - в навечерието на лятото да си купя ботуши  ooooh! обаче и едни чехли на геокс взех, така че не е съвсем безумно. много се колебаех за няколко чифта седефени обеци, но се въздържах. то нямаше много смисъл да се чудя на фона на всички покупки - точно обеците х 3 кинта нямаше никак да ме разорят; на децата взех книжки - наборът бърборино от миналата година, новата за Финдъс, 'къде е Уоли' (препоръчвам дори за мнооого големи деца като нас Wink) на фгилков харесах едни зимни обувки, но не посмях да му ги купя. в понеделник ще му взема една стелка и така ще ида; дано да ги има още;

за днес: з: гфрета с шокоалдов сладолед в Джимис + горещ шоколад (не ми хареса - не си вземайте); о: сарми с ориз и кайма + зелена салата + 3 кивита; в - сигурно ще пропусна, защото обядвах чак в 3 - като се върнах от харчалък, и надали ще огладнея до 6;

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 18:45 от маик

# 331
Хопа  Grinning
Днес кантара ме изненада приятно. 10 дни си стоях 57.7 сутрин, а вечер 58.5 и вчера вечерта (не знам защо се меря сутрин и вечер - любопитство) показа 57.3 и бях сигурна, че сутринта ще падне още - познах 56.9  Party Ох, надух ви главите с цифри   Blush
Менюто днес:
з: филийка със салам и малко сирене Бри, мляко с нес и захар де.
о: пица на парче, просто не можах да намеря нещо подходящо  Confused
в: кисело мляко и портокал - ей сега ще ги хапна

# 332
БАУ!!!

Жаси - много ми харесваш с плитки, ще те изведа на системен обяд   bouquet newsm51 smile3525

Минавам само да кажа "Здрасти - дай пари за пасти" на компанията и продължавам! Надявам се в понеделник да имам какво да отчета, нещо ми се струва, че геят сменя ориентацията  hahaha Joy rotfImbo rotfImao smile3532

Гушки за нови ботушки, роклета, полета и бюстиета,  newsm18

# 333
Привет и от мен Simple Smile
Днес съм несистемна
З-овесени с банан и ленено семе с мляко
О-в 14 часа 3 сухара
В-в 19 часа извара с мляко
Не правете така! Сигурно пак ще задържам Sad
Но поне пилатеса почвам след минута Mr. Green
Лека вечер Peace
А и Жасмин страхотна сииииииииииии

# 334
  • ул. "Мечтание"
Днес друсах цици на Зумбата!  newsm18 bombs newsm19 Голям кеф! Ама два поредни дни ми идва в повече за момента.  Rolling Eyes Та утре ще пропусна и в четвъртък (или във вторник) ще ида на Пилатес.

Днес хапвах сьомга на обяд и зелена салата. За вечеря - зелена салата и кисело мляко.

# 335
Момичета зная че не е мястото да питам,но ви моля ако някой знае отговора на въпроса ми да сподели: Има ли начин да разбера часа си на раждане ? Административен имам предвид или някакъв друг начин знам ли и аз Praynig
Още веднъж ме извинете за това Praynig

# 336
привет по никое време и от мен  Hug

Диви - Бау, Бау, Бау  hahaha

Момичета зная че не е мястото да питам,но ви моля ако някой знае отговора на въпроса ми да сподели: Има ли начин да разбера часа си на раждане ? Административен имам предвид или някакъв друг начин знам ли и аз Praynig
Още веднъж ме извинете за това Praynig

Анели, ако имаш епикризата от раждането си - там е вписан часа, ако я нямаш и знаеш в коя болница си родена - може там да я потърсиш евентуално ако я пазят.. Успех

# 337
Жаси-изглеждаш страхотно.И с плитките си като момиченце Simple Smile

# 338
Мерси за бързия отговор HugЩе пробвам в болницата Peace

# 339
Момичета, не разбрах ориз може ли да се яде с месо за обяд, че готвя и така ме изкушава Embarassed

# 340
Момичета, не разбрах ориз може ли да се яде с месо за обяд, че готвя и така ме изкушава Embarassed

За обяд може  Peace , за вечеря или само месо ,или само ориз .

Добро утро   food010
Днес кантара показа 56 700  newsm68 , страшно съм доволна . Последната седмица , макар че бях в МЦ съм свалила почти 2 кг . Но си хапвам малко на закуска и може би е затова , а имах и застой доста време .
Днес закусих препечена филийка , половин банан и кафе . За обяд не знам , вечеря активиа и портокал .
Хубав , макар и дъждовен ден на всички  Hug Hug Hug

Жаси , супер си  Hug

# 341
Искам и аз горещо да ви препоръчам каланетиката на Диви и Стелето, досега мускулна треска на паласките не бях имала  Grinning
Жасмин, по-млада си с 10 години  Grinning

# 342
Искам и аз горещо да ви препоръчам каланетиката на Диви и Стелето, досега мускулна треска на паласките не бях имала  Grinning
Жасмин, по-млада си с 10 години  Grinning

Aлиена , откъде мога да си я изтегля , пропуснала съм  Rolling Eyes

# 343
  • UK
Добро утро и от мен.
За протокола - последните 3 дни бях срам и позор за Системата!  Embarassed  Rolling Eyes Иде ми сама да се набия едно хубаво - просто не знам какво ми стана,но бях озверяла - нито съм пред/в МЦ,нито ову, не съм гладувала,ядях си нормално....ама какъв беше тоя глад,направо се изумявам. Не смея дори да се претегля, но знам че съм качила  Sad Но сама съм си виновна, да се бях контролирала пък.
Та така, от днес съм пак системна, но този път ще съм абсолютно стриктна, никакви прегрешения - както се казва,като съм се хванала на хорото...  Mr. Green
За днес - З: кис.мляко+овесени ядки+киви+стафиди, О: картофи на фурна+салата краставици и зел.лук, В: зел. крем супа

Айде изчезвам, че сме се хванали с пролетно почистване/изхвърляне  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 13:36 от Nepopravimata

# 344
Ето ме и мен.
Менюто ме за днес е :З- овесени ядки, чаша портокалов сок
О- леща, зелена салата
В- таратор
Nepopravimata, и аз имах несистемни дни и доста се поулях, но вече съм пак на линия.Няма да им се дам на тези гадни килограми  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт