"Системата минус 60" - тема №22

• 46 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Стелету  newsm10

днес:
з: овесени бисквити (опитах и от готвеното с картофи... не мога да определя какво му трябва само по аромат...)
о: салата със свиски врат
в: кисело мляко с ябълка

# 316
Стелету и Жасмин са ми страхотен стимул Peace
Адски готини сте момичета  Hug
Отчета за днес
З-овесени ядки с ленено семе и банан + сладолед
О-паниран кашкавал с краставица
В-ябълка
 Heart Eyes

# 317

О-паниран кашкавал с краставица

Кашкавала, ако е пръжен неможе за обяд  Peace

# 318
Ей верно сме отбор  Peace
И аз така разбрах и затова е само запечен на тиган без каквато и да е мазнина  Blush
Мерси че ме контролирате ,имам нужда

# 319
Пояснявай за да не стават грешки  Hug

Днес сутринта достигнах най-ниското си тегло досега 55,9, най-после слязох под 56, от 2-3 месеца насам не бях, но и тогава беше екстремно и не системо покрай здравословните проблеми с баща ми. Сега надявам се тръгнах най-после надолу.

# 320
Поздравления за резултатите!
Аз съм далеч от заветната цел, но са минали само месец и половина от началото
А се чувствам отлично   Mr. Green

# 321
И аз на отчет , браво за минусчетата  Hug
З : половин баничка , кексче и кафе
О : 2 кюфтета ,картофена салата, кафе
В : половин активиа и портокал
Не съм се теглила днес , но вече в понеделник ще те тегля като ми свърши МЦ .
Стеле   202uu
Прави ми впечатление , че с все по-малко ядене се засищам , което е добре . И дънките започнаха да ми падат , утре като излезем в парка ще си направя малко фото  Crazy

# 322
здравей те и от мен! Embarassedможе ли и аз да се включа тук??? PraynigОт четри дена спазвам режима и наисина вярвам ,че ще помогне!!!!!!!Какво ли не съм пробвала до сега ,гладувания ,ПОЛ макенна„ПОЛ БЕРГ,и Пиер Дюкян ох все не устоявам и преяждам след сваршване на режима.Този начин на хранене много ми допадна Hug

# 323
Добър вечер,момичета!  Hug
Emre,добре дошла-според мен тук ти е мястото!Бързо ще се убедиш,че това е най-лекия режим на пранене,с който да отслабнеш.
Мен ме делят 200гр. от линийката ми.Мисля,че ще се настроя на режима като с цигарите/направих 10-ина неуспешни опита да ги откажа и на 11-ия наистина исках да ги спра.вече година не пуша/.
Продължавам напред!С ваша помощ съм сигурна,че ще успея.  Heart Eyes
Да се отчета за днес:
з.2 тоста с кашкавал
о.картофи от яхния и ябълка
в.цяло кисело мляко
Стелету-страхотен пост,мила!   bouquet
Лека вечер!

# 324
Добро утро и от мен.Най после се завърнах.Не съм ви чела назад, защото гледам да съм с децата.За съжаление бях около 8 дена несистемна и си качих двата кг.С късни, обилни и вкусни вечери и аз не издържах  EmbarassedСега започвам от начало.Добре, че не ми се очертават такъв вид командировки.Много вкусно и калорично готвят тези американци.Менюто още не съм го измислила, но влизам отново във вашите редици, защото съм убедена, че това е начина  Peace

# 325
Добро утро .
Вече и аз съм от няколко дена на системната диетка и  виждам дори и малък напредък.Началото е доста трудничко ,защото организмът ми не е свикнал на този режим на хранене(най-вече и часовете),но с упорство се постигат заветните цели.Чета във форума много мъдри съвети ,които ми помагат в моето начинание.Ето и моето меню за днес:
З-овесени ядки с кисело мляко и банан
О-салата домати и краставици с малко извара
В-печено пиленце на грил и чаша червено винце.
Искам и аз да отбележа като Нощни очи,че диетката не ми се отразява на кърменето.
Лек и успешен ден от мен.

# 326
Добро утро  Grinning
Тази сутрин кантара показа 56 900  newsm44 , няма да сменям линийката до понеделник , но още повече се мотивирам като виждам , че се приближавам все повече към целта  Peace
За днес :
З : банан и кафе 3 в 1
О : кренвирш с кашкавал и салата домати и краставици
В : активиа и портокал
За себе си забелязах , винаги като вечерям кисело мляко с плод имам - , а и ми е леко вечер .
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug
И добре дошли на новите момичета  Hug

# 327
днес:
з: палачинки с мед + овесени бисквити и голяма чаша мляко с какао
о: царевица, шопска салата със сирене и картофи соте
в: пропуснах

Да ви питам пак, какво сухо червено вино ще ми препоръчате (нищо не разбрам и по принцип не пия, но ми се иска да знам какво да купя за евентуална наздравица...  Rolling Eyes )

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 09:46 от Лебед

# 328
Малко снимки от днес, сплетох щерката на плитки, после и аз се сплетох, та чак се и харесах, така се юрвам сега из града. Който не ме харесва, няма вкус.  Laughing  Mr. Green  Crazy
http://pistoletcheto.snimka.bg/other/sistema-minus-60.549278.0.big
парола: 1010
Отивам да си купя някое парцалче за мотивация, че нещо пак съм в застой и не ми се харесва тая работа.  Twisted Evil

# 329
Здравейте, от 1 04 отново съм при вас....и дано вече без издънки.Спирах, почвах и така в омагьосания кръг, но стига вече....
   Имам въпрос .....Работя само вечер 23 до 06 часа кога да закусвам и обядвам?Ставам към 14 часа.Как е правилно по системата?

Общи условия

Активация на акаунт