"Системата минус 60" - тема №22

• 46 993
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Видин
Жабка, честито за 9ката  bouquet

# 301
Здравейте,

Да се отчета за днес.

З: филия намазана с спекулос
О: салата, малко риба, зеленчуци (тиквички, патладжан)
В: една ябълка и чаша топло мляко

Пак засядам над книгите че не остана време.

Оффф, омръзна ми....ама няма начин...

# 302
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, зарежи го кантара. Wink

Аааа, няма да му се дам без бой!  Whistling Mr. Green

Лебед, не съм му се трогнала особено, споко!  Stop Sunglasses

Сетих се да ви питам нещо, в книгата пише стабилно количество зелен чай да се пие, но на мен не ми понася и сериозно пия ментов, дали се отразява на свалянето вида чай?

Зеления чай действа очистително на организма за това го препоръчват. Но може да го замениш с друго подобен. Аз пия чай от канела. Казват, че топял сланинки.

# 303
  • Видин
Оффф, аз чай без подсладител хич не мога да пия ooooh! Но ще опитам със зелен чай Peace

# 304
от системките аз пък разбрах за чая от джоджен - топял целулита, казват. не беше гаден, но го пих едва 7-10 пъти в студените зимни вечери. не знам защо така деорганизирано действах;

сиси - добре си дошла. какви 5 кила ще бориш? нали беше съвсем до 60то? то човек най-добре си знае впрочем. аккво ти се бъркам  Hug
нощни очи - свиркай си! нали талията се топи - то е важно. моите мерки гравитират около 95 за бюст и ханш, което е долу-горе в световните стандарти, обаче талията я изпрасквам 70+; тъй че ако аз мръдна в сантиметрите на талията (и бедрата), това мнго силно би ме окрилило   Peace
жабка - честит взет изпит! то вярно, че взет изпит си е взет изпит без значение с каква оценка, ама като е с висок резултат, е много хубаво. по-скоро, на мен лично едно време ми беше супер густо като знаех, че изпитът ми не е подарен, а издрапан; така че 2 пъти честито  Wink
жас - никакво посягане към забранени храни! таман си паднала сега заради зора с детенцето, няма да се даваш на разпуснаите нерви, ей!
ния - и аз пия топлите напитки със захар (кафе, капучино, чай), обаче се оказа, че точно зеленият чай и чатя от джоджен са ми съвсем добре само с аромата си и без никаква сладост. опитай ги и може и да ти харесат. ако все пак решиш да подслаждаш, си слагай кафява захар. аз кафето от години започнах с кафява захар да го пия и вкусът си е чудесен дори и при най-тъмно-каковата захар, дето изглежда влажна и лепкава. но както казах - опитай без и може и да се изненадаш   Peace
диви - велкоме, велкоме! туряй мъже и момци за мотивация извън семейното мъжко налично  Mr. Green

аз вчера и днес нещо не се организирам добре с храната. камбата нали е у нас с варицела, та в 8.30 като почна да му правя закуската, и аз подхващам едни трапези със сандвичи като неговите. съответно, в 12-1 на обед още не съм гладна, та обядвам към 2, и респективно, в 5.30 никакъв апетит нямам и пропускам вечерята. е, по късни доби вия от глад, ама не се давам. вчера например обядвах в 2, после не вечерях заради малкото време и мушнах 4-5 фурми по късни доби; т.е. имах пауза от 18 часа (от 2 на обед единия ден та до 8.30 сутринта на другия); днес пак така се случи само че обядвах в 1, което значи, че паузата ми ще е 19 часа. нещо трябва да оправя, че това не е никак системно хранене, а интервално. а най-добре камен да тръгне на детска - тогава ще си оправя и режими, и всичко;

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 21:09 от маик

# 305
Благодаря Ви за отговорите момичета Heart Eyes
Не съм се сетила че и на чая мога да сложа канела, ще пробвам аз по принцип пия кафето с канела
и за чая от джоджен ми стана интересно Wink
Почвам пилатеса за днес загрях с една разходка от 2 километра и сега ще се довърша Mr. Green
Лека вечер от мен Hug

# 306
  • Видин
Маик, благодаря. И аз кафето го пия с каф.захар, мога и без, не ми е проблем. УТре ще си взема зелен чай пък да видим Peace

# 307
Момичета, видяхте ли, излязла е трета книга на Мириманова в превод на български?

Жабка, браво за изпита!  Hug
Не ви е лесно там покрай Барселона - кастеляно, каталонски...  Crazy

Мая, да се оправя по-бързо детенце, че ужас с тия болести.  Sad
Моите пък дечурлига излязоха в 10-дневна пролетна ваканция и ми предстои да лудна тези дни. (Но пак, 100 пъти по-добре така, отколкото в болница, де.)
Чак на 11 април са на детска и училище... Не знам как ще ходя на пилатес, но поне в парка ще си повисим здраво...

Момичета, какво се разбираме за системната среща? Къде и кога? Жалко, че Нощни очи няма да може да дойде. Казвайте, че събота и неделя имам и други ангажимети, да видя как да  ги натамънявам.  Laughing

# 308
Привет  Hug
Днес правя точно месец от както съм системна и резултата е точно -4 кг newsm44 и то с прегрешения, но и аз имам доста доста за сваляне

На всички болни бързо оздравяване и на себе си го пожелавам, че аман от болести, сополи и прочие гадости ooooh!  Имам въпрос относно бланширания ориз, може ли да се яде вечер или само кафявия е разрешен? newsm78

# 309
  • Видин
Искам и аз на среща Crossing Arms ама съм във Видин Rolling Eyes Ако имам някой път към София ще се радвам да се видим, ако не сме остарели до тогава Mr. Green
Менюто ми за днес:
з-2 мини банички и вафла споко
о-не знам, пак нещо месно
в-кис.мляко с плод, най-добре ми действа на минусчетата Mr. Green

# 310
  • Видин
Имам въпрос относно бланширания ориз, може ли да се яде вечер или само кафявия е разрешен? newsm78
ВАРИАНТ 3 "ПЛОДОВЕ И ЗЪРНЕНИ ХРАНИ":

1. Ябълки (1-2 бр. през деня (след 12:00 ч.)
2. Цитрусови плодове
3. Сливи (не много)
4. Киви
5. Диня (1-2 резена за деня (след 12:00 ч.)
6. Сушени сливи (4-6 бр.)
7. Ананас
9. Ориз всякакъв, с изключение на бял полиран (оризови нудълси също не може, тъй като на вечеря не може бял ориз)
10. Елда (гречка)

Какво може да се пие?
- Сок от изброените плодове
- Чай от всеки сорт
- Кафе
- Вода -газирана или обикновена
- Червено сухо вино. Ако сте алергични към него / киселини и т.н., то да го заменяте ли с нещо или не - на ваша  отговорност. По системата може само сухо червено вино

# 311
Niya, миналия уикенд бях във видин Simple Smile но толкова набързо, че даже с майка ми не можахме да се видим нормално Sad

аз от вчера съм в МЦ, днес вече имам минус от нови 200гр. дано до понеделник да докарам до роуд 66 Simple Smile макар че вечер нещо прегрешавам (от нерви)

няма да пиша менюто за днес, защото не съм наясно ама хич

мими, честито. пожелавам ти да задържиш тренда

# 312
Момичета, аз тези дни не пиша защото вечер все прегрешавам с едни кисели млека по никое време - вярно добре че не е нещо друго, но все пак. ПОради тази причина не се и меря, но се чувствам добре. Вчера ми пристигна поръчката от Англия от сайта за "големанки", днес ще си я взема и ще се похваля разбира се. Иначе менюто за днес
З: филийки и насло и сладко и саламче + 1 банан
О 1 ябълка и капучино
В: риба (надявам се без прегрешения)
Прегръдки на всички!

# 313
Привет и от мен!

Дойде пролетта и заваляха минуси. За съжаление аз нямам какво да отчитам в цифри, но само това. Иначе мога да се похваля с добро настроение и с още по-добро самочувствие. Замислих се скоро какво е по-различното в живота ми откакто съм на системата.
- Храня се здравословно
- Имам енергия
- Усмихвам се по-често
- Включих едночасов спорт в ежедневието си
- По-организирана съм
- Спя малко, но се наспивам и ставам бодра и отпочинала
- Радвам се на повишено внимание от страна на любовта до мен  Heart Eyes
- Имам енергия и търпение да се занимавам с детето
- Ходя по улицата без да се притеснявам, че тротоара стига само за мойте телеса  hahaha
- Влизам в магазин за дрехи без предварителната нагласа, че някой ще ме гледа под вежди и ще ми казва, че нямат дрехи за китове.
И още много, много други подобни. Продължавам напред с мисълта, че сама съм стигнала до тук, че не съм гладувала нито ден, че по най-лек и приятен начин мога да постигна със себе си онова, към което се стремя....
Пиша всичко това, за да ви кажа, че Системата минус 60 не е само брой хранения, 7 варианта за вечеря и пр. Ако за малко спрете да мислите какво и как ще се усетите, че правилата са навлезнали в ежедневието ви и нещата се случват по-лесно. Просто отваряйки хладилника и влизайки в хранителния магазин, на очи ви се набиват само позволените неща... А така не се товарите психически, което помага и за по-лесното отслабване!

Хайде сега ви оставям, хубав ден на всички!

# 314
... Системата минус 60 не е само брой хранения, 7 варианта за вечеря и пр....
!!!

Общи условия

Активация на акаунт