"Системата минус 60" - тема №22

• 47 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Ето превод набързо, доколкото разбрах какво иска да каже Мириманова:

«Главното при отслабването е правилната настройка». Навярно мнозина от вас са чували тази фраза много пъти. Обаче, какво означава това и коя настойка е правилна? Аз знам това не от дочуто (разбирай - знае го от собствен опит). Една от основните съставни части на система «Минус 60» стана именно правилната настойка. Каквито и ограничения да въведем в храненето, каквито и упражнения да правим, ние няма да постигнем значими успехи в отслабването, ако нашите мисли работят в неправилна посока. И обратното: трябва да коригираме своето мислене правилно, когато теглото, до този момент стоящо на една и съща стойност, независимо от нашите усилия, изведнъж се измести от мъртвата точка и се задвижи постоянно надолу, към нашата заветна цел. И резултатът ще надмине нашите най-смелите очаквания.

........

Изписаха щерката.   bigdance2 

След малко отиваме в парка с колелата, че тя откачи 3 дни сама в стая без телевизор.

# 286
  • ул. "Мечтание"
Жас, благодаря!  Hug Много добре казано!  Peace
Радвам се, че щерка ти е добре вече!  Hug  bouquet

На мен днес ми е ден за отчет.  Flutter
Като се качих на кантара почти припаднах - 101.2 кг.  badscale smile3544, но не се изненадах особено - едно че не съм особено стриктна и второ, че се лутам между 101 кг и 97 кг от един месец. Надявам се заради бременността.  Flutter Но пък в габаритите ми има положителни промени - свалила съм 1 см от ханша, 5  см Shocked от талията и 2 см от бицепса. Това за 8 дни.

За колебаещите се кърмачки да кажа - системата не ми се отрази по никакъв начин на кърменето. Даже бих казала, че ми се отрази положително - започнах да ям, щото преди това забравях и ядях по веднъж на ден някой боклук.  Rolling Eyes

# 287
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!

ЖАСИ - Радвам се за твоето детенце! Hug
Аз днес съм +0.900 кг.въпреки, че вчера се храних режимно, но пък водата беше малко и 00 липсва.Май ще бъде доста трудно да постигна заветните килца!

Може ли някой да сподели как стоят нещата след постигане на желаното тегло, как трябва да се
храним после или това си остава за цял живот?

Днес:З-мляко с трици,О-шницел+салатка,В-таратор или салата.

# 288
Здравейтеееееееее Hug
Жас сега видях, че малката е била в болница и вече е изписана-много се радвам Hug И повече никакви боледувания. Приятна разходка в парка Hug

Аз съм си вече с моя компютър и съм много щастлива Party. По-късно ще се върна да ви изчета, че тази тема я изтървах. Но хем бях без компютъра си,  а и на работа бързаме, че е годишното приключване. Но вече ще съм си редовно с вас. Току-що ми цъфна МЦ Confused И мисля след като ми свърши да си продължа системата за още минус 5-6кг.
Нощни очи радвам се, че се чувстваш добре и че се храниш добре Hug

# 289
Жаси, чудесно е, че Софи си е вече при теб! Hug
Жани, радвам се, че се появи!!
Диви, ех, щом и ти си се разписала, трябва и аз да опитам да съм по-редовна!
Нощни очи, зарежи го кантара. Wink
spirit, повярвай, така е със Системата, браво! И аз се напсивам бързо и съм бодра, като имах няколко несистемни дни, все на дрямка ме удряше.
bruxelles1, браво и на теб!

Въобще много се радвам, че има много нови момичета и вече постигат резултати! Само така!

И аз съм в МЦ от днес, мислех, че ще ме пропусне и миналия месец е било изключение, явно затова имах голям плюс и огромен апетит.. Но от 3 дни съм пак изцяло системна и много амбицирана да махна последните 5-6 кг.

И аз за кърмещите да кажа - не се колебайте, ние още се кърмим, започнах Системата преди 1 година.

З. Банан, ягоди
О. Ризото с чушки, патладжан и малко пармезан, краставица
В. Пилешки дробчета (ако съм много гладна), ако не - мляко с плодове или зеленчуци

# 290
Сиси  Hug И аз се радвам че ще съм си вече редовно с вас-как ми липсвахте само Hug

# 291
Нощни очи не го взимай присърце (колко лесно е да го кажеш на друг...) задържала си течности най-вероятно Hug

Rosita м.., на мен винаги ми е било студено и не мога да спя, когато дълго време съм гладна (например след седмици на плодове и в дните на захранване...) - вече знам, че този признак означава, че отслабваш, но не е добър, защото най-вероятно отслабваш драстично. Нека по-опитните да ти видят режима, аз съм заек за тази система и на моето мнение е по-добре да не обръщаш внимание (много топлокръвно същество съм и за първи път отслабвам без усещане за студ в крайниците и безсъние).

днес:
з: домашни овесени бисквити (пресолени, но си ги ометох)
о: варени картофи с масло и домати
с.о.з.: портокал
в: мисля си за яйца с яйца  Mr. Green

Отчет за течности и тренировки:
пия по минимум 3 литра течности на ден, по-голямата част от тях са вечер след 18:00, един ден даже си засякох над 5 литра (но денят беше особен - фитнес, парна баня, а вечерта бяхме на клубче) с изключение на този ден не съм имала физическа активност, от мързел, липса на време, а сега новото ми оправдание е МЦ (днес се събудих с желание за тренировка, но... ще я отложа за след 18:00).

# 292
Жаси , браво за детенце  Hug , нека няма повече болести .
Аз днес имам минус , на лентичката съм .
З : половин баничка , половин баунти и кафе
О : оризови спагети с гъби , пилешко и зеленчуци , кафе
В : таратор - 2 чаши

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:20 от *Ави*

# 293
Момичета, благодаря ви за съветите, аз още не съм съвсем ориентирана. Обикновено все си вися на първата страничка, но пак недогледам. И така Вечерята ще я заменя пак с кисело мляко и ябълка.

# 294
Здравейте момичета Simple Smile
Радвам се за детенце на Жасмин, дано повече не влиза в болница ужасно е имам чувството че се разболяваш още повече вътре Cry
Още един килограм съм минус / за месец и половина 4 кг надолу и то ям повече от преди системата /
Преди нея ядях по веднъж на ден и пак дебелеех Confused
Меню за днес
З-овесени ядки с ленено семе и мляко + банан
О-телешко със зелен боб
В-ябълки 2 броя
Най ми е забавно вечер като си представя че ми се яде нещо несистемно и с усмивка си мисля **аааааа ще си го хапнеш утре сутринта *Laughing
А сутринта даже не се сещам за него
Много съм доволна от този начин на хранене,много
Айде лек ден от мен Peace

# 295
  • UK
Жас - браво за малката. Днес пък моя племенник го приели в болницата със същата диагноза - пак като теб сестра ми го води на преглед и директно го приели.  Sad
Отчет за днес - З: 1 мъфин и 2-3 хапки козунак, О: преп.ръж.хляб с картофено пюре отгоре, краставичка и лук, В: или 2 варени яйца или кис.мляко с кивита
Изчезвам сега,че малката не е на градина и не ме оставя да стоя на компютъра  Mr. Green

# 296
Сетих се да ви питам нещо, в книгата пише стабилно количество зелен чай да се пие, но на мен не ми понася и сериозно пия ментов, дали се отразява на свалянето вида чай?

# 297
Момичета, много благодаря за подкрепата и пожеланията! Дано не ни се разболяват децата, че вярно е ужасно. Sad  

Моят апетит съответно се обостри, като минаха вече ядовете, събуди се ламята - то и МЦ ми предстои, та сега чакам тлъст плюс, но няма да се предавам - утре и другиден мисля да ходя на пилатес, че и в неделя, ако успея. И не знам защо така ми се яде тестено, ама направо примирам в момента за малко италиански козунак. А лошото е, че имаме такъв в шкафа, та само го мисля.  Mr. Green И хич не ми помага на Анели стратегията да мисля, как ще си го хапна утре - така се залъгвах първите месеци, ама сега, 9 месеца след началото, вече е трудно.  ooooh!  Освен да хвана да си попрегледам старите снимки, да ми помине апетита временно, не се сещам за друго.  Mr. Green

# 298
  • Видин
Жаси, много се радвам Hug А това с прияждането на нещо и то да го имаш в шкафа ooooh! случвало ми се е. Ама е още по-гадно ако ти е под носа, т.е. на масата
Отчета ми за днес:
з-2 филии с масло и кашкавал, но към 11ч озверяла хапнах 1 бонбон
о-3 кебапчета и мааалкооо хляб
в-кис.мляко може би с киви или грейпфрут, защото ми писна от портокали и ябълки
Марти отиде на вилата с нашите и сме сами с мъжо,а аз съм в МЦ #Cussing out, ама какво да се прави Rolling Eyes

# 299
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Минавам да се обадя и да почерпя , че днес си взех изпита
по кастеляно (испански) с 9 по 10-то балната система тук.  Party

Хубава и режимна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт