"Системата минус 60" - тема №22

• 47 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Диви вярно се е стегнала страшно, последния път ми изглеждаше много отслабнала. Може и да не е свалила на килограми, но се е прибрала страшно. smile3501 newsm51

Ето, като човек има воля да спортува и да се поддържа, резултатите не закъсняват!  

Аз пък няма да ви казвам след гладните дни какво ядене му ударих днес. Хем добре обядвах и вечерях, и пак от глад и лакомия нагънах забранени храни между яденетата - солети и шоколадови бонбони.  Crazy
Е, поне ми е за урок - като стоя гладна, после си наваксвам с лихвите сваленото.

# 271
диви, много ти благодаря  Hug сега остава със Стелето да ми дадете и линк да я сваля тази каланетика  Grinning 

# 272
Здравейте,

Аз продължавам с ученето че изпита е събота и не остана време.
Системна съм, но вечерям малко късно но и лягам доста късно. От 3-4 дни преди 2 сутринта не си лягам.

Днес менюто беше:
З: филия с масло и конфитюр и парченце тиквеник
О: пилешко месо със малко салата
В: доматена салата с печени чушки и сирене

Ще ви чета след събота. Утре сутринта ще се претегля и дано има резултат и на кантара. Вече ми казаха че съм отслабнала в ханша и много се радвам че бях направила едни паласки.....да не ви говоря....

Приятна вечер и стискайте палци в събота цяааал ден (от 9 до 17 ми е изпита)...

# 273
bruxelles1 , ще стискам палци събота  Peace
Гери , браво   bouquet
Жаси , как е щерката ?
Момичета , страхотни снимки  Hug Всички имате впечатлващи резултати  smile3501
Меню за днес :
З : банан и кафе с мляко
О : 2 яйца , портокал , бисквитки - 3 бр
В : пастърва на скара
Ще видим утре как ще е кантара , но вече задържам под 58 кг  Simple Smile

# 274
Я какво изнамерих, май с Екатерина мислим еднакнво по въпроса.  Laughing

http://mirimanova.ru/blogs/mirimanova_blog_show/18952

«Главное в похудении – это правильный настрой». Наверняка многие из вас слышали эту фразу много раз. Однако что это значит, и какой настрой – правильный? Я знаю об этом не понаслышке. Одной из основных составляющих системы «Минус 60» стал именно правильный настрой. Ведь какие бы мы ни вводили ограничения в еде, какие бы ни делали упражнения, мы не достигнем в похудении значимых успехов, если наши мысли будут работать в неверном направлении. И наоборот: стоит «настроить» свое мышление должным образом, как вес, до этого стоявший на одном и том же значении, не зависимо от наших усилий, вдруг сдвигается с мертвой точки и неуклонно движется вниз, к нашей заветной цели. И результат превосходит все наши самые смелые ожидания.

......

Тая книга трябва да се прочете. Ако някой намери линк за сваляне, да го мята насам.  Peace

# 275
  • ул. "Мечтание"
Превод за невдяващите руски?  Rolling Eyes

# 276
# 277
Здравейте   bouquet, не съм писала наскоро, че имах мн гадни дни тая седмица (откраднаха ми телефона и някви такива гадории, но няма значение). Доста сте изписали..сега се връщам назад да ви прочета. Само видях дънките на Стелету - направо ме разби. И кантарът ми се прецака, така че не знам колко килограма съм. В събота ще ходя да си  взема нов, че ми е интересно как вървя. Иначе за днес мисля да хапна: 3-консерва царевица и бадеми. О - картофи на фурна. В -  зелена салата. Хубав ден на всички и много минуси Hug

# 278
Превод за невдяващите руски?  Rolling Eyes

Има Google translate.  Laughing

Не, шегувам се, по-късно ще го преведа, че сега тръгвам по болниците.  Hug

# 279
Зрдавеите,

Юпииии  newsm44 днес кантара показа 73.3 кг. И вече и аз започвам да виждам разликата и да я усещам по дрехите.

Приятен ден ви желая на всички.

# 280
Алиена , благодаря Hug

Аз не мога да се преборя с усещането за студ вечер ...
А ранното наспиване само ме радва- днес се бях наспала в 5 сутринта, незнам дали е само заради Системата Simple Smile

Моето меню за днес:

Закуска: Нещо като МАЛЪК печен сладкиш от кисело мляко, 1 яйце, овесени ядки, трици и стафиди, ленено семе, с канела, бакпулвер и течен подсладител. Вкуснотия, но нещо не ме нахрани добре, защото съм гладна в момента, а има час и половина до обяд. Sad
Обяд: Нося си задушен с лук ориз + салата от зеле с мъъъъничко зехтин и оцет.
Вечеря: 2-3 варени яйца

Приятен ден от мен Hug

# 281
добро утро от мен

аз съм само 200 гр надолу от понеделник. но чакам МЦ вече седмица. чувствам се добре с изключение на главоболията някои сутрини
въпреки това, нямам търпение да сваля още 2 килограма поне. не успях да впечатля майка ми, за да мине и тя на системата

планираното ми меню за днес
з: половин парче баница, кафе лате
о: кебап с ориз и зеленчуци
в: пиле и яйце

малко трудно почва да става с вечерята в 6, тъй като не искам да се прибираме толкова рано, вече е светло. ще трябва да се храня в движение май

браво на всички отслабнали така зашеметяващо

брюксел, успех на изпита

весел и усмихнат ден на всички

# 282
Добро утро. Аз да се похваля, вчера първи ден и -1кг. Направо не можах да повярвам. Е предполагам, че понатам няма да става така бързо, но като чета вашите резултати се укоражавам много.
Странно, но и аз тази сутрин в 5ч. се бях наспала.
Менюто за З.-гофретка със слдко, О-Кюфтенца на скара +салата, В-сухар със сирене крема и домати.
До сега никога не бях закусвала, просто така бях свикнала, но да ви кажа, мисля, че така ми е доста по добре, когато се нахраня сутрин после не отварям шкафа постоянно я за солетка, я за бонбон.

# 283

Менюто за З.-гофретка със слдко, О-Кюфтенца на скара +салата, В-сухар със сирене крема и домати.

или махаш доматите, или сухарите Peace Може зеленчуци или плодове с млечни продукти, ИЛИ млечни продукти със сухари, трите заедно не може   WinkPeace

# 284
Здравейте   Nature Sunny

Алиена, на мен като ми предоставиха любезно каланетиката, аз да не си помислиш, че си мръднах д-то да направя някое упражнение  Confused  Много съм мързелива в това отношение - правила съм упражнения само няколко пъти за 5 месеца (като се прочетох и се ужасих от себе си)... Обаче ти пожелавам успех  Peace

О-Кюфтенца на скара +салата, - в салатата какви зеленчуци има?
 В-сухар със сирене крема и домати. - аз поне не знам за такъв вариант
До сега никога не бях закусвала, просто така бях свикнала, но да ви кажа, мисля, че така ми е доста по добре, когато се нахраня сутрин после не отварям шкафа постоянно я за солетка, я за бонбон. - а за това си абсолютно права, когато човек закуси добре (достатъчно, но не да преяде), след това не посяга за това и онова по шкафовете
и тъй като видях, че е отговорено вече, да допълня - крема сирене за вечеря не става  Peace
Мегало, аз от как съм на Системата си вечерям в движение - нося си кутийка с нещичко и вилица и лъжица в чантата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт