"Системата минус 60" - тема №22

• 47 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
браво момичета страхотни резултати ,и аз трябва да започна да се меря със сантиметъра...
менюто за днес "
З: 2 сухара с малко пастет и салам
О: картофи на фурна
В: кюфтета на скара или ориз

# 256
lenkata - моят резултат килограмово е малък (защото нямах и много за сваляне), но в размера дрехи съм почти 2 надолу (при ръст 172) - паднах от 40ти на 36ти (с леко преливане) за дрехи, и от 30ти на 27-8ми за дънки; останалите 2-3 кила ще затвърдят 36я размер и ще прекратят преливането над колана, което е и целта ми. обективно погледнато, спазвала съм системата да речем на 80 процента (напоследък под 70% Simple Smile), но задължително приключам с храната до 6; упражнения НЕ правя, а скраб и масажи средно около 2-3 п./седмично ми се случват. на системата съм от малко повече от половин година, не ми тежи и в основни линии планирам спазвам тая хигиена на хранене мнооого години напред. рапорт даден  bowuu

диви, стеле, жас, сиси - чудесни нови момичета сте!
герка - честита нова визия! да е все такава, каквато искаш да е!

аз напоследък не пиша, защото (почти) постигнах визията, която търсех, и няма какво толкова да отчитам, говоря, коментирам; а и 2те ми последни кила не са цифра, която да е интересна за околните. държа ви под око обаче  Wink

# 257
Диви, вече са добре линковете. Искрено ме разсмя с последната картинка, с нападалите мъже. Само да е изруся и лятото да видиш - точно като на картинката...   Crazy   hahaha

# 258
Аз днес се събудих с такъв световъртеж, че едвам станах. Но докато оправя малката и я заведа до градината, а себе си до работата, вече бях добре.
Тя ми каза, че й било писнало от мен , но понеже съм красива и добра - щяла да остане с мен Simple Smile

Менюто ми за днес-
Закуска: половин кроасан и 5 бисквити, кафе със сметана
Обяд:     ориз, задушен с лук и прясно зеле и чубрица /измислих си го, но е много вкусно/ с 4 ръжени сухарчета Goldies, кафе. Оризът снощи го приготвих и щерката си облиза пръстите Simple Smile
Вечеря:  плод и кисело мляко, най-вероятно ябълка

# 259
Аз започнах системата януари 2010 и до юни-юли бях свалила от 73 на 57 или 16кг, с не напълно спазване на системата и без упражнения. почивах известно време, но гледах да се храня до 6. Качвах 1-2 кг и после ги свалях. Сега боря още 2-3 кила, но нещо трудно става.

Диви, като спомена кожа като детско барабанче ме заинтригува доста  Laughing сподели какво правиш в тази насока  Hug  голям проблем ми е, след 2 бременности и качени 2 пъти по 30 и кусур кила  Tired

# 260
ха добър ден и то мен, най - сетне успях да се добера да се разпиша   Nature Sunny

lenkata и аз да се нахваля  Crazy за 5 месеца и 5 дни  Joy съм минус 13 кг, упражнения не правя все още (мързела не мори, а мъчи..), скраб с кафе и масаж с мумио правя всеки ден, защото ми е приятно (особено с новото ми лосионче ), вече изглеждам както преди да забременея (от 58 станах 105кг  Embarassed ), закопчавам си ботичките, които по принцип си купих закопчани само до средата, намъкнах се в панталон, купен преди 10 години  Laughing а в момента ми пада и той  Party и малко снимки за доказателство (трябва да прибавя и по - скорошна, ама за сега няма фото  Confused ) : http://beki8.snimka.bg/family/snimki.562462 с парола 1010

Жас, хайде прибирай си каката вече  Hug
Диви, а така - пиши пиши  Heart Eyes
Маик, страхотни снимки и не спирай да ни държиш под око  Wink
Стелету - неузнаваема!
Гери, браво - влизаш в групата на мляко с нес при задържащите  smile3501

# 261
ПРИВЕТ!

Много мотивиращо ми действат вашите резултати, страхотни сте.

Менюто за днес:З-кроасан с карамел,О-спагети /полуготови,нудълси/,В-несъм решила, но не ми се яде мляко и ще разгледам вашите менюта да си избера нещо.
Килограмите тази сутрин са като вчера 66,7.Искам да стана 60 / за повече не мога и да си мечтая /

Приятен следобед на всички! Hug

# 262
Здравейте и от мен,
като чета резултати ви искрено ви се радвам.  HugОсобено като гледам какво хапвате на закуска - сладкишите и тестените изделя са любимите ми храни.   Embarassed Днес започвах първи ден от захранването след плодовете и след като го приключа и мине малко време започвам и аз. До тогава ще ви чета и ще се включвам в темата.
Успех  много минуси!

# 263
Алиена, ти колко см. висока? Извинявай, че те питам,
но понеже съм близо до началните ти килограми - 69 бях, а целта и на мен ми е 15-16 кг., висока съм 160 см.
Ще се претегля на 8 април, когато става месец със Системата.

# 264
Росита, 165 съм  Peace питай каквото се сетиш, няма проблем  Hug

# 265
Днес:
з: мляко с какао и мед + домашни бисквити
о: зеле със свинско + шопска салта
в: кисело мляко с ябълка

Хубав следобед, момичета!  Simple Smile

# 266
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи - мрън!!  newsm45 'Бещаваш да се видим през май, нал'тъй?

`бещавам! Sunglasses

А ти не мрънкай! Нали не качваш!  Hug
Ще те следя изкъсо.

P>S> С тия снимки ще ме вкараш в грях!  smile3506

# 267
Алиена - отговарям веднага със закъснение  newsm53 Правя каланетика! От 1.03 до днес имам 15 тренировки по 1 час/ако бях стриктна като Стелету вече щяха да са 30 и резултатите щяха да са далеч по-впечатляващи... Flushed/, но в началото ми беше много трудно и ги редувах с "Йога за плосък корем".
 Проблемните ми зони бяха /и все още са, но в по-малка степен  smile3521/ - горната част на ръцете, гърдите, вътрешната част на бедрата и задната част на колената.
На бицепсите ми кожата допреди месец беше буквално къдрава, изключително грозна гледка  Weary А за "крилата" на трипцепса да не говорим - можех да полетя с добра засилка, а точно над лакътя в отпуснато положение се получуваше едно прихлупване, като качулка от кожа  #Crazy
В момента кожата на бицепсите ми е гладка, без следа от къдрене, прихлупването при лакътя го няма, а самата кожа на трицепса е видимо по-малко и по-стегната! Ако сега някой ми погледне ръката може спокойно да каже "Да, ръката ти е все още дебеличка, но не е отпусната в никакъв случай!!!". Спокойно бих облякла потник и няма да ме е срам да си покажа ръцете!
Още една полза - преливането отстрани на бюста при мишниците/презрамките на сутиена/ е видимо намаляло като обем и кожата просто се е прибрала, няма отпускане!
Кожата от вътрешната страна на бедрата ми престана да се прихлупва/като кръстосам крака например/, да има още какво да се желае, но ве4е не виси и не се тресе. Самата кожа на допир е много по-гладка отпреди, а да си призная кафеен скраб не съм правила от много време! Но е факт, гладка и нежна, като детска кожичка и не само там - дупе, ръце, корем, целите крака, навсякъде кожата ми на допир е гладка, мека и еластична!
Долният корем/"престилката"/ също показва значително подобрение и като обем и като форма - в момента е много, много по-малка/см ще трябва ги сравнявам скоро/ с кръгла, а не разплута форма и гладка, опъната кожа, все едно съм си сложила на корема детско барабанче и си ходя с него!
Та това ми е тайната - надявам се да съм ти била полезна!  smile3525 newsm51

Нощни очи - гледането не е в списъка на таквоз, проверих ...... hahaha Joy rotfImbo rotfImao smile3532 smile3533

Жасс - Хайде недей с лошо!!! Не се изрусявай молим тЪ!!  smile3505

Beki8 -  smile3525 newsm51 Много ми хареса на снимките ... smile3521 smile3501

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 17:39 от divimo -66,8

# 268
Привет и от мен.Не пиша редовно, но ви чета всеки ден и се радвам на резултатите ви.Моят отчет е от 01.03 до сега един месец точно 3 кг и 700 грама, но с доста прегрешения, МЦ, упражнения правя практикувам йога, почти всеки ден си правя по малко и два пъти седмично ходя на групова практика по йога.Гледам и да ходя пеша повече, но в никакъв случай не се насилвам, колкото мога и с храната е така, вслушвам се в тялото си и пак има резултат.Смятам, че тази система е един доста балансиран и здравословен вариант на хранене, без мъчения, без глад.Трудно ми е е все още вечер, когато съм на работа, но пия малко айрян или прясно мляко , за да издържа и така.Бавно, но има резултат, не гоним бързи и нетрайни резултати.Ще кача и аз снимки, но малко по нататък, че още не съм за гледане Embarassed Все пак  130 килограма са си много, добре ,че съм висока, та компенсирам малко  Embarassed ooooh!
Да се отчета и аз за днес, но не съм най-системната , че вирус ме тресе, синузита съм възпалила и хич не се чувствам добре=
З. 4 пържени ръжени филийки(от кога им се точа)  chef плодове и чай
О. бланширани картофки печени на фурна и половин кофичка кисело мляко, но хич не ядох много околко 10-15 парченца, не ми се ядеше повече
В.околко 16.30 огладнях и хапнах малко несистемна вечеря.3 ръжени филии с лютеница и това ще ми е

# 269
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи - гледането не е в списъка на таквоз, проверих ...... hahaha Joy rotfImbo rotfImao smile3532 smile3533

Може да не се огранича само с гледане... това е проблема!  Whistling Браво за новоизваяната ти фигура!  smile3501 Надявам се скоро и аз да се похваля с подобни резултати. И моите дертове са подобни на твоите.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт