"Системата минус 60" - тема №22

• 47 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Бихте ли ми казали най-общо какви са резултатите ви и горе долу за колко време.
За 30 дни - 5 кг.Почти без упражнения, само разходки.  Peace

За 15 дена -3кг. и в момента задържам ,
явно заради това , че съм в цикъл.  Peace
Но , усещам , че на см. съм посвалила , въпреки , че кантара не отчита това.  Grinning
И аз като патето само на разходки го давам.  Laughing

# 241
Здравейте момичета! Не съм писала много отдавна, защото бях много ангажирана и имах да свърша куп задачи за много кратко време. През всички дни обаче бях изцяло системна и резултатът е налице - ПОСТИГНАХ ПОСТАВЕНАТА ЦЕЛ от 50 кг! Всички мои познати не могат да повярват на очите си - как успях хем да си хапвам добре, хем да отслабна толкова видимо. Непрекъснато ме питат каква е тайната и аз с удоволствие им разказвам.
Споделям всичко това, за да уверя новите системки, че режимът действа и то много успешно. Дори и да имате моменти на задържане - не се тревожете, след седмица нещата тръгват пак в правилната посока. Аз например забелязах, че седмицата преди МЦ задържам теглото си, но след него - започвам отново да свалям.
Искрено желая на всички успех! Peace
 Благодаря на Жасмин, Нес в млякото и всички "ветеранки" за подкрепата и съветите, с които ми помагаха в началото! 
Hug Heart Eyes

# 242
  • ул. "Мечтание"

9 месеца бременност - само 5 килограма над стартовото ми тегло (родих 4 кг бебе).  Wink Две седмици след раждането бях със 6 кг по-слаба отколкото преди да забременея.

# 243

аз свалих 4 кг за месец и половина. звучи обезкуражаващо сигурно, но както и преди съм казвала, аз съм най-несистемният човек в темата - почти никога не съм имала седмица, в която да съм изцяло системна. казвам ти това, за да видиш, че дори и с минимални ограничения ефект има! общо взето аз не чувствам никаква разлика от храненето ми преди и системата (то с моите прегрешения нон стоп, каква и разлика може да има  Crazy). И аз съм правила японското чудо, и на Байкова диетата - в сравнение с този режим, там направо си умира човек от глад   chef

# 244
Герка, браво на теб!  smile3501
Най-трудни са последните и малко килограми! Пожелавам ти успешно да си задържиш резултата!

Моят резултат е -22 кг. за 9 месеца, от които реално, 6 месеца мога да отчета като ефективно системни и 3 несистемни, по здравословни и други причини.
Като мерки, от ханша съм свалила 22 см., от талията - 20, от бюста - 10 см. А като размери дрехи - панталоните от миналото лято свободно ги събувам закопчани. Което не е чудно, защото от тогава съм свалила 4 размера дрехи.  Crazy

Днес отчитам някакъв минус от 1,5 кг., но той не е реален, защото имам 2 почти гладни дни и днес, като се върна към по-нормално хранене, ще се стопи, така че ще изчакам с отчета. Само да изпишат малката, надявам се на обяд да си я взема вече.  Praynig

Ykk, 4 кила за месец и половина са отличен резултат! Най-препоръчително е да се свалят 3-4 кг. месечно, не повече. И това, че не си напълно системна, наистина ти забавя свалянето, но от друга страна, след системата ще ти е много по-лесно със задържането на резултата, защото сега си максимално близо до нормалното си хранене.

И хайде на кафе, сутрин ги пия по 2-3, за да отворя окото.  Tired

# 245
  • Видин
[/quote]
За месец и половина -4,4кг. И аз като Ykk имам доста прегрешения, миналата седмица свалих 2,1кг. като си бях напълно системна Mr. Green
Отчета ми за днес:
з-филийки с луканка и кашкавал
о-грах (1 буркан, защото съм на работа и така обикновенно си нося обяда)
в-кюфтета с лютеница
Герка, браво за успеха ти. Но ти имаше и малко за сваляне. Пиши от време на време какво ядеш и задържаш ли Hug
Жаси, много ви мисля. Дано всичко да се оправи по-скоро и на обяд да се приберете Praynig

# 246
  • ул. "Мечтание"
Ykk, надали си по-несистемна от мен!  Mr. Green Но явно сме системни вече в главите си, щом има ефект.  Wink

# 247

За два месеца и половина съм -5 кг , при положение , че и аз не съм напълно системна някой дни  Blush , правя и упражнения но без много натоварване  Peace
Аз днес задържам , но ми е трети ден от МЦ , като свърши ще запоне да мърда кантара .

После ще дам отчет за менюто за днес , че не съм го измислила още .
Жаси , пожелавам ти днес да изпишат дъщеричката ти и да е добре вече  Hug
Браво на всички за минусчетата  Simple Smile

# 248
Момичета, имате много укоражажващи резултати. Аз се прехвърлям от тема в тема, свалих 4 кила с 90 дневната и после нищо. Sad Сега идвам при вас и силно се надявам да успея, още не ми е напълно ясно всичко и ще ме извините ако имам някой въпрос, който сте обсъждали.
И така, сега съм 63, целта ми е 57-58, но ако може и повече няма да се сърдя Laughing. Днес закуската ми беше принцеса с кашкавал и пълнозърнест хляб. За обяд мисля да си изпека 2 кюфтенца с малко салата, но за вечеря не съм измислила, ще разгледам рецептите.

# 249
  • UK
За няма и 2 месеца -5.5кг като смятам да ги закръгля на -6кг като направя точно 2 месеца. Смятам,че е чудесен резултат, защото и аз съм имала някой и друг несистемен ден, а и упражнения не правя все още  Rolling Eyes Т.е. можеше и по-добре да е, но аз съм доволна. А все пак и колко кг падат много зависи от това колко имаш да смъкваш  Wink
Аз за днес - З: 1 мъфин и парче козунак, О: ориз с домати и царевица, В: извара+кис.мляко+ нарязана вътре краставица -> новия ми вариант на таратор  Mr. Green
Времето днес тук е гадно - дъжд и мъгла   Crossing Arms Ама ще трябва да изляза до магазина и после ме чака чистене, така че лек ден,момичета!   bouquet

# 250
Здравейте,системки  Hug Аз за 15 дни съм -2кг.Общо взето последните 10дни падна голямо задържане,но да предположим,че е от МЦ-то.В понеделник ще разберем  Flutter НО съм много доволна от системата и макар и бавно има видни резултати  Wink

# 251
Здравейте!

Говорим си за резултати - Минус 30 кг за една година. Минус 44 см от талия, минус 37 см от ханш и т.н. А ето и една снима на дънките ми, които носих преди 1 година и тези, които си купих миналата седмица... http://www.facebook.com/photo.php?pid=943427&l=3ef68698b3&am … d=100000126486051

Това за собствен стимул и на всички останали!  Mr. Green

Имам да боря още доста, но по този начин като гледам см и обиколки и дрехи някак по-малко обръщам внимание на застоите!

# 252
ЗДРАВЕ ЖЕЛАЕМ, ДРУГАРКИ И СИСТЕМКИ!!!

Жаси -  Hug Hug Hug  Натисни всяка прегръдка по отделно има подаръци за теб  cheers

Steletu - напълно съм съгласна с теб!!  Peace Аз също съм в един прекрасен 4-месечен застой, но сЪ успокоявам, че докато стане 6-месечен има още време  hahaha Joy smile3532 Както се казва не съм преполовила пътя още, пък той почна да се опъва! Нищо! Това е момент и за промяна на психологическите нагласи и модели в куфалницата. Това което за себе си открих е, че застоите са полезни - както за тялото/дават му време да влезе в час с новото/, така и за ума/но върши работа, само ако наистина имаш желание да промениш начина си на мислене и на живот, а и е добра тренировка за нервите  rotfImbo rotfImao/. В момента съм съсредоточена върху намаляването на см/по-вече от успешно при това/ и стягане на кожата/то кожа за стягане ве4е не остана, всичко се е опънало, като детско барабанче  bowuu/.
Имам си собствените чуденки и питанки - много ли е, малко ли е това което постигнах за година и нещо на системата, не можеше ли да е по-добре, ако бях правила нещо по-различно и сама си отговарям - ОТЛИЧНО Е!!! Самопотупвам се по рамото и продължавам! Нямам намерение да се сравнявам с никого повече, това което правя го правя за себе си, това е моето тяло, то е уникално и съответните процеси които протичат в него са също така уникални, следователно и резултатите ми са уникални, само мои и са добри за мен!!
Или както казва моята любимка Калан Пинкни "Правете всичко само толкова колкото можете и с ваша собствена скорост! Това е добре!"  smile3501

Целта на днешното занятие беше всъщност да се върна във форма и да почна да пиша редовно, както преди, та си потренирах малко клавиатурата, но добре се получи  smile3521

Нощни очи - мрън!!  newsm45 'Бещаваш да се видим през май, нал'тъй?

Момичета - има ли виенчанки тука? От 9.04 до 16.04 съм във Виена ако има някоя системка там, дали няма да иска да се видим и да обменим опит?  smile3506 newsm51 smile3525

ХАЙДЕ ЦУНКИ ПО МУЦУНКИ И ДО НОВИ СРЕЩИ НА ВЕЧЕРЯ СЪС СВЕЩИ!!!

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 12:18 от divimo -66,8

# 253
аз за 2 месеца без една седмица съм -4.5 кг, но понякога се дъня вечер. обядът ми е на 95% системен. нещо съм много нервна последните дни и нито успявам да се прибера навреме, нито успявам да ям системно. затова задържам

дивимо, аз живея във виена, споделен опит от моя страна няма да има съвсем, но мога да те поканя на системен обяд в нашия стол, никак не е лош Simple Smile вечерите ми е малко трудно, защото моят младеж минава през труден период. пиши ми на лични каква ти е програмата

за днес съм планирала
з: 1 филия с кашкавал, 1 кафе лате
о: салата домата, краставица и сирене + 1 сухар с филаделфия
в: крайно време е да съм системна, затова тиквички с кисело мляко

хубав ден на всички

# 254
Стеле, Диви, железни сте!!!  smile3501 newsm20   newsm81 bg  

Вие и Сиси сте нашата гордост - всички сте с по 30 кила надолу, което е нещо огромно! Толкова тежат някои от съученичките на щерката в 3-ти клас, смятате ли какво чудо сте свалили от гърба си?

Само да съм ви чула да се оплаквате! Неузнаваеми сте и трите!   bouquet

Диви, ни една от картинките не ми се отваря, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт