"Системата минус 60" - тема №22

• 47 025
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
лемур - ако си се хранила по този или подобен начин в изминалите дни, то 100% плюсът ти не е реален, а е задържана течност. виж си календарчето дали не си в ову, пред цикъл, виж луната в каква фаза е и не се вързвай на кантара. количестото на храната ти е нищожно по всякакви стандарти;
апропо, а ти засищаш ли се с такова количество храна?

# 226
лемур - ако си се хранила по този или подобен начин в изминалите дни, то 100% плюсът ти не е реален, а е задържана течност. виж си календарчето дали не си в ову, пред цикъл, виж луната в каква фаза е и не се вързвай на кантара. количестото на храната ти е нищожно по всякакви стандарти;
Нещо такова ще да е и според мен  Peace

# 227
Жаси, дано бързичко се възстанови малката дама и се прибере скоро вкъщи, сигурно и скучае в болницата!   Hug Hug Hug

аз май най-накрая си изчистих плюса и съм вече колкото линийката, но не смея много да се радвам, целта ми тази седмица е да затвърдя на 67 и от другата - надолу! Flutter

# 228
Нещо такова ще да е и според мен  Peace

хм сигорно е така,но и като се замисля,слагам доста сол в храната си и май е време да си взема сол за диебетици......а вода ако изпия 2 чаши на ден пак ще е нещо Laughing като камила съм

# 229
Аз днес имам това за ядене, малко по Дюкански, но същевременно по системата:
Закуска:
Овесени трици с кисело мляко и яйце, в микровълновата
Обяд:
пилешка пържолка, 1 пилешко шишче, 1 кисело мляко, 1 капучино
Вечеря:
пак пилешка пържола, по-голяма, която ще изям към 17:30 ч.

Както се вижда никакъв шоколад и сладко днес! Simple Smile

# 230
Здравейте! Влизам за споделяне на малко опит като уж "по-старша" Mr. Green

Първо и тук да кажа Бързо оздравяване на каката на Жаси!   bouquet

За количеството храна - Милиони пъти обсъждахме, че за всеки е строго индивидуално. Да не говорим, че и ден с ден не си приличат. Когато започнах системата ядях по една купа зелена салата плюс още нещо за обяд. Сега не бих могла, защото просто няма да ми се вечеря, а и какъв е смисъла да се натъпча?! Но пък и портокал с кисело мляко ми е малко за вечеря. Поне 2 бр. плод и млякото на айрян, защото пълни стомаха.

За застоите - Момичета, не трябва да ви тормозят. Самата Мириманова е имала половингодишен застой и то далеч от желаната и цел. Аз не мърдам вече почти 4 месеца, но не съм се отказала, защото от 60-ти размер дрехи влязох в 48-ми (това само за година). Свалям на см. Да, не мога да отрека, че кантара ме дразни, ядосвам се на цифрата, но с нищо не мога да я помръдна. Пробвах с по-разнообразна храна, пробвах с по-малко храна (граничещо с глад), пробвах с повече физическо натоварване. НИЩО. Радвам си се на новото си аз и си чакам. Ето и последната ми снимка с въпросните дрехи 48-ми размер.http://www.facebook.com/photo.php?pid=938304&l=4b8ea707f6&am … d=100000126486051

Момичета, отново имам апел: Не приемайте Системата като мъчение или изтезание! Това просто е един здравословен начин на хранене, с който постигаме това, за което всички сме се събрали - идеалната за нас фигура!

Дано съм била полезна!   bouquet

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 17:07 от Стелету :-)

# 231
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Стеле , супер си.  Hug
Това за сантиметрите го писах и аз преди няколко дни ,
много си права.  Peace
Хич не му се връзва на кантарЕВ , важно е , че дрешките не ме стягат ,
а трябва и да се подновява гардеробчето.  Laughing
И 90 дневната и с тази система не ги имам за диети ,
а за начин , ако щете и култура на хранене.  Blush
Хубав ден.  Hug

# 232
  • Видин
Стеле, много добре действаш. След последния ти пост се стегнах и свалих 2,100кг за седмица Hug А относно килограмите, можеш да помръднеш кантара, но нагоре Wink Шегувам се разбира се Mr. Green
И аз не я приемам системата като диета. Сантиметри не съм мерила от 1м. Ще иЗчакам за мине МЦ и тогава. Отчета ми за днес:
з-2 понички, не бях яла от 2год сигурно
о-супа топчета
в-кис.мляко и плод

# 233
  • ул. "Мечтание"
хм сигорно е така,но и като се замисля,слагам доста сол в храната си и май е време да си взема сол за диебетици......а вода ако изпия 2 чаши на ден пак ще е нещо Laughing като камила съм

По-добре си вземи морска сол, а не за диабетици. Също така естествено е по-добре да се научиш да ядеш с по-малко сол. Отначало е странно, но постепенно откриваш прекрасните вкусове на храната, които са били замаскирани от солта!  Peace

СтелеHug  bouquet

# 234
Уф, и аз с това НЕпиене на вода не знам как да се справя  ooooh! Не мога да се науча да пия и това е! По 200 гр. има няма на ден.
Менюто ми днес:

з: 2 малки филийки с масло и маринована херинга, 1 парче кекс, 2 шоколадови бонбона
о: явно съм прекалила със закуската, защото не бях гладна - съвсем малко печено месо и половин домат
в: голяма зелена салата с малко оцет и зехтин, половин ябълка

Приятна вечер!  Simple Smile

# 235
М... към 10:00 свалих от плещите си задача, която ми тровеше и дните и нощите дълго време... и реших, че трябва да се вгледам в поговорката "с яденето идва апетита" и... то какъв апетит  Embarassed (лакомията е голяма простотия, но нямам угризения за храната, а за това колко мързелива съм когато нямам краен срок за нещо Mr. Green):

з: ориз с овесени трици (към 10:30) - странно, но вкусно  Blush
о2: задушени гъби в масло и салата (12:30) + препълнена шепа слънчоглед и салата (15:00)
в: ябълка с кисело мляко (17:30) - оказа се невероятно вкусно, не знам защо до сега не съм опитвала тази комбинация.

# 236
Момичета, как се справяте с храненето? Аз нещо хич не огладнявам по новото време.  Crazy
Но хапнах де, след днешния луд ден - вечерях голяма купа зелена салата с репи, лук, домат, сирене и кисело мляко. На обяд (към 14 ч.) минах само със солети, но почти целия ден бях в болницата и нямаше друго. Сутринта - 2 лъжици руска салата.

# 237
  • София
Здравейте, мацкии Hug

Днес менюто ми е:
З - 2ва тоста с луканка и кашкавал; баунти;
О - 1/2 домат със сирене, малко картофено пюре, 2ве варени яйца;
В - Кисело мляко, портокал, 2ве кивита.

# 238
Здравейте момичета,
от известно време слушам познатите ми да коментират тази Система -60 и постигнатите резултати. Прочетох някой неща от темата, но нямам физическо време да прочета всичко.
Да ви споделя, в момента съм на плодове и чай с мед. Изкарах 7 дена и от утре започвам захранване. Правила съм много диети - Дюкан, Японско чудо, Зелева супа и тн и тн. Досега бях голям фен на Дюкан, но като чета разрешените храни при този режим, направо нямам търпение да го започна и аз. Смятам да направя 5 дни захранване и след около седмица след това да се включа към темата. Бихте ли ми казали най-общо какви са резултатите ви и горе долу за колко време.
Успех на всички и много минуси! Hug

# 239
Бихте ли ми казали най-общо какви са резултатите ви и горе долу за колко време.
За 30 дни - 5 кг.Почти без упражнения, само разходки.  Peace

За днес:
З: Баничка с шок.десерт
О: Кебапче и салата
В: Ябълки и портокал с канела и КМ

Кашарел ми се губи в последно време. Thinking Дано всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт