"Системата минус 60" - тема №22

• 47 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
И аз преди да започна системата не закусвах, Лебед не се насилвай, постепенно ще си изместиш режима.
beki8, да , индивидуално е, но ми се видя малко  Peace

Лек ден на всички.

# 211
Добро утро и от мен момичета   bouquet
аз след едноседмичен застой днес съм минус 800 грама и вече съм 69 кг.  newsm44
аз не правя упражненията признавам си  Embarassed но пък за сметка на това всеки ден спортувам - карам колело по 1 час и разхождам бебка с количката час-два и ми се отразява добре
Между другото от няколко дни се каня да питам - мляко с ориз може ли за обяд?
Лек ден на всички и много много минуси желая  Hug

# 212
Привет!
Не съм писала отдавна,защото имах много задачи,следя ви понякога,имах малко прегрешения,но се стягам  Peace.

# 213
мархаба, дами!
ние се върнахме от дългия уикенд в истанбул. беше приятно и хранително  Mr. Green броих 3 дни почивка от системата и ядох де що видех гевреци, толумби, пържени дробове, патладжани и какво ли още не. изненадващ, имам едва 800 гр. плюс, който в голяма степен се дължи и на нередовното посещение на ВЦто. днес вече е +500. 100% многото ходене също помогна да харча всичко излишно погълнато - сигурно сме навъртали х 15 километра дневно - бяхме по улиците сутрин от 8, та вечер чак до 8. снимки имам доста, но истанбул е позната територия и надали ще са интересни за вас; ако искате, ще метна линк.
от вчера съм системна, пак се хвърлих в боя с дългия хтмл текст и гледам камбата, който е с остатъчна варицела. тй всъщност вече не е карантинен, но нали след варицела имунитетът пада, та ще си го задържа до края на седмицата у дома. другата седмица пък чакам петра да се оварицели (дай боже!), така че поне ще 2 седмици ще съм вързана у дома с деца.
...
жас - сега четох нагоре и видях; да се оправя детето бързо, пожелавам от сърце  Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 11:09 от маик

# 214
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!

И аз от вчера се включих във вашите редици.Ще си пиша менюто и се надявам да ме коригирате
когато греша.Вчера:З- 2 ябълки, О- пилешко бутче и краставица,В - 18 ч. 1/2 кис.мляко и 1 портокал.
Днес З-1/2 кисело мляко с трици,О- спагети със зеленчуци, В-мляко и плод.Водата я докарвам поне до 1,5 л. дневно.
Тази сутрин кантара ми показа 66,7 кг.толкова несъм била от години, но задържането м/у 67-68 кг.
продължи  около 2 месеца.
Жаси - скорошно оздравяване на твоето слънчице Hug

Хубав ден на всички!

# 215
Момичета, благодаря много за подкрепата!  Heart Eyes
Тази сутрин бях в болницата при малката, по-добре е, но няма да я изписват и днес. Вчера й вляха 3 банки разтвори с лекарства, днес още 2, а следобяд и трета. Не е само глюкоза, слагат и някакво лекарство вътре. Вирусна инфекция някаква е. Иначе е по-добре детенце, вече не е така сива на лилави точки, сега леко започва да й се оправя тенът. Сама е в стая, което е много добре, в ремонтираното отделение, всичко е чисто и ново. Има си тоалетна и баня в стаята и изобщо не излиза в коридора, да се меша с другите болни. Върнах се да й купя книги и списания и след малко пак отивам, после се прибирам да посрещам малкия от детска и така - гледаме се тримата, доколкото можем... Добре поне, че той е здрав, та ходи на детска, че иначе не знам на кой щях да го давам за през деня...
Иначе не съм системна, защото от нерви почти нищо не ям. Вчера съм изяла 2 бисквити, няколко солети и 1 кисело мляко за целия ден. Днес не съм се и теглила, не се сетих. Почти нищо за закуска пак - 2 лъжици руска салата само и ми призля от мазното. Да мине тая дандания и се захващам пак за системата, че то малко ми остана - не искам почти на финала да се предавам.
Прегръдки и приятен ден на всички и до довечера!  Hug

# 216
Хелена, спагетите на обяд какви са? Може и малко повече да хапваш по половин мялко ми се струва малко Peace

Маик, дай линк  Hug аз обичам всякакви снимки, особено от Истанбул.

Жасмин, целувки на малката, радвам се че вече е по-добре.

# 217
Връщам се след няколк дневно отсъствие и.... Жаси какви са тези новини - бързо да с оправя малката принцеса. Стискам палци да се прибирате бързо в къщи здравички.
Аз....пф пак на горе и то доста отново съм 91.2. Но два дни имам среднощни прегрешенияи най-вероятно това е проблема или поне един от проблемите. Тези дни ще се опитам да не сипозволявам волности. И в това рвем малко нямам настроение, но..сега ще се върна да ви изчета че 10 стр. сте изписали.

# 218
Маик, дай линк  Hug аз обичам всякакви снимки, особено от Истанбул.
моля: http://www.facebook.com/album.php?id=1587231376&aid=95396

# 219
Здравейте системки  Hug

Продължавам максимално да спазвам системата. Вече съм в 10 почти 11 г.с. и не съм качила килограми. Малко само корема ми се е подул и така  Wink

На всички пожелавам много минуси   bouquet

# 220
Маик, дай линк  Hug аз обичам всякакви снимки, особено от Истанбул.
моля: http://www.facebook.com/album.php?id=1587231376&aid=95396
супер са, поканата е от мен  Hug

# 221
  • ул. "Мечтание"
Жас, радвам се, че дъщеря ти е по-добре вече!  Hug

Нощни очи - когато и да дойдеш в София, да знаеш, че и тук, сутрин!, има пудинг по магазините  jumpuu

Знаем, знаем!  Sunglasses

Снощи мъжа ми ме изкуши с китайско!  Whistling Crossing Arms Mr. Green И по нощите си направихме романтична вечеря със сирене и вино (това поне що-годе системно  Joy, ама пък в 2 последнощ). Такива ти ми работи.
Доволна съм обаче, че ям по три пъти на ден, а не веднъж - ама целодневно!  Joy Определено имам напредък.

Лабела, много се радвам за теб!  Hug

# 222
  • UK
Жасмин Hug радвам се,че дъщеря ти е вече по-добре. Да се оправя бързо и утре да си е в къщи!
Аз ей сега забърках едни бързи мъфини, да има какво да гриза утре за закуска, че нещо скоро не съм вършала из кухнята, освен за стандартното готвене,де  Mr. Green
За днес - З: 1 сникърс голям, О: ориз с домати и царевица, В: извара,кис.мляко + 2 кивита
маик - снимките са страхотни, така ми отвори пътешественическата муза...  Mr. Green
Лебед -  аз също от години не закусвам - още като ученичка открих разделното хранене, а там както може би знаеш не се яде до 12h, или в краен случай плодове. Случваше се 1 път седмично или по-рядко да закуся - неделни палачинки, мекици или пържени филийки.  Да не говорим, че последните 4-5 години, закуската ми се състоеше от кафе и цигари  Rolling Eyes  Но много бързо свикнах да ям сутрин и дори се чувствам чудесно! Вече почти 2 месеца не съм имала и проблеми с кръвното - преди често падаше, от както съм на Системата не се е случвало. Та така, не се насилвай, лека-полека ще стане всичко, убедена съм!  Peace
Лек ден от мен за сега,момичета! Отивам да видя дали са ми готови мъфините Mr. Green

# 223
Здравейте момичета
аз миналата седмица се бях похвалила с -1,700 но тези дни съм даже на плюс  ooooh! макар че нямам прегрешения незнам къде бъркам.......... newsm78 ето какво ще похапвам за днес
З: нестле фитнес с пр.мляко и малко сок от грейпфрут
О: салата ( домат,краставица,малко филе,3 маслинки,2 сварени яйца)
В: 2 сухара с плочка сирене или кашкавал

# 224
  • Бургас
Жасмин, радвам се, че дъщеричката ти вече е по-добре! Дано по-скоро я изпишат!   Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 14:37 от I r r a

Общи условия

Активация на акаунт