"Системата минус 60" - тема №22

• 47 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Жасмин, много неприятно- да се оправя детенцето бързо!
Аз да споделя от моя горчив опит( и аз съм лежала с малкия син в инфекциозна по тази причина)- когато детето има разстройство то губи много калиеви йони, което  не се случва при повръщането. И дори и да приема течности детето то се обезводнява поради дисбаланс на тези йони. Има едни прахчета- хитдратин алфа, дават се без рецепта, те се вземат именно да се подобри този баланс. Може и да знаеш, с по-голямо дете си от мен и сигурно повече опит и познания, но може и да не ти се е случвало. Може пък и на друг да е полезно това инфо. Гледам винаги да имам от тези прахчета под ръка. За детето- неприятно е , че е само, ама пък е под лекарско наблюдение, и поне на мен, това ми дава спокойствие.
Иначе за системата- системствам. Изминалата седмица имах по-голям минус, но пропуснах две вечери, защото бях на курс, а мине ли 18ч нищо не може да ме накара да ям (поне засега Grinning).
Успешна седмица на всички Grinning

# 196
Здравейте!
Записвам се при вас,имам за сваляне 11 кг  Embarassed
Надявам се системата да даде резултати и при мен.

# 197
Здравейте, от днес започнах системата. Но имам проблем- прибирам се от работа към 19-19.30, а трябва да се вечеря до 18 часа? Дайте ми съвет какво да правя?

# 198
ЖасиHug Hug Hug Бързо да се оправя Софи!!! И да няма повече такива неприятни изненади!!!

# 199
Здравейте, от днес започнах системата. Но имам проблем- прибирам се от работа към 19-19.30, а трябва да се вечеря до 18 часа? Дайте ми съвет какво да правя?

Аз се прибирам към 20.30ч. Намирам начин да вечерям в работата колкото и неприятно да е!

# 200
Здравейте момичета!!
Жас, бързо оздравяване на щерката! Hug

Тази седмица имам още един кг. в -
Видях в табличката, много минуси, много нещо - БРАВО на всички ви!!!
С затоплянето на времето минусите заваляха! Simple Smile

# 201
Жас, бързо оздравяване на детенце  Hug  Hug Hug

За днес отчет:
З: Джоб с кашкавал и салатки и вафличка
О: Пропуснах, че късно закусих и не огладнях  Embarassed
В: Задушени зеленчуци с крема сирене

Тази вечер заковах на 70 ( а толкова бяха сутрините все), така че очаквам от утре да съм при шестиците  Crazy

# 202
Благодаря ти за съвета!И аз ще се организирам за вечеря! От колко време спазваш системата и колко си свалила?

# 203
  • ул. "Мечтание"
Моето пътуване до София се отлага за неопределено време!  Rolling Eyes

# 204
прибрах се и аз от българия. въпреки че не успявах хич да съм системна, имам задържане на килограмите от миналата седмица. от утре пак ще се придържам стриктно, защото твърде дълго се влача. днес малко се увлякох на вечеря

жас, пожелавам да си вземеш детенце утре и всичко да е минало

не съм чела всичките 20на страници, но вярвам, че има много минуси и се надявам всички сте здрави. ще наваксам следващите дни

# 205
Жас,мила,Софи бързо да се прибира в къщи!  Hug И си много права за главата и че всичко е в нея!Прочетох си дневника и видях,че всъщност често прегрешавам.Това моето не е система.  Rolling Eyes
Бебок, ти преди 5-6месеца я караше като мен,кажи как се мотивира?
Да се отчета за днес:
з.2 тоста с кашкавал
о.овесени ядки
в.кафяв ориз с лопуш
Лека и системна вечер,момичета!   bouquet

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 23:26 от Теменуга

# 206
Жасмин, много неприятно- да се оправя детенцето бързо!
Аз да споделя от моя горчив опит( и аз съм лежала с малкия син в инфекциозна по тази причина)- когато детето има разстройство то губи много калиеви йони, което  не се случва при повръщането. И дори и да приема течности детето то се обезводнява поради дисбаланс на тези йони. Има едни прахчета- хитдратин алфа, дават се без рецепта, те се вземат именно да се подобри този баланс...
Казаха ми (не сме го пробвали и ние отидохме в инфекциозна...) при подобен случай, че даже ако се пропуснат прахчетата и човек се обезводни, системата с глюкоза може да се постави от специалисти в дома на болния и не е нужно (освен при съмнение за инфекциозно заболяване или при нужда от специално наблюдение) да се подлага на всичко, което вирее в болницата (вече май има нормално ново болнично крило, та там няма да е толкова зле като в старото)

Бързо оздравяване!

Нощни очи - когато и да дойдеш в София, да знаеш, че и тук, сутрин!, има пудинг по магазините  jumpuu

Rosita, Алиена - писала съм го и преди... при мен, основен проблем е, че дълги години не съм закусвала или ако съм, то е било някакъв плод, та сега ми е трудно да превключа и едновременно с това да се стремя да спазвам храненията да са системни и съответно равнозасищащи, както пише Алиена. Днес ми беше малко по-скоро лакомо, отколкото гладно - станала съм в 7:00 и още не съм си легнала.., но (поне за сега - надявам се и по-натам да е така) мисълта, че ако нещо ми се дояде, мога спокойно да си го позволя веднага на следващата сутрин, ме откъсва от лакомията, а преди обяд... за сега... просто не ми се яде (има и още нещо, което си мисля, не знам дали ще се окаже вярно, но щом нещо твърде нездравословно си го отложил чак за сутринта, то просто можеш без него или само с малка част да се разминеш, ммм  Rolling Eyes като се разписах и почнах да си представям какво може да е това толкова нездравословно...  ще видим как ще е менюто ми утре  Mr. Green)

# 207
Добро утро момичета   Nature Sunny
Да пием по кафенце и да се залавяме за работа  Laughing

Жаси, бързо да се оправя госпожицата, че в инфекциозно... абе всичко ще е наред - мислим позитивно, за да ни се случват хубави неща, така че спирам да мисля какво може и не може, ами ще мисля само как ще си я прибереш довечера съвсем здрава  Praynig

Теменужке, мила дружке - Стелето писа преди няколко странички един много хубав пост по случай прегрешаването и позволяването на това онова - няма да го цитирам и копирам сега, ама е права като казва, че това не е системата. Целта не е да си мислим, че правим нещо, а да правим наистина нещо, от което ще се почувстваме и изглеждаме по- добре!

И друго нещо ми е чудно: защо определихте, че Лебед нищо не яде? Нали сме коментирали, че количеството храна е строго индивидуално и това, че на нас ни се вижда малко, не означава, че тя гладува. Аз имам проблем в горещините и не мога да се храня, приемам само вода по цял ден и не съм никак гладна. Та за да съм системна ще трябва да измисля как да ям по нещо по 3 пъти на ден. Ще намеря начин, но ако пиша тук менютата си и мен ще заклеймите като гладуваща  hahaha  мляко с нес, къде изчезна? до сега трябваше да си пуснала инфото, с което да потвърдиш думите ми  Cry

# 208
Добро утро   food010
Днес съм -100 г . Закусих бисквитки и кафе , за обяд и вечеря не съм мислила . Следобяд пак ще ходя на зъболекар да ми затварят зъба вече , че 4 дни ходя с лекарство  Sick
Стискайте палци пак днес  Praynig

Жаси , пиши как е детенце когато можеш  Hug

# 209
Добро утро и от мен Hug
Добре дошли на всички нови попълнения  Simple Smile Ще се справим с килограмите ако сме стриктни и си правим гимнастиката  Laughing
Аз като започнах  прочетох всички писания в темите, там се намират отговорите на всичките ви въпроси мили момичета, даже книгата не е толкова ясна,  колкото подкрепата , съветите и обмяната на менюта в тази тема PeaceПрепоръката ми е четете и спазвайте правилата  Peace
Жаси дано оздравее ангелчето ти по скоро Heart Eyes
Меню за днес З-овесени ядки с ленено семе и мляко, банан, орехови ядки
О-таратор и салата В-3 кивита
Лек и системен ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт