"Системата минус 60" - тема №22

• 46 879
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
знам 4е може да ви се стори несериозно за толкова кг но аз не мога да ги сваля защото не мога без някои изкушения и това ме спъва,с тази система се надявам макар и бавни4ко да се справя Laughing

# 556
здравеите моми4ета аз за сега не съм мама но се надявам да ме приемете при вас .системата ми допада защото сутрин се хапва вси4ко но не знам при мен как ще деиства понеже имам излишни 3 кг .как мислите

добре дошла при нас Hug днес ми е втори ден и се чувствам ок,днес сутринта като станах не бях гладна мисля че всеки които спазва системата ще има ефект а ти имаш само 3 така че даваи напред с нас Wink

# 557
Ето ме и мен, след несистемен уикенд пак съм с лек плюс, но не е драматично. Бяхме малко извън Германия и хем опитах разни вкусотийки, хем от моткане напред-назад не си спазвах много часовете. Но определено има напредък в прегрешенията ми - вече нито са много тежки храни, нито в огромни количества, така че плюсът ще се изчисти бързо! Sunglasses

На новите момичета - можете да прочетете последните няколко страници от темата - има много примерни менюта, обсъждани са и въпросите с каква скорост се сваля, колко бързо действа системата и т.н.  Peace
Успех на всички  bouquet

# 558
За обяд хапнах елда с лопош.Много вкусно стана и децата добре си хапнаха от менюто на мама  Laughing.За вечеря щя съм на варено пиле

# 559
Здравейте!
От днес и аз съм с вас  Hug /благодарение на Нощни очи   bouquet/.
Снощи четох за системата и много ми допадна, днес прочетох и последните 4-5 стр. от темата и се надъхах още повече. Искам да сваля 12кг. /поне/, ама понеже кърмя няма да ограничавам чак много количеството храна, но мисля да спазвам поне основните правила.
Имам и въпрос, дали правилно съм разбрала, от всичко което прочетох до сега. Значи, до 12ч. може да се яде всичко, но трябва да е на едно единствено ядене т.е. закуска!? Така ли? И другото, което искам да питам е закуската и обяда трябва ли да са в точно определени часове някакви?

# 560

Имам и въпрос, дали правилно съм разбрала, от всичко което прочетох до сега. Значи, до 12ч. може да се яде всичко, но трябва да е на едно единствено ядене т.е. закуска!? Така ли? И другото, което искам да питам е закуската и обяда трябва ли да са в точно определени часове някакви?

да, по принцип трябва да има само 3 хранения през деня, равни по засищане. Но ако веднага след ставане не си гладна, можеш да хапнеш нещо дребно, колкото да се раздвижи метаболизма (примерно плод, сухарче и т.н.) и малко по-късно да си направиш основна закуска, с каквото ти се яде.
За закуската няма определен час, но се опитай така да си подредиш храненията, че да са на равни интервали. Примерно закуска в 8, обяд в 13ч., вечеря в 18.
Това е оптимално, за да не прегладняваш прекалено бързо преди следващото хранене.
Аз например закусвам в 7 и обядвам към 13.30 - от 12 такъв глад ме гони, че и вълк мога да изям  Shocked Mr. Green

# 561

да, по принцип трябва да има само 3 хранения през деня, равни по засищане. Но ако веднага след ставане не си гладна, можеш да хапнеш нещо дребно, колкото да се раздвижи метаболизма (примерно плод, сухарче и т.н.) и малко по-късно да си направиш основна закуска, с каквото ти се яде.
За закуската няма определен час, но се опитай така да си подредиш храненията, че да са на равни интервали. Примерно закуска в 8, обяд в 13ч., вечеря в 18.
Това е оптимално, за да не прегладняваш прекалено бързо преди следващото хранене.
Аз например закусвам в 7 и обядвам към 13.30 - от 12 такъв глад ме гони, че и вълк мога да изям  Shocked Mr. Green

Аха, ясно. Благодаря за разясненията.
Аз сутрин като станем, първо гледам да нахраня госпожичките и не успявам да закуся преди 9-9:30ч. ама и така става, после обяд към 13ч. устройва ме идеално. То и аз огладнявам на моменти, ама с тия двете кокони, не ми остава много време за ядене /което всъщност е добре, де  Mr. Green/.

# 562
Здравейте момичета и добре дошли на новите /и аз съм от тях де/
два дена не съм се отчитала но не ви изпускам .Бях сравнително режимна- само леко закъснях с вечерята и следобеда хапнах една ябълка но кантара тази сутрин се опита и да ме зарадва ,не можа да стигне до 74 но не е и 73 /ама и аз много бързам за се отърва от кг/
Отчета ми за днес
з:вита 2бр. едната с кашкавал ,другата с мойонеза и филе и 4 бонбона
о:зеле с пиле
в:салата домати краставици и сирене
гониме глад и глад за сладко /дано да е от закъсняващия цикъл/
да ви питам как си приготвяте елдата четох че е много полезна но не съм я опитвала още

# 563
днес:
станах много рано 6:00
з: 10:00 мед с орехи
    12:30 ябълка
о: 15:00 ориз
в: (предполагам към 17:45) салата с мляко

# 564
Аз малко като паднала от небето  Blush, ама какво е това вита? Няколко пъти го срещам вече, а не знам какво точно е?
не ми се смейте много  Grinning

# 565
Много, нови системки, успех на всички. Аз днес съм много щастлива, мога да се похваля с още едно килце надолу.
kakadaka, предполагам, че ства въпрос за хляб Вита newsm78.

# 566
благодаря за приема при мен за днес :з сладкиш о пълнозърнести макарони с домати и кашкавал в планувам домати с катък

# 567
Да попитам срам не срам на кой трябва да си кажа килограмите за таблицата?  Mr. Green
Че нали от "редовност" в темата изобщо не съм обърнала внимание на таблицата  Embarassed
Ми.....значи в момента съм 89 кг. Cry

# 568
  • Варна
klemi, влизаш и сама си попълваш данните - отворена е табличката в момента. Peace

Ето го моето меню днес:
З - шоколадови бисквити - 5-6 бр., още 2-3 бисквити от овесени ядки и плодове; 2 бр. шоколадови бонбони, шепа леблебия;
О - пилешко филе с гъби и кашкавал, салата моркови и цвекло;
В - кюфтета на скара.

# 569
Много, нови системки, успех на всички. Аз днес съм много щастлива, мога да се похваля с още едно килце надолу.
kakadaka, предполагам, че ства въпрос за хляб Вита newsm78.

Да, разбрах, питах чичко Гугъл. Мерси и честит ти -1кг.  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт