"Системата минус 60" - тема №22

• 46 880
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Привет! Hug
Аз днес забравих да се претегля, но си системствам сериозно. Даже вчера бяхме на пикник, но си пих водичка. Трябва да размърдам този дълъг застой вече!

aneli77, рафтингът и при мен е страшно зареждащо изживяване! Искам пак!
Жас, на теб съвсем малко ти остана! Браво, супер ще е да си сменяте дрехите със Софи! Wink Асенчо пак със същата блуза. Simple Smile

Съжалявам, че напоследък нямам време да ви чета и пиша.. Но поздравления за всички нови момичета, тук ще успеете!!  bouquet Само бъдете търпеливи, мислете в розово и правете каквото трябва! Wink

# 541
Благодаря mimi to мисля че схванах идеята за супите,наистина отначало е малко сложно,но с ваша помощ всичко ми се изяснява Hug от4ет за вчера понеже излизах и се прибрах към 12 изядох 2 тостера с кашкавал и кренвирш към14 ядох черен шоколад и до 18 повече не огладнях,абе направо нищо с една дума ама като за първи ден се стремях поне да не хапвам след 18 после пих 2ч. чаи без захар и това беше,но днес влизам в системата
  з:баничка и кроасан
 о:пилешко със лапад(манджичка)и една филия хляб Бонус-незнам дали ще сбъркам поправете ме ако не се яде хляб
 в: кофичка кисело мляко2% с малко извара Rolling Eyes
сиси ти какво мислиш за менюто за днес по системата ли е

# 542
Маги, за обяд махни хляба, не се комбинира с месо (а и по принцип са позвoлени само ръжени сухари тип crispi, в краен случай ръжен хляб), към тази манджичка може да добавиш ориз или да си свариш отделно, ако е вече готова и не можеш да я ядеш така. Можеш да добавиш някакъв пресен зеленчук или салата! Peace За вечеря млякото не е задължително да е 2%, нито изварата да е малко, тук също можеш да добавиш някакви зеленчуци или плодове. Трябва да се наситиш добре, не тръгвай с настройката, че си на диета и да се стремиш рязко да се ограничаваш.

# 543
Аз официално обявявам край на застоя, твърдо съм на 55  Flutter  сега се чудя да сваля ли още или да се стягам само, имам малко излишни сланинки по ханша, но си мисля дали няма да увисна още повече  Confused

Успех на всички нововключващи се  Hug

А за системата да драсна 2 реда, че се отплеснах - системствайте, за да се раздвате след това на резултатите! Спортувайте, грижете се за кожата, косата, зъбите си. Нищо не става наготово - трябва да се положат усилия! Човек поддържа ли се, харесва ли се, може да не е пръв красавец, но винаги ще го харесват и другите.

Мдаааа, без усилия нищо не става. Много съм съгласна с Жас.

Успешна седмица на всички   bouquet

# 544
сиси разбрах да попитам имам замразени зеленчуци вътре има :броколи,царевица,морков и грах с какво мога да ги комбинирам за обед и вечер и да ги свърша и почвам на пресните зеленчуци

# 545
добро утро и от мен
отчетът ми за днес е
з. две филийки с пастет
о. картофени шницели
в. направих от соленките с извара
лек и спорен ден от мен

# 546
Здравейте  Simple Smile
Аз няколко дни отсъствах и не съм се разписвала , но бяхме на гости на свеки  Crazy Не бях напълно системна , признавам си  Blush Днес съм 58 300  Sick, сега ще топя плюса .
За днес :
З : печена филийка със сирене и яйце , кафе
О : пържола на скара и зелена салата
В : активиа и портокал

Отивам да се нанеса в табличката . Жаси , страхотно изглеждаш  Hug

# 547
Здравейтеее и от мен Simple Smile
За днес съм предвидила З- 2 банана,овесени ядки с ленено семе и мляко
О-кашкавал на тиган без мазнина и салата домати краставици лук репички
В-ябълки
За себе си така съм се настроила-ще прегрешавам  без угризения, когато достигна желания резултат
дотогава с всички усилия се спазват правилата щото иначе няма смисъл Peace
Лек ден Simple Smile

# 548
сиси разбрах да попитам имам замразени зеленчуци вътре има :броколи,царевица,морков и грах с какво мога да ги комбинирам за обед и вечер и да ги свърша и почвам на пресните зеленчуци

За обяд може с ориз, и/или с картофи, със салати може, с млечни може, с плодове може.

За вечеря по-добре не ги яж, защото имат царевица и грах, които не са позволени за вечеря.

# 549
Добро утро, дами

днес кантарът ме зарадва с 65.7. не бях падала под 66 след като родих. а това беше отдавна. надявам се следващия понеделник да съм 65. а като си помисля едно време на 57 кг се обвинявах, че съм пълничка (преди 10на години), сега са ми химера Simple Smile
не бях много стриктна през уикенда, но през седмицата ми е по - лесно
за днес

з: филия и половина с кашкавал, кафе лате
о: пилешко бутче с ориз или микс от салати, ще видя колко въглехидрата има в първото
в: кисело мляко с фреш от грейпфрут и портокал

много хубави снимки разглеждам. аз все така не обичам да се снимам. определено на повечето хора килограмите слагат и години. но не на всички. е, аз съм от първите Simple Smile

хубав ден ви желая

# 550
Привет и от мен   Nature Sunny
Влизам само да се похваля, че свалих медения плюс и сега съм си на линийката   ura
Хубав ден на всички  Hug

# 551
  • Варна
Чоки, за април ще направя табличката почивните дни, че не остава ред за нея и ми писна от Ексел-а. Ако имаш неверни данни, коригирай ги в март, за да ги взема за април верни Peace
Лека вечер Hug

Бебчо, нямаше ме през уикенда и не съм писала, ама видях, че си ми коригирала данните в табличката, за което мн-о-о-го ти благодаря! Hug

А още по-доволна съм, че се снимах тази вечер с един любим актьор: цък

То как да не го изяде човек. Mr. Green
И аз в събота съм на театър с негово участие. Кеф.

# 552
  • ул. "Мечтание"
Привет, момичета!

След един тотално несистемен и на моменти гладен уикенд днес пак съм на линия със свежи сили!  newsm47  Nature Sunny

За сметка на това имам доста нови попълнения в гардероба! Много блузи, едни разкошни кецки и суитчер, който ще изпълнява ролята на пролетно-есенно яке. Така и не можах да се намъкна в някое яке, което хем да ми става, хем да ми стои добре.  Rolling Eyes В поли и панталони, които си харесах също не можах да вляза. Та си имам и нов стимул! Да смъкна три номера от обиколките си поне.

Честито на всички с минуси!

Лека и системна седмица от мен!  Hug

# 553
днес и аз се присъединявам към вас малко ми е трудно със диетата но всяко начало е трудно -з.макарони с мляко-о.агнешко с лапад-манджичка,-в.несъм решила още-кажете как е,да уточня че днес ми е първи ден на тази диета,до вчера бях на 90-дневната правя я за втори път но сега не ми помогна тази диета затова избрах този режим но нека някои ми каже кога мога да очаквам резултати -минусчета.Благодаря и успешен ден на всички Peace

# 554
здравеите моми4ета аз за сега не съм мама но се надявам да ме приемете при вас .системата ми допада защото сутрин се хапва вси4ко но не знам при мен как ще деиства понеже имам излишни 3 кг .как мислите

Общи условия

Активация на акаунт