"Системата минус 60" - тема №22

• 46 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Не знам дали е от времето, но ми е много смотано настроението днес  Tired
Сутринта имах в плюс цял килограм! Не ми пука де, дънките си ми стават, даже започнаха и новите да ми хлабеят. Още 2 - 3 кг. и мисля, че няма да имам нужда от повече минуси.
Тези дни имах няколко малки прегрешения....  ooooh!
Менюто за днес:
З: Печен сандвич с филе и кашкавал, мляко с нес
О: Кренвирш с малко пикантна салата
В: Кисело мляко и ябълка

# 451
Менюто ми за днес:
з: 2 сандвича с шунка и топено сирене към 07.30
о: към 2 салата от моркови, краставици, тиквички, супа от аспарагус  Mr. Green (аспержи)
в: ще е към 18.30, печено свинско на скара.

Напоследък съм учудващо системна, надявам се към края на седмицата да видя 66 на кантара  Whistling
последните дни тествам как ми се отразява месна вечеря, тъй като досега почти винаги съм била на мляко. май е добре  Crazy

# 452
здравейте момичета отчета за днес
з:2 печени филии вита с кашкавал и кренвирш
о: 2бъркани яйца със сирене/около40гр/ и зелена салата и кафе с малко мляко
в:печено пиле
ако виждате нередности по менюто ми моля пишете
и да ви питам четейки първа страница пише вариянтите за вечеря да ги редуваме
вие редувате ли ги
на мен май ще ми трудно да изпълнявам част от тях поне на този етап

# 453
 И моят отчет : newsm03
  З:пържени филийки с кафето
 О:боб яхния с една филийка вита
 В: таратор
 Лека вечер на всички!

# 454
ами аз лично не ги редувам много-много...Смисълът на редуването е, да не привиква организма към едно и също, а и да видиш кой вариант ти се отразява най-добре.. аз в първите две седмици бях основно на извара с моркови - много ми се услади! но после ми омръзна, сега извара не мога да погледна  Crazy
Не си поставяй за цел да ги редуваш, а просто знай, че имаш избор и хапвай каквото ти се яде, просто гледай да е в някой от вариантите  Peace

# 455
  • ул. "Мечтание"
Напълно съм съгласна с теб! За това аз лично бих се съобразявала с това да не ям повече от 1кг, каквито и да е плодове на ден.

Аз не ям чак толкова много плодове, та не ми е проблем това за сега.
Лично за себе си съм преценила, че няма да се ограничавам от сезонинте местни плодове. Защото например цитрусите не са ни местна храна и определено предпочитам да изям една праскова, която си е в сезона пред един портокал и го смятам за по-полезно за себе си.  Peace Това си е моя интерпретация разбира се и не ангажирам никого с нея.

Хубаво е вариантите за вечеря да се редуват. Не толкова да не привиква организма към едно и също, колкото по-скоро да ни е разнообразно храненето.
Аз поне гледам да не ям на вечеря това, което съм яла вчера. Макар че не винаги се получава, защото понякога си готвя само за мен нещо за вечеря, което ми е като количество за 2-3 дни.

# 456
Здравейте!
От време на време ви чета,гледам да спазвам режима на хранене(случва се и някой път да прегреша малко,но това е докато вляза в крачка)Искам да ви питам горе долу след колко време започва кантара да показва минуси-грамове,килограми?Аз съм от много малко време,искам до юни-юли да сваля поне 6-7 кг.
Снимките които видях по-назад в темата ме окуражват,а вие момичета сте прекрасни   bouquet
Желая на всички много минусчета  Wink

# 457
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър вечер , системки!  bouquet
Не съм писала от има , няма седмица , та да се обадя.  Peace
Коментирате разнообразието на хранене , само , че аз
си ги карам на почти еднакви храни , предимно салатни истории ,
че жегите тук ни налегнаха и нищо друго не ми се яде.  Crazy
Нчколко дни вече се лее яко пот , почвам да се топЪ като ледник.  Joy
Иска ми се , но съм доволна от постигнатото. Устоявам на изкушенията ,
та даже като съм на гости десерта си го взимам за закуска.  hahaha
Ма съм и нахална , нали?  Mr. Green

Хубава и спокойна нощ , момичета! Hug

# 458
...
та даже като съм на гости десерта си го взимам за закуска.  hahaha

Хахаха, това беше добро! Хубава и спокойна нощ и на теб Жабче  Laughing

Днес ми беше много трудно между обяда и вечерята, исках да ям - сега и веднага и едновременно с това усещах още обяда в стомаха си.., но след вечерята, магията стана за пореден ден... часовникът показа 18:00 и аз спрях да мисля за храна, защото така или иначе не ми се полагаше повече.

Топло ми е, хубаво ми е и се радвам, че ви има Simple Smile

# 459
Набързо да се разпиша преди лягане :
З : половин баничка , Фитнес , кафе
О : 2 чушки с кайма и ориз
В : активиа

Лека вечер  Hug Hug Hug

# 460
Добро утро.Снощи се наложи да вечерям по рано и цяла нощ ми се луташе вечеря из главата , но устисках smile3533 Днес се теглих и имам - 500 гр.Ако не бях развалила системата за цели 8 дена представям си какъв резултат щях да имам сега  smile3511 Но важното е, че не съм се отказала и продължавам напред.Менюто ми за днес е:
З- мюсли с кисело мляко
О- боба от вчера и портокал за десерт
В- катък с чесън и копър и 1,2 ръжени сухара
Някой по назад беше писал, че има проблем с хашимото.Аз съм с такава диагноза доста отдавна и за това и напълнях.Точно заради това се и бях предала и си мислех, че ще си остана гладна и дебела, но тогава намерих ВАС!И ето ме сега сита, отслабваща и мотивирана за добри резултати. newsm10

# 461
Добро утро и от мен
Учудващо добре ми тръгна тази система,имам само още един въпрос вариантите за вечеря можем ли да ги редуваме или трябва да се придържаме само към един.и процедурите с кафето по колко пъти трябва да се правят

# 462
Привет, момичета   Nature Sunny

Добро утро и от мен
Учудващо добре ми тръгна тази система,имам само още един въпрос вариантите за вечеря можем ли да ги редуваме или трябва да се придържаме само към един.и процедурите с кафето по колко пъти трябва да се правят
Вариантите за вечеря могат да се редуват всеки ден. Имаш 7 варианта, значи всеки ден от седмицата можеш да си избираш по един. Препоръчва се разнообразяването на храната, значи е препоръчително, ако всички варианти са ти вкусни, да ги редуваш колкото можеш.
Процедури с кафе и масаж с мумио аз лично правя всеки ден, защото ми е много приятно (и преди съм казвала, че имам чувството че свалям цял тон мръсотия от себе си  hahaha но като се има предвид къде работя си е нормално да се чувствам мръсна и напрашена).
Момичета бях казала за дните по красота, които се подготвят - вече започнаха и са за цялата страна до 25 април включително. Има страхотно намаление и сега е момента за покупки на най - новите продукти с 20% отстъпка  (включително страхотния ФДТ, който сега излиза към 50лв) Party Предлага се и безплатен грим и награди. Повече по темата ще давам на лични, да не ме баннат за реклама  Joy

# 463
  • Варна
Добро утро!

Ужасно ми се спи-и-и-и.....
Днес никой ли не е почерпил кафенце още? Хайде, едно от мен:

beki8, дай едно инфо на ЛС за Варна. Mr. Green

Аз си унищожих плюса и днес съм пак 51,1 кг. Много съм доволна. Party

Менюто ми:
З - сандвич с кашкавал;
О - пилешко филе със салата;
В - котидж и грейпфрукт.

# 464