"Системата минус 60" - тема №22

• 46 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
как да си направя линийка и вие на колко време се теглите и попълвате в таблицата аз съм от 2 дни но все пак за мотивация,че дано успея този път Cry

# 571
Здравейте,скъпи Системки!  Hug
Добре дошли на всички нови и успех с режима!А старите ги моля да не ни изоставят,защото са ни стимул!    bouquet
Аз да се похваля,че вече съм 82 кг.Започнах допълнителна работа и нещата около мен постепенно започват да се нареждат в моя полза.По-спокойна съм и режима ми е  някак по-приятен и върви по-леко.Благодарна съм на всички стари системки,които не ми позволиха да се предам./няма да изброявам ,че да не обидя някоя-всичките ги обичам/
Да се отчета за днес:
з.тост с кашкавал и шунка,блокче бял шоколад
о.задушени гъби и кренвирш
в.кисело мляко с един сухар
Лека системна вечер,момичета!

# 572
как да си направя линийка и вие на колко време се теглите и попълвате в таблицата аз съм от 2 дни но все пак за мотивация,че дано успея този път Cry

Ако ти е допаднала  линийката на някой кликваш върху нея и ще отидеш направо на сайта.Там ще си избереш твой си фон и маркер и след като попълниш стойностите и генерираш линийката ще ти излязат няколко адреса.Има обяснение кой за къде и как се ползва копваш го и го пействаш на лични настройки или по точно там, където пише подпис.За отчетите- попълват се всеки понеделник от тебе лично в табличката от първа страница.
Менюто ми за днес:
З- мюсли с кисело мляко и малко луканков салам.Странна комбинация, но това ми се прияде  Rolling Eyes
За обяд и вечеря ще е нещо със салата, но още не съм го измислила.Ако ви кажа вчера колко нещо изпишках във 00.Наистина съм задържала вода заради МЦ.Живот и здраве в четвъртък ако съм на чисто ще се претегля и дай Боже да имам нови минуси  Praynig

# 573
Добро утро  Grinning
Днес кантара ми показа 55 900 ( а вчера сутринта 58 300 , вечерта 56 500 ). Дрехите ми стават все по-широки , така че мисля че вчерашният голям плюс е бил само задържана вода Rolling Eyes А пък и съм в ову тези дни .

Сега за днес :
З : мляко с нес , печена филийка с кашкавал , баунти
О : пържола на скара и зелена салата
В : активиа и портокал

# 574
здавейте дами тази сутрин съм в много добро настроение пжелавам и на вас  Laughing при мен:З. сладкиш и малък сандвич О.пилешко В.същото  засега  приятен ден и минусчета Simple Smile

# 575
здравейте системки
откакто съм започнала т.е. вече 2 седмица все още не смея да се кача на кантара.Но утре мисля да се реша.Имам въпрос с какво може да се комбинират оризовите спагети.
Иначе за з. мюсли с мляко а за обяд и вечеря някаква салата
лек и спорен ден

# 576
здравейте системки
откакто съм започнала т.е. вече 2 седмица все още не смея да се кача на кантара.Но утре мисля да се реша.Имам въпрос с какво може да се комбинират оризовите спагети.
Иначе за з. мюсли с мляко а за обяд и вечеря някаква салата
лек и спорен ден

Oризовите спагети с месо и зеленчуци  Peace Ако греша някой да ме поправи .

# 577
изпитвам по малко глад за разлика от другите диети отчет за деня:з-две лъжици овесени ядки с вода,пилешка супа в която сложих спанак,пилешко и ориз о-купичка леща(яхния) в-кофичка кисело мляко.Не знам защо от три дни съм на диетата и маи съм качила килограм Sad въпреки че спазвам системата, но няма да се отчаивам едва сега започвам след седмица се надявам да съм го свалила Laughing

# 578
Здравейтееее Sunglasses
Не мога да повярвам за седмица килограм надолу Mr. Green
А ям повече от преди системстването Praynig
о ЙЕЕЕЕЕ
меню за днес З-чаша мляко с парче кекс и банан
О-таратор с 1 кебапче
В-ябълки 2 броя
Лек ден от мен Peace

# 579
  • ВАРНА
Здравейте!
Честито на момичетата с добри резултати.
Останалите не се отчайвайте, продължавайте напред и ще видите резултати.
Аз продължавам да системствам. След дните на задържане имам лек спад в теглото. В неделя и понеделник закусвах много късно и имах по две хранения, но спазвам правилата и има ефект. От около седмица си правя масаж с кафе, купих си и мумио. На таблетки е, но има странна миризма и цвят /леко кафеникаво/. При вас така ли е?
Хубав и минусов ден  Hug

# 580
Да ви се оплача малко CryПреди обяд не можах да изляза и да си купя салатки и ядох пиле и варени яйца и никак не ми беше вкусно, но нямах нищо друго системно.Не си падам много по месото, но последно време това пилешкото е ужасно  dontДобре, че майка ми дойде и в обедната и почивка успях да прескоча и да си купя поне малко салата за вечеря (е тя не е само за мене  Mr. Green) Дечурлигите заспаха и сега смятам да се отдам на любимото си удоволствие да чета книга  smile3529
Лек и системен остатък от деня на всички  Peace

# 581
  • UK
Здравейте системки  Hug
Не съм писала от няколко дни, нещо бях си загубила ентусиазма и желанието за промяна и бях меко казано нережимна  Embarassed  Rolling Eyes  Но на собствен гръб се убедих колко е важна ранната вечеря - въпреки,че ми бяха несистемни последните няколко дни, всичко приключваше до 16:30h. Вярно малко рано, но така се оливах с яденето на бял хляб следобед, че хич и не усещах глад до сутринта  Mr. Green Та днес сутринта се измерих и о,Боже, не само,че не съм качила нищо, но и съм разкарала единия кг плюс, който качих по предната седмица  Mr. Green  Което наистина не знам как е станало  newsm78 Но факт е,че съм си на кг от линийката пак и продължавам смело напред да си системствам Simple Smile
За днес -
З: кис.мляко+ов.ядки+1 малък портокал+1/2 ябълка+ленено семе,
О: прясно зеле готвено+2 фил.преп.ръжен хляб+зел.лук,
В: салата домат+краставица+зел.лук и може би малко извара

Добре дошли на всички нови   bouquet 

Отивам да видя дали се опече сладкиша ми, който с най-голямо удоволствие ще си хапна за закуска  Mr. Green

# 582
Много ми се иска да се опитам да направя тези сърмички с елда, но идея си нямам къде да намеря. Дали продават елда по големите магазини и как точно изглежда newsm78
Днес одържам фронта, но вече умирам от глад, че на обед хапнах много малко, дребните не ми оставиха време. След мъничко ще си сваря 2 яйчица.

# 583
  • UK
http://www.az-jenata.bg/article/10971/Elda-kak-da-ya-zaobichame/
http://www.bb-team.org/articles/3823_chuvali-li-ste-za-elda#axzz1JJeyULa1

Прочети тук за елдата ако искаш Simple Smile Аз също бях питала къде мога да си купя и една системка ми беше казала,че купува от Била. Обаче аз питах в една от Билите тук и нямаха. Дори се наложи да обяснявам на момчето какво е то елда и как изглежда, което беше повече от ясно за мен, че нямат  Joy Но това е тук в Русе.  Та и аз все още търся ... ooooh!

# 584
Nepopravimata, благодаря. Утре и аз мисля да търся в Била, но много се съмнявам, че ще открия.

Общи условия

Активация на акаунт