"Системата минус 60" - тема №22

• 46 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за топлото посрещане при вас,то с кеф да спазваш диета при такива ентусиасти малко се бях отчаяла,че съм от 3 дни на режима и съм качила 1 кило Sick ,но намирам разлика в това,че по малко ми се яде което е много добре и си мисля че и аз ще стигна до добър резултат след месец много се нуждая от подкрепата ви,а и снимките които видях БРАВО #Crazyмного ме мотивираха Hug продължаваите все така Laughing

# 586
Nepopravimata, благодаря. Утре и аз мисля да търся в Била, но много се съмнявам, че ще открия.
проверете в Кауфланд или еко асорти ако имате де аз от там си я вземам

# 587
  • ВАРНА
Елда съм купувала преди време от Пикадили.  Peace

# 588
здравейте мили дами!аз съм на диета на 90 дневната,но смятам като я приключа тъй като трябва да правя почивка след нея съм решила да направя тази почивка но по тази система!!връщам се да чета назад и скоро ще се присъединя към вас!!много минуси на всички и много усмивки!!!

# 589
 Здравейте и от мен! Не съм писала от няколко дни но ви чета. Изчетох много за системата и я проучих най- подробно. Гледах снимки, ваши и на русначетата, ахках, охках. Изкефих се максимално. През това време си бях системна и глад не съм усетила изобщо. Дадох си сметка за досегашния си начин на хранене. Аз нямам проблем с количеството- не съм от най ящните, обаче какви боклуци ядях. Мъжа ми е казвал, че винаги го учудвам с избора си на храна и с комбинациите , които правя. Бе ужас. Гледам да е бързо, на крак и да не мисля много. Сега се наблюдавам, спазвам часовете, приготвям си храната от вечерта. Аз съм нов човек. С това ядене не зная дали ще отслабна, много манджа сякаш, много нещо, ама поне ще си променя навиците. Не съм се теглила сега в понеделник, реших мереното да го правя веднъж месечно ,на първо число. Така, че отчет ще дам на 01.06, а дотогава ще ви навестявам от време на време за вдъхновение.  Чао и лека ,че се олях да пиша!

# 590
Девойки,извинете,че нахълтвам в темата но видях ,че Nepopravimata е от Русе и се интересува къде има елда в града.Почти съм сигурна,че такава може да се намери в руския магазин "Берьозка" на бул.Цар Освободител,като тръгнеш от Силвена фото към РДВР Русе.Надявам се да съм била полезна

# 591
Здравейте, момичета!  Добре дошли на новите, пожелавам ви успех в постигането на набелязаните цели!
Днес се отчитам с 1 час колоездене в парка и 1 час фитнес, изобщо - спортен полуден. Но нещо не съм много системна, пред МЦ съм и ме гони глад за сладко и тестено. Поне часовете спазвам, след 18 - никакво ядене и пиене, само вода, но определено трябва да се стегна. Имам нужда някой да ми се поскара, няма ли да правим системна среща?  Laughing

# 592
Привет и от мен! Вчера забравих да си напиша отчета, затова днес ще се отчета и за двата дни  Laughing
Вчера: З - 3 филийки с пастет, едната от които + сирене, другата + маслини, третата + топено сирене  Embarassed
О - ориз със спанак, домат и кашкавал + салата домат, варено яйце и сирене
В - ориз със спанак и домат /без мазнина/
Вчера като се изтеглих преди да закуся бях точно 76 кг., а тази сутрин кантарът показваше 75.2 кг  Party
Днес: З - мусака /много ми се ядеше  Laughing/ + 1 чаша безалкохолно
О - брускети със спанак и сирене /не знам дали е системно, май не, но нямах абсолютно никаква възможност да ям каквото и да било друго, а бях много прегладняла/
В - 1 кюфте, 1 кебапче и 1 татарско кюфте + зелена салата /без мазнина/.

Ще се радвам да ми посочвате, ако понякога менюто ми не е напълно системно  Simple Smile
Отново ми възникнаха няколко въпроса  Embarassed За ядките не прочетох нищо, това означава ли, че могат да се ядат само на закуска? А сладки неща? Относно ориза вие спазвате ли това, че не трябва да е бял? Все пак, ако човек се храни навън или взема нещо от готовите щандове, там обикновено използват бял ориз. А придържате ли се към правилото, че за вечеря не трябва да се консумира олио или зехтин? Картофите могат да се комбинират със сирене и кашкавал, нали?

# 593
  • UK
Девойки,извинете,че нахълтвам в темата но видях ,че Nepopravimata е от Русе и се интересува къде има елда в града.Почти съм сигурна,че такава може да се намери в руския магазин "Берьозка" на бул.Цар Освободител,като тръгнеш от Силвена фото към РДВР Русе.Надявам се да съм била полезна

Леле Kai*, днес минах точно от там на път за вкъщи, ама този магазин дори не мога да се сетя кой е точно  Blush  Mr. Green Но то защото не съм гледала за такова нещо де, сега като ми каза непременно ще го намеря.  Peace Мерси много   bouquet

Отново ми възникнаха няколко въпроса  Embarassed За ядките не прочетох нищо, това означава ли, че могат да се ядат само на закуска? А сладки неща? Относно ориза вие спазвате ли това, че не трябва да е бял? Все пак, ако човек се храни навън или взема нещо от готовите щандове, там обикновено използват бял ориз. А придържате ли се към правилото, че за вечеря не трябва да се консумира олио или зехтин? Картофите могат да се комбинират със сирене и кашкавал, нали?

За ядките и сладките неща - само преди 12h.
Оризът може да е бял,но не полиран. Пробвай бланширан ако не ти се яде кафяв/див. Аз лично винаги го спазвам - не си купувам готов готвен. Навън предпочитам други неща да ям.
На вечеря аз лично си овкусявам салатите с малко зехтин и оцет/лимонов сок. Сол не ползвам.
Картофите аз лично не ги комбинирам със сирене и кашкавал, защото гледам максимално да се придържам към разделното хранене, но според Системата е позволено - не и за вечеря,разбира се Simple Smile

# 594
А как да разбера дали оризът е полиран? Вчера например влизам в кварталния магазин и се оказа, че няма бланширан ориз. Затова купих някакъв, на който пише бял. Но на нито един от видовете ориз не видях да пише дали е полиран или не. Как бих могла да го разбера това  newsm78
А за макаронените изделия четох, че трябва да са от твърда пшеница. Видях например, че такива са на Дерони /поне така пише/ и купих от тях. Оризови спагети честно казано не съм виждала по магазините, но не съм и търсела специално де  Simple Smile
Утре за обяд мисля да си направя спагети /на Дерони/ с нарязан вътре домат, със сирене и кашкавал. Според вас системно ли е?

# 595
  • UK
А как да разбера дали оризът е полиран? Вчера например влизам в кварталния магазин и се оказа, че няма бланширан ориз. Затова купих някакъв, на който пише бял. Но на нито един от видовете ориз не видях да пише дали е полиран или не. Как бих могла да го разбера това  newsm78
А за макаронените изделия четох, че трябва да са от твърда пшеница. Видях например, че такива са на Дерони /поне така пише/ и купих от тях. Оризови спагети честно казано не съм виждала по магазините, но не съм и търсела специално де  Simple Smile
Утре за обяд мисля да си направя спагети /на Дерони/ с нарязан вътре домат, със сирене и кашкавал. Според вас системно ли е?

Ами за мен всеки друг бял ориз, който не е бланширан е полиран Simple Smile Т.е. не става. Но Мириманова казва, че полиран ориз може да се консумира, но рядко и е по-добре да се премине към други сортове. Т.е. не е фатално, че си си взела този ориз.  Peace

1. Ориз. Бял полиран ориз може да се използва много рядко. По-добре да преминете към кафяв, бланширан и други сортове ориз.
.....
3. Паста и макарони САМО от твърда пшеница (не забравяйте, че не можете да комбинирате с месни и рибни продукти, с изключение на яйца)

Да макаронените изделия трябва да са само от твърда пшеница - аз си взимам няколко различни вида от Лидл и Кауфланд, сега не помня марките  Rolling Eyes Аз си ги правя само с домати и зехтин - обожавам ги така  Heart Eyes И да, системно е което си избрала утре за обяд, щом няма месо - става!
Оризови спагети съм виждала  в Пикадили и Карфур, но сигурно и по другите вериги ги има.

# 596
Благодаря ти много!
Момичета, опитах се да си направя линийка, копирах линка в полето за подпис и вижте какво излезе  newsm78

# 597
Благодаря ти много!
Момичета, опитах се да си направя линийка, копирах линка в полето за подпис и вижте какво излезе  newsm78

Kaто си направиш линийката пестни това : PseudoHTML, UBBCode and BB Code и ще се получи .

За ориза - аз купувам бланширан . Ядки, сладко и тестени само за закуска . Картофите може със сирене и кашкавал , но само за закуска или обяд . И аз слагам по малко олио и лим.сок/ябълков оцет на салатата , но много рядко вечерям салата . Предпочитам кисело мляко с плод .

# 598
  • България,Пещера
И аз с двудневен отчет:
1 ден з- рогче
о-боб яхния и  домат
в-кис.мляко с портокал

2 ден з- 2 мекици с пудра захар
о-ориз с 2 бр. домати
в-сухари с кашкавал и айран

Моля Ви кажете откъде да си купя мумийо?

# 599
niki.adi, във всяка добре заредена аптека. Peace Шилажит пише, в скоби мумио:

Общи условия

Активация на акаунт