"Системата минус 60" - тема №22

• 46 862
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте, и аз тука, старая се уж, кога системна, кога с малки прегрешения, но вчера бях с 1 кг по-малко от миналата седмица, да видим дали ще задържа така...А пък все ми е студено днес, дали е защото отслабвам, някой бе описал подобни симптоми  newsm78

# 601

Цитат
  : В - 1 кюфте, 1 кебапче и 1 татарско кюфте + зелена салата /без мазнина/.

Диви месо и салата май не може за вечеря но нека и някой по старши да се изкаже Laughing

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:33 от ellzet1

# 602
Elesta, когато отслабвам твърде бързо, обикновено ми е студено, от както съм на този режим го усетих в няколко дена, но защото сутрешните ми хранения бяха твърде скромни.

ellzet1 и аз съм заек, но не мисля, че пречи - не е позволена вечерята на divi divaneto.

днес:
з: овесени ядки с мляко, мед и орехи
о: пиле + зелена салата (всичко що е зелено и го имаше на пазара Simple Smile)) с кисело мляко
в: кисело мляко с 4 истински ръжени сухара

# 603
Лебед и аз съм се чудила защо не може, че само месо е доста безвкусно ама знам ли

# 604
  • ВАРНА
Да се отчета с днешното меню.
з: катма с шунка и кашкавал /отдавна я мисля/, кафе с мляко, сок ананас
о: супа с ориз и месо, кафе с мляко
в: портокал и ябълка
Спокойна нощ  Hug

# 605
Хаиде и аз на отчет.

За З: 3 бисквити фитнес и един банан
О: две филии с масло и шпеков салам
В: ананас (без мляко)

Не мърдам изобщо на килограми. Утре сутринта ще се претегля.

Лека нощ

# 606
Лебед и аз съм се чудила защо не може, че само месо е доста безвкусно ама знам ли

В крайна сметка Мириманова винаги отбелязва, че това са нейните наблюдения за храната и взаимодействието й с нейното тяло. Факт е, че след нея много хора са постигнали успех с този режим, а преди нея с подобен още повече.

Познавам и вълка и агнето в мен - лично аз имам нужда от ясни правила, доказани правила (защото, сигурна съм, всеки от нас е чувал за поговорката "закуската изяж сам, обяда раздели с приятел, а вечерята дай на врага си" и сам се е убеждавал, колко по-добре е да не вечеряш, но така и нито една от нас не е успяла да повярва до край на своето тяло).

Относно безвкусното месо... съвсем не съм съгласна - винаги можеш да ползваш подправки.
В крайна сметка... имаш достатъчно варианти за вечеря, щом не ти се яде месо... просто не яж месо...

# 607
Добро утро системки.Аз вече закусих с любимото си мюсли  CrazyХаресвам този режим на хранене.Преди винаги се притеснявах да ям мюсли, защото е калорично а сега спокойно си хапрвам една голяма паничка от него и отслабвам  PeaceТази сутрин докато закусвах си мислех, че при мен яденетата не са ми равностойни .Като количесвто са еднакви доло горе, но като калории не.Тъй като съм от скоро на този режим искам да знам дали постъпвам правилно ?А относно компромисите гледам да не ги правя, защото после не мога да се спра.Точно един компромис ми сруваше цели 8 дена несистемни и върнати двата свалени килограма.Мисля, че вече исчистих + , но ще се тегля чак в понеделник.Един път седмично среща с кантара ми е достатъчна  smile3521 Пак се улях с писането.
О- палачинка с трици + зелена салата+ портокал за десерт
В- ябълки с кисело мляко

# 608
Привет на всички,искам да попитам имате ли проблеми с 00,аз откакто съм на режима не ходя много често а преди това нямах проблеми.Иначе се чувствам супер,днес ми е 4-ти ден и много ми намаля апетита.Искам да ви попитам понеже имам много килца да свалям как мога да отслабна по бързо ако и до обяд ограничавам хляба и сладкото дали ще е ок или ще стане йойо ефект,като започна да ям хляб и сладко и ще почна да качвам.Моля за съвет как да ускоря отслабването.

отчет за вчера-з-2с.л овесени ядки и супа в която сложих спанак,пилешко ориз,застроика(ако не е системна ми кажете Peace о-купичка леща в-половин кофичка кисело мляко

отчет за днес :з-два тостера с филийки Бонус,4 блокчета натурален шоколад
                         о-споменатата пилешка супа
                         в-кисело мляко Laughing

# 609
magi333, за мен бързо свалени килограми е =  на бързо качени.Бързото сваляне си е стрес за организма и той гледа да си навакса после.Аз от бързо смъкнати сега съм на този хал  Twisted EvilИ сега смятам да я карам по полека, за да е трайно.

# 610
  • София
Привет от мен  Grinning
Днес стават 4 месеца от началото на диетата- минус 14,1кг съм Grinning Разбирате колко съм щастлива  Grinning
Иначе нищо по-особено при мен- спазвам правилата , правя масаж с кафе и мумио почти всяка вечер. Физическото натоварване за момента се свежда до работа в градината ( най-много свалям, когато коса тревата  Mr. Green) и игра с децата. Смятам вече да включа по-активно и велоергометъра, до сега избягвах съзнателно по-тежки натоварвания, за да не натрупам голяма мускулна маса.
Маги333- леща и мляко за вечеря не може. Аз също предпочитам по-бавното сваляне на килограми, без голям стрес за организма, като вярвам, че така по-лесно ще ги задържам след това.

Забравих да допълня  Grinning един съсед, който е на 70 години, няколко пъти ме помоли да му дам диетата , с която отслабвам. Отначало помислих, че се шегува, но той настоя  Grinning Разпечатах му първата страница, та сега ще чакам да видя дали ще успее да я спазва Grinning

# 611
Днес стават 4 месеца от началото на диетата- минус 14,1кг съм Grinning Разбирате колко съм щастлива  Grinning

smile3501 smile3501 smile3501

Супер е, нали? И аз го изпитах същото, като една позната, с която си гледахме децата 3 години в парка, не ме позна преди 2 седмици, като се видяхме. Хем се уговорихме да се видим, да поиграят децата, гледам я - идва, започвам да й махам, тя не ми обръща внимание. Замалко да ме подмине, добре, че позна детето. И като отвори, ама ей такива очи  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked - не ме беше виждала от август месец, а аз оттогава махнах 20 кила, да не говорим за обиколките (4 размера дрехи) и 5 минути ни гък, ни мък - седи и не знае какво да каже. Ама и аз тъкмо си бях направила косата, и с една къса рокля и шлифер, ботуши на ток, грим - изобщо, в непривичен вид - тя беше свикнала да ме гледа дебела, с вързана коса, дънки и маратонки. И като ме почна - ама как, какво, защо, къде, кога, даже каза, че ще пише тук, че и тя има 20 кила за махане...но така и не дойде, но пък може да ни чете. Тя досега не е писала във форуми, може да се притеснява.  

Бе страхотна ни е системата, само постоянство се изисква и воля малко в началото в повечко, докато дойдат първите резултати. После е по-лесно, защото се амбицираш от тях.  Peace

Момичета, яжте нормални порции!! Половин кофичка кисело мляко за вечеря, или 2 ябълки са малко. Трябва и ябълките, и млякото, иначе ще озвереете от глад и ще преядете на следващото хранене, а нали храненията трябва да са равни като насищаемост! А и тялото ще се превключи на по-икономичен режим, защото гладувате, и ще започне да сваля по-бавно.
За мен вечеря половин кофичка кисело мляко е немислима. Аз примерно си правя голяма порция зелена салата, в която изсипвам толкова мляко + котидж и се наяждам. Или пък толкова мляко + 1 котидж (или извара) + 2 портокала ги правя на шейк; или същото, но с ябълки. Или ако ям ориз + зеленчуци, то си е нормална порция ориз + салата.
С тези порции ще си направите проблем - като започнете да се храните повече и ще качите много бързо сваленото! Мислете за ПОСЛЕ. Защото е много тъо да гладуваш, да свалиш до желаното и след известно време да загубиш всичко и да се върнеш на изходна позиция. Яжте си нормално отсега, но по правилата на системата! Като има месо, купете си печено пиле и ако искате, го изяжте цялото, важното е да е до 18 ч. и да не ядете нищо друго. Как не е вкусно - аз за по-вкусно нещо от печено топло пиленце трудно мога да се сетя.  Laughing  Ако пък ще е свинско - я си представете една мешана скара - пържолка, шишче, кюфтенца, кебапче - не е вкусно, а?   Mr. Green
Или пък риба на скара, или зеленчуци на скара - има огромно много варианти, които са системни и стават за вечеря - цялата скара е системна! Я си представете зеленчуци на скара - лук, тиквичка, домат + шопска салата + таратор или айрян - ми напълно системна вечеря! Недейте само кисело мляко и ябълки - скучно е и омръзва!

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 09:34 от Анонимен

# 612
  • София
Жасмин разсмя ме  Grinning Аз очаквам подобна реакция от моите роднини. Понеже сме разпръснати из цяла България се събираме ведъж годишно на Великден Grinning Имам едни фини братовчедки, които са по на 40+ години и с по две деца, но с перфектни тела. Та от тях очаквам най-голямата изненада и радостна реакция  Grinning 

# 613
tchara, със сигурност ще се опулят и те, бъди сигурна!  smile3521

Ти дотогава 15 кила ще си смъкнала, а и ти си слаба (60 и няколко кила беше, нали?), та наистина е огромно много! Друго е да ги махне човек на 100 кила, друго е като теб, много повече личи сваленото!  Simple Smile

# 614
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , системки!   bouquet
Отчета за 1 месец = 4.300кг. Party
Доволна съм , смело на пред.  Laughing
Айде сега да преборя една филийка със саламче и
да го мисля за обяд.  Grinning
Имам паничка боб , дали мога да го хапна? newsm78
Лек и хубав ден , девойкки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт