"Системата минус 60" - тема №22

• 46 856
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Чара , браво  smile3501

За днес да се разпиша :

З : две филийки с филе , няколко сушени смокини и кафе
О : пържола на скара с картофена салата или зелена салата
В : активиа и портокал

♥ ЖаБкА ♥  , за обяд може боб . Браво за резултата  Hug
magi333 , по-добре сваляй бавно , за да се задържат килограмите после , че това е по-важно . Аз зимата имах застой например , но откакто се стопли започнаха минусчетата  Grinning

Вчера започнах пролетното почистване , тупах килими , мих прозорци , днес продължавам  Mr. Green

# 616
 Я си представете зеленчуци на скара - лук, тиквичка, домат + шопска салата + таратор или айрян - ми напълно системна вечеря! Недейте само кисело мляко и ябълки - скучно е и омръзва!

Представих си го това, със сигурност днес това ще ми е вечерята. Laughing Жас, ти изглеждаш много добре, но както забелязвам спортуваш много, което е чудесно, а аз мисля, че тези резултати не могат да се постигнат само с режима на хранене. За съжаление моето движжение в момента е ограничено до разходките с децата и някои упражнения вкъщи. Надявам се каката като тръгне на градина септември да ми остава малко повече време и за мен. Преди ходих на аеробика, имам мерак и за народните танци. В малките градове избора ни е много ограничен, няма дори къде да се плува. Cry

# 617
Имам паничка боб , дали мога да го хапна? newsm78

Да, може за обяд, стига да не го смесваш с месо и риба.  Simple Smile
Иначе, може и салата към него, и плодове, и млечни, и ориз, и макарони, бе всичко, позволено за обяд, без месо.

# 618
Жас, ти изглеждаш много добре, но както забелязвам спортуваш много, което е чудесно, а аз мисля, че тези резултати не могат да се постигнат само с режима на хранене.

Ооо, напротив! Първо, сега спортувам много, но и нарушавам много! И второ, най-важно - спортувам едва от март месец, т.е. няма и месец и половина до този момент, преди това цялата зима бях на легло, с гипс и патерици, заради операцията на крака. Преди операцията имам само един месец спорт - октомври и то не пълен, защото към края си скъсах ахилесовото сухожилие в час по степ аеробика, заради което ми правиха и операцията. Ама де ъкъл - степ аеробика на 75 кила, след 5-годишно прекъсване, пък и съм вече на 38, много съм умна...и като каза хряс по едно време това ми ти сухожилие и дотам - свестих се чак в Пирогов. Това да ми е за урок, де, сега не само, че ми е деформиран глезенът, а и все още куцам на равни обувки, не мога да ходя добре и трябва да минат поне 2 години, за да се възстанови напълно... хубаво си бях тръгнала на пилатес, кй дявол ме накара на тая степ аеробика да отида, още се чудя...та ноември, декември и част от януари прекарах на легло, после 1 месец ходих всеки ден на физиотерапия във Военна болница, за да мога изобщо да проходя отново....чак февруари по някое време (май към края) хвърлих патериците и тръгнах сама.
А в самото начало на системата нищо не правех, защото какъв спорт на 90 кила, моля ти се. Аз започнах да системствам в края на юни. Демек, юли, август, септември, ноември, януари, февруари са ми месеци без спорт - а това са цели 6 месеца от общо 9 месеца системстване.
Или, казано накратко, 2/3 от системстването са ми били без спорт (като почти половината пък от това време съм била неподвижна на легло и ставах само до тоалетната, та не може да се каже, че и движение съм имала). Така че, съвсем не са ми от спортуването резултатите, да кажем - 80% се дължат на храненето и 20% на спорт.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 10:26 от Анонимен

# 619
Летбед аз също предпочитам да се придържам към правилата що се отнася до диетата тя и без това е доста ливерална ,поне за мен, а за месото аз имах предвид че ми се дояжда ,но не го обичам без салата.Така или иначе ще спазвам установения ред.Успешен ден

# 620
  • София
tchara, със сигурност ще се опулят и те, бъди сигурна!  smile3521

Ти дотогава 15 кила ще си смъкнала, а и ти си слаба (60 и няколко кила беше, нали?), та наистина е огромно много! Друго е да ги махне човек на 100 кила, друго е като теб, много повече личи сваленото!  Simple Smile

От 80,5кг декември- днес бях 66,4кг, височина 160см Grinning Има какво да се желая още, но и постигнатото го отчитам като голям успех за мен  Grinning

# 621
Привет на всички,   bouquet и аз да се похваля с 2 кг свалени за седмица, въпреки че имах 2-3 дни в които не можех да спазвам стриктно диетата пак имам резултат. Просто при мен вечерянето с лека храна оказа голямо влияние върху теглото ми.  Crazy Party
Чао и успех на всички.  Hug

# 622
Направо ви изпуснах   ooooh!

Да се отчета поне.Вече съм минус 6 кг.Варират си ситрин-вечер, но аз следя сутрешното тегло и ги смятам 6 Laughing
Големият имаше РД и  уикенда беше пълен с прегрешени, най-вече изпуснати  хранения и някоя тортичка по никое време, но си го простих и от началото на седмицата съм желязна.Очаквам още минусчета.

Жаси, все ти се възхищавам   bouquet И сега видях снимките съвсем от началото и пак ме остави така  Shocked

# 623
  • UK
Абе Жаси е пушка  Mr. Green И не само тя,де, всички системки са супер   bouquet

Аз да се отчета бързо за днес и да бягам да готвя, че после ще водя малката на лекар - не спря да кашля това дете!!! То не бяха сиропи,хомеопатични лекарства и пак и пак. Та ще я водя да я погледне педиатърката и, дано не е нещо сериозно!  Praynig
За днес -
З: парче сладкиш + чаша сок и парченце закуска от малката каквото остана
О: леща с картофи - ако успея да я сготвя навреме,де  Mr. Green
В: салата краставица+домат+зел.лук
Лек ден от мен!

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 17:34 от Nepopravimata

# 624
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Значи обяда ще ми е бобче.  Laughing
Само забравих да кажа , че резултата ми е без никакви упражнения да
правя.  Blush Само хапване , леки разходки до магазин , до кефетерия
или до някои приятелки. Но , пък пак резултата е добър. Мисля да се стегна и да
почна да ходя на едни фитнес уреди , които тук ги има в градинките и на плажа.  Peace
Ето за това става въпрос , снимките са от пикника в неделя с наши приятели. Laughing
Това са горе долу уредите:
http://media.snimka.bg/8380/023015194.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8380/023015192.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8380/023015191.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8380/023015190.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8380/023015188.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8380/023015187.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8380/023015186.jpg?r=0

А това е любимото ни занимание:  Joy Joy Joy
http://media.snimka.bg/8380/023015185.jpg?r=0

Това се стараем да правим все по често: http://milkakrasteva.snimka.bg/friends/santa-coloma-espana-10-04-2011g.584360

Уплътних ви деня , поне да не огладнеете много и да имате прегрешения.  hahaha

Айде изчезвам за кафенце. Laughing

# 625
niki.adi, във всяка добре заредена аптека. Peace Шилажит пише, в скоби мумио:

За какво е това  newsm78

# 626
niki.adi, във всяка добре заредена аптека. Peace Шилажит пише, в скоби мумио:

За какво е това  newsm78

това е мумийо, с което се прави масаж, описано е на първа страница

# 627
  • Благоевград
Здравейте момичета!
Чета ви аз от известно време, но до сега се опитвах да си
изясня в главицата какво е позволено като храна.
Да се представя: "идвам" от безвъглехидратките  Laughing
Имам свалени и задържани без проблем вече една година 8 кг.
В момента не знам точно колко тежа, за това за табличката ще дам
резултати като намеря кантар.
Иначе вече една седмица се опитвах да се храня като вас в системата.
Но, си намерих грешки и смятам вече да не ги допускам.
Искрено ви се възхищавам на всички и се надявам заедно да постигнем още минуси.
За днес менюто ми е : (същото меню ми беше и вчера )
з - сандвич със яйце и сирене.
о - кафяв ориз със зеленчуци и салата домат+краставица.
в - кисело мляко с ябълка и портокал.
  bouquet

# 628
Днес порциите ми изглеждат приблизително добре като количество Simple Smile

днес
з: купичка овесени ядки с няколко лъжици мед и доста орехи поляти с прясно мляко, което се пресече... + 2 овесено-соеви бискивити отново с мед
о: Голяма салата (4 домата, голяма краставица + лук, магданоз, зехтин и оцет) със сирене
в: Надявам се - скумрия на фурна с лимон и черен пипер

# 629
Аууу, Жабка, завидях ти най-благородно! Искам и аз там!  Heart Eyes
И познай - като каза боб, та и аз ядох постен боб за обяд, заедно с една зелена салата. Отварям аз хладилника на обяд и гледам 1 буркан постен боб. Мистерия ти казвам.  Laughing
А тя майка ми го сготвила и скрила там, като идваха оня ден на гости и хич не ми е казала. Ммм, много ми се услади. Довечера ще идват пак с баща ми, вчера са пекли агне с дробсърма, че майка ми беше рожденичка, та довечера съм на агнешко.  
Сутринта ядох домашна баница и кисело мляко, изобщо, днес ми е ден за ядене. Добре, че ходих на пилатес 1 час, а сега ще покарам колело в парка, та малко да потуша калориите, че не знам.  

Добре дошли на новите системки, много ми е драго, че толкова много хора се присъединяват към нас.  Hug

Грозното пате, то и аз като се гледам на първите снимки и се поразявам всеки път. Ще взема да си ги принтирам и лепна на хладилника, мисля, че доста отрезвяващо ще ми подейства.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт