"Системата минус 60" - тема №22

• 46 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте сладуранки Hug
Бързам да с разпиша докато малкия спи, че още малко и ще го будя да ходим да прибираме батко му от училище.
Тези дни ще съм сама с малките #Crazy
Малкия е с течащ нос и кашлица ooooh! Тази седмица съм с него вкъщи и се гледаме....като няма кой да го гледа друг.
Добре дошли на новите момичета и успех  bouquet Както се вижда Системата доказа, че работи безупречно и че с това ядене се отслабва Peace

# 631
Ох, голям апетит ме гони днес.Едвам се удържам и влязох във форума да се поразсея малко.Не съм гладна, но пустия му навик ей така да си напъхам нещо в търбуха  Twisted Evil Няма да се дам.Довечера съм на спорт нали вече МЦ ми е към края  Mr. Green

# 632
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жани , оправна си ще се справиш с малчовците.  Hug
Бързо оздравяване на малкия.  Heart Eyes

Жаси , стегай багажерите и айде къде Испания.  Grinning
Колко му , нЕкакви си 3000 км.  Crazy

Мира , не се давай на изкушението.  Peace

# 633
  • Варна
Мдаа, системата работи, явно това хранене вечер се отразява най-много на отслабването...като го замени човек с нещо леко и хоп- резултати...
Аз днес съм 57кг и съм много щастлива, е малко гладна ходя, ама поне е оправдано...Свикнала  съм да не се ограничавам по принцип, та... Embarassed
з: 3 филийки с пастет, зелен чай, после сладкиш в Крамер и кафе
о:дробчета по селски с мааалко хляб
сл.о:малко гризки и зелен чай, мъничко шоколад  Embarassed
в:стриктно системна шопска салата Simple Smile
Но пък заради прегрешенията си днес отидох до центъра с количката, 20 мин бързо ходене и час фитнес преди обед. Ходя през ден, та поне малко калориййки там да останат...

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 17:29 от *Elesta*

# 634
Привет системки Hug  bouquet
Днес кантара ме зарадва, хем съм и в МЦ и имаше цели 900 грама по-малко Party, но и аз тез дни съм доста по-стриктна и все по-лесно ми става, дано и за напред да е така.Има от врме на време все още и кризави дни, но като цяло системствам, спортувам по малко или по-точно практикувам колкто мога йогата, че с тези 129 вече килограма няма как да подскачам, но доста по-добре се справям вече и се чувствам Grinning. Чувствам, че правя нещо добро за себе си и това ме радва.
Момичета гледах разни интервюта с Мириманова и в едно от тях покзаваше салата с ролца от раци , царевица и др.зелнчуци и каза, че можело към това да се добави риба, или аз не съм чула добре или може би защото царевицата беше няколко малки лъжици newsm78

ето и моя отчет за два дни:
вчера
З. овесени ядки орехи и мед голяма купа +ръжени солети малко и ябълка
О.зелена салата сирене яхния(много малко) с картофи и грах и един ръжен сухар
В.Тиквички печени с извара сирене и белтъка на яйцето(свързващо беше яйцето) и салата от печени чушки и цедено мляко ниско маслено.Нахраних се с малко обаче, не ми беше много вкусно така без олио, но пък резултата веднага е налице при стриктно спазване на правилата, а и една чяша прясно мялко изпих за капак.

Днес
З.банан два ръжени земела и половина с три парчета пуешка шунка и маслини
О.макарони със сирене и зелечуци
В 16.30 бях гладна голяма купа плодове разрешени с кисело мялко и парче сирене, малко пр мляко за пиене.

# 635
Жабка, аз и без багажерии ще дойда, бе. Тъкмо ще си накупя испански дрешки и бижута.  Laughing
(дано, дано!)
А и с тамошната храна знаеш сама колко лесно се системства. Ей на ти как ги сваляш със замах над 4 кила месечно - и аз мога така, ама там! Само риба и скариди ще ям, и паеля, и салати, и хамон.  Laughing

Жани, да се оправяте бързо ти пожелавам!  Praynig

Mirra_s, мен също ме гони страшен апетит, не знам какво ми става пред МЦ, но съм като ламя.  Shocked

Добре, че е темата, идвам, чета, амбицирам се, че и другите се мъчат и ми се отяжда.  Laughing

# 636
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, мацки!

Моя милост не е особено системна, но сега не си го слагам хич. Успях да постигна най-сетне да ям по максимум 4 пъти на ден, а не непрекъснато и това веднага се отрази на кантара!  Mr. Green Днес съм 98,7 кг.  Mr. Green Тръгнах пак надолу!

Полека лека виждам как редуцирам количеството храна и все по-често имам системни вечери и обяди от самосебе си.  Heart Eyes

Един трик от мен: Ако огладнеете в неподходящо време изпийте една чаша вода (поне 200 мл) до дъно и изчакайте 15 минути. Ако след това ви се яде, значи наистина сте гладни и си хапнете (по възможност нещо системно, разбира се ако е преди 18 часа  Crazy).

# 637
Привет от мен  Grinning
Днес стават 4 месеца от началото на диетата- минус 14,1кг съм Grinning Разбирате колко съм щастлива  Grinning
Иначе нищо по-особено при мен- спазвам правилата , правя масаж с кафе и мумио почти всяка вечер. Физическото натоварване за момента се свежда до работа в градината ( най-много свалям, когато коса тревата  Mr. Green) и игра с децата. Смятам вече да включа по-активно и велоергометъра, до сега избягвах съзнателно по-тежки натоварвания, за да не натрупам голяма мускулна маса.
Маги333- леща и мляко за вечеря не може. Аз също предпочитам по-бавното сваляне на килограми, без голям стрес за организма, като вярвам, че така по-лесно ще ги задържам след това.

Забравих да допълня  Grinning един съсед, който е на 70 години, няколко пъти ме помоли да му дам диетата , с която отслабвам. Отначало помислих, че се шегува, но той настоя  Grinning Разпечатах му първата страница, та сега ще чакам да видя дали ще успее да я спазва Grinning
[/писала си че мляко и леща за вечеря не може,аз лещата я ядох на обед, а мляко нали може за вечеря newsm78

# 638
  • София
............
[/писала си че мляко и леща за вечеря не може,аз лещата я ядох на обед, а мляко нали може за вечеря newsm78
Извинявай, грешката е моя, реших и аз да съм полезна един път, пък то... Grinning Просто като съм чела, съм се объркала, сега погледнах, като са написани на един ред и явно ми се е сляло пред погледа Grinning
Още веднъж, моля да ме извиниш!
А иначе, вече 4 месеца чета темета и редовно чета съкратеното"з", което означава закуска за "три" Grinning ; три филии, три сандвича, три банана... Grinning

# 639
tchara благодаря приемам всякакви критики стига да ставам все по системна а аз не че умишлено не съм системна понякога от незнание Embarassedтака че благодаря ти Peace Hug а мляко за вечеря не може нали

# 640
tchara благодаря приемам всякакви критики стига да ставам все по системна а аз не че умишлено не съм системна понякога от незнание Embarassedтака че благодаря ти Peace Hug а мляко за вечеря не може нали

Мляко за вечеря може  Peace

# 641
  • България,Пещера
Здравейте!От 07.04. съм с вас и засега свалени-600 гр.Направо си е супер,при положение,че бях в МЦ!Менюто за днес:з-кифла с шоколад,5-6 солети,3 обикн.бисквити
о-2 кебапчета,1 домат,50 гр.пуш.месо
в-1 кис.мляко,2 ябълки
Благодаря за отговора за мумийото!Надявам се да започна и масажите!

# 642
Момичета, помагайте да отговорим на magi333, че ми е пратила едно дълго лично, а нямам възможност в момента - сама съм с децата и пишем домашни с каката.

"здравей Жасмин  браво за постигнатите резултати  ти много ме мотивира  и аз имам да сваля 25 кила.Аз четох няколко пъти диетата и имам няколко въпроса
1-аз ям по малко ве4ер към5.30 1 кофичка мляко понеже ми се струва че много ям до обед  сандвичи и натурален шоколад ако продължавам с такава закуска мислиш ли че ще отслабна

2-даи ми примерно дневно меню което ти си яла докато отслабваше
3-до обяд трябва ли да заменя белия хляб с ръжен или може и бял и сладко да ям
4-вечерята я разбрах поне за нея съм 100%сигурна има 7 варианта и си избирам един от тях нали така-или 1плодове и зеленчуци 2плодове със млечни 3-зеленчуци с млечни 4-елда или ориз(бланширан) със зеленчуци 5-елда или ориз(бланширан) със плодове 6-само месо 7-само млечни продукти-НАЛИ СЪМ РАЗБРАЛА ВЕчЕРЯТА
5-закуската е всичко без ограничения нали така

6-обяда не ми е ясен,само знам че бобови,ориз,картофи и хляб не се смесват с месо.Но мога ли да смесвам бобови с ориз,ориз и картофи,хляб със бобови и картофи,хляб с ориз
7-мога ли за обед да си направя супа от картофи ориз фиде и застройка от яице и мляко без месо  и мога ли да я ям с хляб
8-хляба е разрешен до 12 а на обед може само ръжени сухари или в наи лошия случаи хляб(ти какъв ядеше докато отслабваше
9-малко ми е каша затова те моля да ми напишеш няколко примерни менюта и в началото да се предържам към тях докато схвана идеята моля те направо съм се отчаяла че ще отслабна

иначе ти прочетох коментарите към мен и ти благодаря за поправката
МОЛЯ ТЕ ОТГОВОРИ МИ КАТО ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ КЪМ МЕН ИЛИ АКО ИСКАШ ВЪВ ФОРУМА НО ТРЯБВА ДА ТИ ПОТЪРСЯ ОТГОВОРА А СЪМ ОТ СКОРО РЕГИСТРИРАНА И СЕ УЧА ОЩЕ КОЕ КЪДЕ ДА НАМИРАМ
ЩЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ОТГОВОРА НА ВЪПРОСИТЕ МИ И ДА СЕ ПОПРАВЯМ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД В ОТСЛАБВАНЕТО"

Ще се опитам да отговоря, но моля ви да допълвате:

1. Аз сутрин рядко ям сандвичи и шоколад, знам, че може, но не го правя. Ям кисело мляко с диетично мюсли, фибри, ленено семе и овесени трици. Вечер само кисело мляко е малко, а и няма такъв вариант - само млечни. Закуската, обядът и вечерята трябва да са равни, а не сутрин - 1 вол, а вечер - 1 морков;

2. За жалост, отдавна вече не си пиша менютата, но в предни теми съм ги писала, но си иска ровене. Ето какво ядох днес. Закуска: малко домашна баница + 1 кисело мляко; Обяд: постен боб + зелена салата; вечеря: пилешки дробчета;

3. Сутрин може бял хляб и сладко;

4. Вариант 7 не е само млечни, а е млечни + ръжени сухари;

5. да;

6. това, което си написала, е така, само с изключение на това, че хляб не може за обяд; в краен случай може ръжени сухари, но не всеки ден;

7. може такава супа, но не и хляб;

8. Да. В краен случай сухари, но не и хляб. А аз никакъв хляб не ям за обяд.

9. За менютата трябва да поровя, че ми зачезна някъде тетрадката от началото на системата, когато си пишех менютата.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:33 от Анонимен

# 643
Здравейтеее момичета Simple Smile
Отчета ми за днес З-супена лъжица овесени ядки, ленено семе ,кроасан и банан;О-свинско с ориз ,моркови и гъби + зелена салата с домати и краставици;В-таратор
Пак се разходих бърз ход поне два километра и любимото изкачване до 11 етаж, а след малко е ред на пилатеса. За пилинга с кафе и масажа с мумийо въобще не се съмнявайте *всеки ден са налице*
Докато не се постигне целта никакво отстъпване от правилата а и като видиш първите резултати не се и замислям за кръшване Wink
Лека вечер от мен Peace

# 644
Идвам на помощ ЖасиPeace
Към magi333

1.старай се да има 3 хранения-шоколад и други храни да са към закуската.
2.за дневно меню-имам пиши ми на ЛС с ел.пощата си и утре ще имам грижа да ти пратя мои менюта ден по ден.
3.закуската е каквото поискаш-може и цяла торта, така че няма нужда от замяна на белия хляб, не е задължително.
4.вечерята е по 7-те варианта от увода като не се мешат храни между вариантите-правилно си разбрала
5.закуска без ограничения
6.бобови с ориз-ДА,ориз и картофи-ДА, хляб със бобови и картофи-ДА, хляб с ориз-ДА но на обяд са ръжени сухари или ръжен хляб!
7.отговора е ДА за супата но без хляб
8. точно така
9. писах ти ако искаш мои менюта ще ти пратя-пиши ми на ЛС

aneli77 днешното ти меню е много хубаво Peace
Жаси, Жабка   Hug

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:39 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт