Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 171
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Не познавам нито Sweet Oriental Dream, нито Mukhallat   Sad От прочетените ревюта това са двата "сладки" Монтала, които съм отбелязала за тест (ама чакам заплата, за да ги прибавя към пакетчето с пробички от лъкисент  Wink ). Мисълта ми беше, че за съжаление, не мога да изразя мение по въпроса  Grinning

ПП: С моите "оставящи мазни петна парфюми" практикувам като Карен (това, което не е попило, го разнасям с китки и длани). Забелязала съм, че някои парфюми ми "мазнеят" само лятото (на прима виста се сещам за Жадор)

# 586
Не познавам нито Sweet Oriental Dream, нито Mukhallat   Sad От прочетените ревюта това са двата "сладки" Монтала, които съм отбелязала за тест (ама чакам заплата, за да ги прибавя към пакетчето с пробички от лъкисент  Wink ). Мисълта ми беше, че за съжаление, не мога да изразя мение по въпроса  Grinning

ПП: С моите "оставящи мазни петна парфюми" практикувам като Карен (това, което не е попило, го разнасям с китки и длани). Забелязала съм, че някои парфюми ми "мазнеят" само лятото (на прима виста се сещам за Жадор)
Никакви пробички, утре ще ги нося и трите. Hug

# 587
Оооо,  Hug    Heart Eyes
Оооо, Денси, благодаря    bouquet

# 588
  • София
Аз опитвам да разместя някои задачи утре, за да мога да дойда и да се запозная с вас (предполагам, че няма да ме върнете Mr. Green)

Ще донеса Елексира на Penhaligon и малко проби, които съм поръчвала от Лъкисент.
Някой от идващите искаше ли да пробва Sensuous Noir?
Имам и една Драконова целувка, която май ще засиля в размените скоро, та ако някой иска да пробва - да я нося?

Днес съм с новата версия на Les Creations de Monsieur Dior Forever and Ever - много ми е цветно и чисто  Simple Smile

# 589
  • София
Аз мога ли да дойда и да не нося нищо, че нямам нищо труднодостъпно в колекцията си?  newsm56

Взех за тест Бютито на ЕА 8мл. Днес съм с него. Атти, права си.  Hug Много цветен и мощен, като начало, но абсолютно плосък аромат. За трайност от 8ч. сутринта все още го усещам. Не е лош, ще ги изпръскам тия 8мл някак, ама не бих си го купила в цял размер.Напомня ми на Red jeans Versace или поне такива си ги спомням. Нещо ми е домъчняло са този аромат, но дали все още ще го харесвам? Носила съм го преди 12 години  ooooh!. Какво е вашето мнение за него?  Thinking 
И като се завърнах към добрата стара Елизабет Арден се сетих, че няма да е лошо да си взема едни Слънчогледи за лятото, че тогава ми действат много освежаващо.  Heart Eyes

# 590
Пристигна ми обичания Дивайн,боже обожавам го този парфюм,чудно ми е само дали имитира някой дизайнерски   newsm78

# 591
Аз пощурях по Уоманити  Heart Eyes много, много, много ми харесва. Не ми се носи друго.

# 592
Аз пощурях по Уоманити  Heart Eyes много, много, много ми харесва. Не ми се носи друго.

И аз отчаяно го искам  Cry Чак не мога да повярвам,че във Фрагрантика толкова негативни отзиви има за него.При мен няма нито тиня,нито миризма на застояло,само е леко солен в началото и след това сладнее повече и усещам осезаемо и най-вече смокиня.Уникален парфюм е просто!Парфюмите за които копнея най-много в момента са именно Уоманити и Бронзовата Богиня. Crazy Heart Eyes

# 593
Angiell, и аз така го усещам. Има го в размените, видяла ли си? Носих го в неделя на детския РД на сина ми и приятелките ми много го харесаха.

# 594
Сега чаках на Витошка за среща. Единствената жена, която миришеше на парфюм от минаващите беше с Уоманити. После в сладкарница Лагуна имаше поне по една във салон. В зимната градина мирише само и супер силно на Уоманити, а това все пак е заведение където мирише на храна и на цигари. CrazyТози парфюм преборва дори миризмата на готвено, предполагам напръскан в огромни количества.

Момичета, заповядайте всички на срещата, със, без парфюми, но с добро настроение.  bouquet Не се смущавайте, няма оценки и винаги си изкарваме страхотно и много зареждащо.

# 595
Аз няма какво да нося за съжаление, всичко което си оставих е супер познато на всички.

# 596
Алиена,видях,че се предлага,но аз нищо не разменям,пък и предпочитам да се сдобия с новичка 80мл бутилка,пък ще изчакам колкото е необходимо  Mr. Green Денси,явно при вас този парфюм е на мода сега и се носи най-много.Тук в Пловдив как така нито веднъж никоя мадама не ме е лъхнала на някой готин парфюм  Tired Отчитам,че жените се парфюмират или много деликатно или долавям тежки алкохолни миризми на имитации  Sick На всичкото отгоре и приятелките ми и те не се вълнуват от парфюми и аз съм си `сама` в парфюмната страст/освен тук разбира се/.Желая Ви приятно изкарване на срещата и да споделите след това кой с какъв нов аромат се е запознал  Hug

# 597
  • Враца
Ей, хора, това Глорията е ГОЛЯМА РАБОТА! 

# 598
  • Boston, MA
Във връзка с цените на парфюмите, аз имам мрънкане по въпроса. Тъкмо човек свикне с някаква мисловна граница на приемливо, и оооп, хайде, тя се вдигнала. Ми, аман. Специално Том Форд, когото много обичам, ми е на прицел. $190 за 50 мл беше досега, новият аромат Лавендър Палм, вече е $250. Защо?

Не че не е същото и с обувките ("много" пари бяха преди само няколко години $500 за Лобутен, сега, ооо, $700 та до $2000), та и детските колички (за което обвинявам Бъгабу, не може всички да са по $800 и нагоре).
Сега зазвучах като покойната ми баба. Не ми обръщайте внимание, просто открих, че прелестния New York Oud струва "само" $310.  #Cussing out

# 599
Като сте заговорили за Уоамнити и аз днес с него,но нещо ме дразни,не ми е неприятен,просто ми е твърде нахален към носа ми. Rolling Eyes

Вили,честита ти нова любов Hug най-после да те зарибим и тен с нещо спряно от производство Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт