Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 134
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Синемата днес ме гушкаше като топло кашмирено одеалце..На топлото устоя с разгръщащ се мед, малко липа и цвете, което ми е непознато. Masterpiece Heart Eyes

# 601
Smartie  Hug
Аз пък от сутринта с Чушките - е, няма такъв кефффф............по едно време към 16:00 спрях да ги усещам осезаемо и полях малко Златно Жадорче - сега в косата ми е смес от двете - още по-голям кефффф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
Аи чушките, разкошни са и аз днес съм с тях. Heart Eyes Имам вече цяла бутилка. Не мога да им се нарадвам. Шишето е много красиво. Дойде ми и Нинфеото в приказната 50 мл. бутилка. Heart Eyes

Глорията е върховен парфюм! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
Нищо не помня от тази Gloria. Някое добро момиче ще я донесе ли да я душна?  Flutter

# 604
  • Варна
Побъркахте ме с тези чушки  Naughty Laughing

# 605
Дени - сподели моля те откъде дойдоха Чушкитеи на каква цена? има ли смисъл да се издирват в нета? или направо като свършат да грабвам следващите от The Circle Mr. Green

# 606
Дени - сподели моля те откъде дойдоха Чушкитеи на каква цена? има ли смисъл да се издирват в нета? или направо като свършат да грабвам следващите от The Circle Mr. Green
Няма в нета. Ние с теб двете сме май единствените пристрастени към чушките и единствените им верни фенове. Heart Eyes Hug

# 607
  • Стара Загора
Денси, честито. Шишенцето на Нинфео сигурно е  Crazy

Ето и обещаните снимки на репликата на Лакост http://media.snimka.bg/8328/022912136-big.jpg?r=0 от половин година е свършил и мирише страшно.  Shocked Няма измирисване.

# 608
Ето и обещаните снимки на репликата на Лакост http://media.snimka.bg/8328/022912136-big.jpg?r=0 от половин година е свършил и мирише страшно.  Shocked Няма измирисване.
Точно същото шишенце получих днес от Атти, изпратено от Наталка Heart Eyes Hug
Потвърждавам, няма разлика с Lacoste Joy ooooh!
Получих и едно прелестно мъничко шошенце с пръскало и тапичка, в което Натали ми е изпратила онзи прословут Acqua di Parma(забравих му титлите нататък). За съжаление е поизтекло съдържанието и е останал около милилитър Confused но може да се поноси 1-2 пъти. На помирисване от шишенцето, това е парфюм от типа лесно поносима "бабичка" с допълнителна цветна сладост. След като изветрея от прелестната Citizen Queen Heart Eyes и я изкъпя, утре ще го пробвам на кожа. Но не е от парфюмите, по които ще припадна, от сега го знам.
Натали, благодаря ти, скъпа! Heart Eyes  bouquet

ПП. Понеже накупих какво ли не друго напоследък, от днес започвам да събирам парички за Citizen Queen, това е положението...

ПП2. Acqua di Parma-та ми напомняше нещо, но не можех да се сетя веднага какво е то. Тя мирише на ром!

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 20:52 от Бижy

# 609
  • Стара Загора
Точно същото шишенце получих днес от Атти, изпратено от Наталка Heart Eyes Hug
Потвърждавам, няма разлика с Lacoste Joy ooooh!

Има ли кутийка твоя, че моята съм я изхвърлила, а исках да открия марката в нета.  #Crazy
Дано го намеря пак някъде, че иначе ще се наложи да поръчвам. Като го купувах, по случайност в парфюмерията имаше един доставчик, та реших да попитам за имитация на Лакост. Показаха ми я и тя се оказа перфектна.  Crazy Пък щом казвате, че оригинала е по-нетраен значи няма нужда да го купувам.  Laughing
Ако не си го открия, някоя дама ще може ли да ми го прати.  Laughing  Hug

# 610
  • София
Да се оплача и аз за Уоманити Rolling Eyes
Толкова го обичам и си го носих с такъв кеф в началото, като не беше дошъл още в БГ, обаче напоследък отвсякъде ми мирише на него, всяка трета жена, а на всичкото отгоре и една приятелка в офиса.. Cry
Надявам се поне лятото да го оставят за малко (или да им свърши), че и аз да си го поднося пак Wink

# 611
Няма кутийка. Те пък и в кутийка ли са си направили труда да го сложат това нещо? Crazy Бравос! Laughing
Lacoste всъщност е един много странен парфюм! Той е с 24 часова трайност и всички около мен осезаемо го усещат, а аз само от време на време получавам по една доза божествен полъх. Това ли е онова, дето му казват "намерил си твоят парфюм и той се е слял с теб"?
Онзи ден бях на работа, нощна смяна, с него и като се прибрах сутринта легнах да спя. Станах на обяд и излязох от спалнята. По някое време влязох за нещо и цялата стая ухаеше на Lacoste, при все че бях станала и излязла от там преди поне два часа, и прозорецът беше отворен.

# 612
  • Paris, France
Ох, влюбих се безумно. В Новия Drakkar pour Elle. Не мога да повярвам, че толкова ми хареса нещо ново. Не съм голям фен на Ги Ларош. Привлече ме името - свързвам го с мъжки парфюм, много стар при това, а този беше в нежно тъмнорозово шише. Страшно комплексен аромат. Туберозен е, на първо душене е подобен на черната орхидея на Т.Форд, но много по-комплексен и нежен. Нещо като смес от черната орхидея, Опиум и Поазон (гардения). Страшно траен. Не мога без него вече. Утре отивам да си го купя. Мъжо още от вратата тази вечер ме попита какво ухае така божествено и ме нахока, че не съм си го купила. Казах му, че е много скъп, но той каза, че е силен и си струва. Силен е наистина, но аз се олях в половината тестер в магазина докато имаше навалица по обед. Хайде, отивам да си душа ръкавите.

# 613
  • Boston, MA
Няма в нета. Ние с теб двете сме май единствените пристрастени към чушките и единствените им верни фенове. Heart Eyes Hug
ю

Piment Brulant?

# 614
ю
Piment Brulant?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт