Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 114
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
И аз много го харесах, защото обожавам аромата на зелените дръжки на току що откъснати домати.
Обаче само да ги мириша, не аз да излъчвам такъв аромат.  Grinning

# 616
Доматките ги усещам само при душене на шишето, иначе ми се развива само люто, много люто с шоколад. Heart Eyes

# 617
  • при морето
Днес видях дъното на един Кристал ноар,ей сега преди малко изпръсках последните капки.
Трета 30-тичка ми е.Стига толкова. Hug

# 618
Ох, влюбих се безумно. В Новия Drakkar pour Elle. Не мога да повярвам, че толкова ми хареса нещо ново. Не съм голям фен на Ги Ларош. Привлече ме името - свързвам го с мъжки парфюм, много стар при това, а този беше в нежно тъмнорозово шише. Страшно комплексен аромат. Туберозен е, на първо душене е подобен на черната орхидея на Т.Форд, но много по-комплексен и нежен. Нещо като смес от черната орхидея, Опиум и Поазон (гардения). Страшно траен. Не мога без него вече. Утре отивам да си го купя. Мъжо още от вратата тази вечер ме попита какво ухае така божествено и ме нахока, че не съм си го купила. Казах му, че е много скъп, но той каза, че е силен и си струва. Силен е наистина, но аз се олях в половината тестер в магазина докато имаше навалица по обед. Хайде, отивам да си душа ръкавите.

Невена, убих се да го търся тоя нов Дракар из нета и никъде няма инфо за него.
Включително в сайта на Ги Ларош го няма. Само мъжкия си е там и между другото, по съставки звучи страхотно.
Дай някакъв линк, моля те. Praynig

# 619

..... Само мъжкия си е там и между другото, по съставки звучи страхотно.
...
От мъжкия имах една миниатюрка .Толкова хубави неща пише за него навсякъде...обаче за мен е един от най-ужасните мъжки аромати- остър,кисел от тнези типични мъжки  парфюми за чичковци от едно време. Чак ми беше брутален Sick.Тествах няколко пъти и накрая го изхвърлих ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Задължително проба според мен точно за този аромат- мъжкия Дракар  Peace

# 620
  • Варна

..... Само мъжкия си е там и между другото, по съставки звучи страхотно.
...
От мъжкия имах една миниатюрка .Толкова хубави неща пише за него навсякъде...обаче за мен е един от най-ужасните мъжки аромати- остър,кисел от тнези типични мъжки  парфюми за чичковци от едно време. Чак ми беше брутален Sick.Тествах няколко пъти и накрая го изхвърлих ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Задължително проба според мен точно за този аромат- мъжкия Дракар  Peace

Според мен ти е развалена миниатюрата. Това беше най-секси (или един от най-) мъжкия аромат от средата на 80-те и няма нищо общо с това, което описваш.

# 621
  • София
Аз трябва да работя днес и няма да мога да отида на срещата Sad
Толкова се ядосах, че даже забравих да си сложа парюм ooooh!
Ако някой поиска да пробва Еликсира (че го нямаше вече в The Circle) - може да се разберем да се видим в някой момент (в София Wink)
После да разкажете за откритията си  bouquet

# 622
  • при морето
Днес тук няма никой. Cry
Темичката ни отишла на втора страница.
Облачно и валежно е.Напръсках се с едп Инсоленс,включих климатика и се излегнах пред лаптопа.
Чакам някой да се включи.Срещата на софиянки е в разгара си...малко завижд Mr. Green
Хайде,момичета от провинцията,с какво ухаете днес в това навъсено време!!! Peace

# 623
  • София
Аз пък днес така се разочаровах. Отидох да си взема прекрасния Коко и вече го въртях в ръката си, докато не му видях цената. За 5 лв, които не ми стигаха,  с увиснал нос излязох от магазина. Развали ми се настроението. Иначе днес доволно се напръсках с Алюр, който само аз усещам. Simple Smile Нямам търпение момичетата да разкажат за срещатата, дано да има и снимки. Peace

# 624
Днес тук няма никой. Cry
Темичката ни отишла на втора страница.
Облачно и валежно е.Напръсках се с едп Инсоленс,включих климатика и се излегнах пред лаптопа.
Чакам някой да се включи.Срещата на софиянки е в разгара си...малко завижд Mr. Green
Хайде,момичета от провинцията,с какво ухаете днес в това навъсено време!!! Peace
Те и в провинцията бяха на среща Mr. Green
Иначе днес с Кели Калеш едп,на влага по му се усеща кожата.

# 625
Аз си тръгнах първа, много хубава среща, доста нови неща пробвах. З Монтала, харесах и може би бих носила Уайт муска само. Нооооо, в Жулиетите определено се влюбих Citizen Queen и Lady Vengeance, особено втория  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 626
Питане:
CHANEL BEIGE става ли за поръчка на сляпо newsm78.
Гледам, че се споменава тук и някои го имат,та за това питам Simple Smile

# 627
  • Варна
Питане:
CHANEL BEIGE става ли за поръчка на сляпо newsm78.
Гледам, че се споменава тук и някои го имат,та за това питам Simple Smile

Предвид цената му - едва ли.

# 628
Цената е ясна,чудих се дали е труден парфюм Simple Smile Peace

# 629
Цената е ясна,чудих се дали е труден парфюм Simple Smile Peace
За труден едва ли,но пък толкова пари на сляпо аз също не бих дала,а и много зависи какви аромати харесваш,този е цветен и с малко мед.

Общи условия

Активация на акаунт