Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 187
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
моля, срещу цените на съответните парфюми, да пишете и точните си адреси!

# 556
  • USA, Steak State

Joy

# 557
hahaha айде поне на лични,поне да знам,че ще си ти и само парфюмите ще ми отнесеш Joy

Зимна,сега сериозно,какво значение има newsm78 по-важно ми е усещането,което ми носи,а не колко пари съм дала или колко струва на магазина.

# 558
и според мен няма значение парите, които сме дали за даден парфюм или реалната му цена, а само удоволствието от него
друг е въпросът, че едва ли можем да си позволим всички парфюми, които искаме

# 559
и според мен няма значение парите, които сме дали за даден парфюм или реалната му цена, а само удоволствието от него
Вярваш или не,но в момента нищо не искам и от месец съм така,чак на есен с песен,амм Коромандел де Laughing дай боже Praynig
Сега не ме питай що ги искам тия в размените,искам ги 'щото иначе ще ме баннеш Wink

# 560
  • Варна
Не е за вярване, но нямам мечта. И понеже това продължава вече няколко месеца, иска ми се да имах. Ама като нищо не мога да харесам... Абсолютно фрустрирана се чувствам  Tired
Никой парфюм няма достатъчно висока цена, ако го поискам. Може отливка да е, няколко капки да е, няма значение, намира се начин. Определящо ми е дотолкова, доколкото мога или не мога да си го позволя в настоящия момент. Както казаха дамите преди мен - удоволствието е важно. Като се пръскам не мисля колко евро цента отиват във въздуха  Simple Smile

# 561
За мен най-скъп като усещане и най-ценен е Кензо Амор.Сега като се замисля осъзнавям,че този парфюм си го пръскам само във важни и специални  за мен моменти,и аз не знам защо така се получава,но някакси си го си кътам най-много  Crazy и страхотно много му треперя и се ужасявам от мисълта че може да свърши ....Да се чудиш защо,нито е от трудно откриваемите,нито цената му е прекалено висока.....Луда работа  Heart Eyes Crazy

# 562
  • при морето
Зимна, какво значи "скъп" за теб? Това уточни първо. До колко $
Ми скъп .В буквален смисъл! Peace

"..........Зимна,сега сериозно,какво значение има newsm78 по-важно ми е усещането,което ми носи,а не колко пари съм дала или колко струва на магазина.
[/quote]....."
Годесче,няма абсолютно никакво значение,поне за мен!Но ми е любопитно доколко може да си открехне кесията човек в желанието да притежава нещо ароматно,ако то безумно му хареса.Защото например има момичета,които обичат хубавите аромати,но трудно дават пари за парфюм над определена сума,поставят си лимити примерно не повече от 100 или 150лв.,не за всеки е без значение сумата,мисля.Просто ми е любопитно.Но ако ще философстваме,че не е важна цената,а само усещането,то въпросът ми се обезпредметява.Все едно.Ако прецените ,че искате-включете се!Не е задължително.  Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 01:41 от Winter fairy

# 563
  • USA, Steak State
Не давам повече от 150$ за парфюм, а кои са скъпи или евтини не знам. Който иска да погледне подписа ми и да прецени.
Аз също бих направила всичко да притежавам даден аромат, но не на всяка цена.
Хванала съм се, че брандове като Диор и Живенши преобладават в гардеробчето ми.

# 564
  • Козлодуй
Когато лудна по някой парфюм,цената в общи линии не е от значение.Както казва Мимс,просто е въпрос на време.И то не защото съм достатъчно заможна,напротив.Парфюмите са моята страст,за сметка на това не ползвам скъпа козметика,не харча за скъпи дрехи и прочие глезотии.
Пробвах много неща напоследък,но единственото,за което мечтая май си остава Коромандел.И то донякъде на инат,щото правих 2 опита да го поръчам и все се разминавам с него Confused
Някой не знае ли някъде да го предлагат и него на такава чудесна цена като Бежовия?

# 565
Удоволствието от нещата, доставящи ми наслада, няма цена се оказа. За пореден път.
Когато се "залюбих" с Жулиетите, си казах :"Ама много пари, бе! Айде няма нужда...  Crossing Arms " Когато купувах Жулиетите, си казах " Ама много пари, бе...Хм, много, много...колко да са много? Няма да ме върнат в "първи клас" финансово". Потвърдих си поръчката. Докато пристигнат имах угризения (аз, 'щото, такова...и по две ги пазарувам  ooooh! ). Взех си кашончето и от тогава...радост, радост,радост. Как пък веднъж не ме загриза съвестта  Grinning Ни угризения, ни дявол!  Mr. Green

Цената е ирелевантна спрямо насладата.  Винаги се намира начин.

# 566
Зимна - дай сега един ориентир за скъп, щото може да е скъп като абсолютна стойност, а може да е скъп като цена на мл Thinking Wink
Напоследък установих с притеснение  Shocked, че най-любими са ми най-скъпите притежания ( както и да ги погледна) с изключение на НОА и Премиер Букета Heart Eyes
Между другото новото Дейзи страшно ми допадна  - хем е характерно като старото, хем няма толкова силна особена нотка, която ме възпира да придобия прекрасния червен ( кичозен, ама кво от това) флакон Wink Само се опасявам че и трайността му няма да е като на ЕДП Crossing Arms
Май ще е поредното ми лятно притежание newsm78

Когато купувах Жулиетите, си казах " Ама много пари, бе...Хм, много, много...колко да са много? "

Joy Joy Joy това ми хареса рано сутрин   bouquet

# 567
  • София
 И аз си имам праг в увлечението, макар че, ако зависеше само от мен, нямаше да се спра Laughing Най-много пари съм давала за 30 мл за Linstant magic elixir, към 130 лв. Прага ми е 100 лв за 30 мл, айде плюс минус до 10 лв отгоре. Толкова ми хареса Луната на Сисли, но е абсурд да дам 170 лв за 30 мл. А сестра ми вчера ме застреля като каза, че страстта ми към парфюмите ми е безсмислена, защото аз всъщност никога не мириша на парфюм. Трябвало да се завре в мен. Е, как бе, аз с такъв размах се парфюмирам. Wink

# 568
Вярваш или не,но в момента нищо не искам и от месец съм така,чак на есен с песен,амм Коромандел де Laughing дай боже Praynig

като мечти са ми останали само трудно достижими и скъпи в момента за мен парфюми; факт е, че без всеки един мога да живея чудесно без душевения дискомфорт, който до преди година изпитвах, когато нямах желан парфюм; оставени са да отлежават за едни по-добри времена, защото не искам отливки от тях и искам да намаля количествта у дома; за съжаление от време на време ме засърбява ръката да се сдобивам с втора, трета бутилка от нещо притежавано - признавам, че на това устоявам по-трудно отколкото на покупката на нещо ново
иначе щом съм се сдобила с нещо, цената вече не ме интересува
удоволствието за мен е важно заради това:

Парфюмите са моята страст,за сметка на това не ползвам скъпа козметика,не харча за скъпи дрехи и прочие глезотии.

# 569
О, да - Бубс, много си права - щом веднъж е купено, после спираш да мислиш за цената му. Wink
Оффф, как ми се иска да успея утре - ама пак не казахте  - в 15:00 или в 16:00 срещичката?

Общи условия

Активация на акаунт