Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 177
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Аси, 15.00 часа, но май и аз няма да успея  Confused
семейни мероприятия ми се очертават, а много ми се искаше да се видя с момичетата, с които не се засичаме на срещите през седмцицата и да се запозная с тези, с които не се познаваме

# 571
Добро утро от мен, уханни Hug За утре, аз разбрах от 15 ч. пред входа на ЦУМ.  Party
Днес ще имам напрегнат ден и се чудя какво да сложа. Май ще взема Синема за подкрепа.  Rolling Eyes

# 572
  • виртуално
Добро утро от мен, уханни Hug За утре, аз разбрах от 15 ч. пред входа на ЦУМ.  Party
Днес ще имам напрегнат ден и се чудя какво да сложа. Май ще взема Синема за подкрепа.  Rolling Eyes

Смарти, завиждам за Беж (искам и аз  Cry)

на кой вход ще е слещата?

# 573
  • вляво от асансьора
Момичета, простете, че така спонтанно нахлувам в темата ви, защото основно ви чета и се радвам   bouquet, но имам нужда от спешни отзиви за Donna Nautilus EDP, тъй като Фрагрантика е много мълчалива по въпроса.

По темата имала съм и харесвам Cologne Thierry Mugler, O oui Lancome(макар че не е в тази група, аз го усещам отчетливо цитрусов, може и от водката да е Laughing) Elixir des Merveilles, който имам в момента, но пък него  не мога въобще да причисля към тази група и ако трябва да преброим цитрусите в жълтото Извънземно.

# 574
  • в голямото село
Привет момичета Hug, много теми изпуснах, но са ме налегнали едни лични проблеми   Sad От време на време хвърлям по един поглед на темичката, за да не изпусна края съвсем.

И зарибявката по Монталите не изпуснах Laughing
Тествах на блотерче  White musk  и Sweet oriental dream, Червения ауд за съжаление го нямаше.
В резултат - влюбих се в White musk. Това, което усетих от блотерчето е  фин, прекрасен муск, пудрена чистота. Който го е разносвал истински нека сподели моля - трайност, шлейф такива неща Praynig

# 575
На предния вход откъм паркинга на ЦУМ, ако искате утре в 15 часа.

vivinka, аз нося White musk. Обичам го! Heart Eyes Трайност при мен 10 часа, шлейф не много голям, но то се и очаква, защото парфюма е лек. Обаче по дрехите остава много дълго време, което не ме радва точно, но мчонталите са прилепчиви. Също толкова мазен, колкото и другите доста по-силни парфюми от марката.

# 576
Аз се надявам да успея, имам телефон на Дени /ако си го сменила драсни една ЛС/ и Елица, ако закъснея ще ви издирвам  Hug

# 577
  • в голямото село
Дени, мазен като консистенция ли имаш предвид?

Оффф, утре съм на работа, иначе една среща с вас щеше да ми се отрази мноооого ободряващо..

# 578
  • София
Аз се надявам да успея, имам телефон на Дени /ако си го сменила драсни една ЛС/ и Елица, ако закъснея ще ви издирвам  Hug

моят е същият  Flutter и тържествено обещавам да съм точна  bowuu

не, че имам нещо много, де  Embarassed но ако искате да нося нещо, драснете едно лично.. или може и тук, да се координираме да не носим едни и същи неща  Hug

засега съм записала само Етро Хелиотроп  Peace

Колкото до Суит ориентал дрийм,май е от пристрастяващите Twisted Evil На първо четене ми се видя прекалено сладък и не мой,но втория ден ухае невероятно от ръкава на блузата ми и само го душкам.Още ще тествам,но май си взех беля на главата(или по-скоро на джоба Mr. Green ).
Добре дошла в клуба  Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 10:03 от Elitsa_z

# 579
  • Козлодуй
Аз съм много нещастна,явно моят нос е инвалид по отношение на мусковете Sad
Имам пробичка от една прекрасна фея Heart Eyes точно от Белия,и нищичко не усещам от него....
Колкото до Суит ориентал дрийм,май е от пристрастяващите Twisted Evil На първо четене ми се видя прекалено сладък и не мой,но втория ден ухае невероятно от ръкава на блузата ми и само го душкам.Още ще тествам,но май си взех беля на главата(или по-скоро на джоба Mr. Green ).

# 580
Дени, мазен като консистенция ли имаш предвид?

Оффф, утре съм на работа, иначе една среща с вас щеше да ми се отрази мноооого ободряващо..
Да мазен като консистенция. Peace

Сънчо, напръскай се хубаво с муска.

# 581
  • в голямото село
Sweet oriental dream и на мен ми се видя прекалено сладък, хем съм фен на ориенталците и ванилията. Но днес наистина ванилията е утихнала и прекалената сладост я няма, парфюмът се е превърнал в нещо прекрасно Heart Eyes
Но мисля, че вече ще му е прекалено топло, та затова към Белия муск се ориентирам - идва неговия сезон.... Надявам се скоро да го имам Wink

П.П. а това с мазната консистенция е много гадно, не остават ли петна по дрехите.... въпреки, че аз избягвам да пръскам по тях

# 582
  • Sofia
По-мазните пръскам на голо и  чакам да попие в кожата.

Най-много пари съм дала за Бонд, Миднайт рейн, Л'Инстант меджик еликсир.

# 583
  • Варна
Монталите са по-мазни от другите парфюми, но не са ми оставали петна по дрехите (аз и не пръскам по тях де, ама да кажем случайно попаднала капка не ми е правила поразия).
Sweet oriental dream е вълшебен  Heart Eyes На мен ми направи впечатление, че зимата го усещам много по-остър и силен, докато сега като е по-топло направо се топи, слива се с кожата ми. Перфектна симбиоза имаме! Затвърждавам си мнението, че тези парфюми ги харесвам повече като е топло, нещо че на пръв поглед предполагат употреба в студ, заради мощността и наситеността си.

# 584
П.П. а това с мазната консистенция е много гадно, не остават ли петна по дрехите.... въпреки, че аз избягвам да пръскам по тях
По дрехите ще остави петна със сигурност. Пръскам на кожа, но моята кожа не попива и се налага да забърсвам понякога със салфетка, защото така с мазно деколте не мога да изляза.

Общи условия

Активация на акаунт