Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 077
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Eличка, що ми го подари това рол-че на Бразилската мечта??? Ма ко ме направихте вие, аз от месеци не съм харесвала толкова ухания на куп ooooh! Joy
Странен е, обаче е много мой тип, по дяволите. Близо до кожата, кокос, тиаре и нещо сочно..Оххх Heart Eyes
защото не си го пробвала в жега,ей тогава вече ще си го купила Joy много траен,при мен и шлейф прави Wink

# 676
  • при морето
Денси,а ти не им ли вярваш?
Незнам,освен само ориентировъчно предназначение да имат,а? Thinking

Днес на морето вали цял ден,бавно и монотонно.Изплака си очите това небе.
Не ми пречи.Обичам бавния дъжд-успокоява ме.В  унисон с умисленото време съм с Etro Heliotrope.

# 677
  • Варна
Eличка, що ми го подари това рол-че на Бразилската мечта??? Ма ко ме направихте вие, аз от месеци не съм харесвала толкова ухания на куп ooooh! Joy
Странен е, обаче е много мой тип, по дяволите. Близо до кожата, кокос, тиаре и нещо сочно..Оххх Heart Eyes
защото не си го пробвала в жега,ей тогава вече ще си го купила Joy много траен,при мен и шлейф прави Wink

Абсолютно е така  Peace

# 678
  • някъде под слънцето...
Момичета, може ли да споделите мнения за Chamade Guerlaine , пирамидката ме изкушава, при това много.  Траен ли е и дали прави шлейф или е прибран. Иска ми се да си го поръчам, но реших преди това да се допитам в темата.
Благодаря предварително.
Много красива баби4ка, Траен е и прави Шлейф, Но е труден парфюм.Досега никой, на когото съм пратила проби4ка не го е харесал Naughty.
Говорим за ЕДП в такова ШиШе
http://img.over-blog.com/375x500/3/87/15/13/Mes-FLacons-GUERLAIN/Chamade-1969.JPG

# 679
Момичета  Hug Heart Eyes
Толкова, толкова хубаво ми беше да се запознаем лично. Най - накрая!!! Благодаря за СТРАХОТНОТО преживяване (защото то си беше точно това: П-Р-Е-Ж-В-Я-В-А-Н-Е).
Ако вече не ми познавахте "натюрела"  Mr. Green щях да напиша, че думите ви по мой адрес са ме изчервили, но...те ми доставиха такова удоволствие (виж това, което признах по-скоро ме кара да изпитвам неудобство...добре, че я има тази иконка:  Embarassed ).
Бижу, Бети Пейдж, Смарти, Кашмир  Hug Heart Eyes Вие бяхте най-потърпевши  Joy

Сега, за парфюмите. Тествах върху себе си милион и един аромата  ooooh! и в един момент кашата стана пълна! Но бях хитроумна и не тествах нито един от тези, които бяха върху Смарти. За сметка на това, носа ми беше непрестанно върху различни нейни парфюмни зони  Blush и смея да твърдя, че всички й стояха красиво. Просто някои бяха нетрайни.

От парфюмите, които бяха върху мен, най - "мои" се оказаха Bond №9 Andy Warhol Lexington Ave (Карен  Hug) и Visa Robetr Piguet (Денси, мисля ти ме запозна с тази красота. Благодаря!  Hug ). Останалите, които помня, че тествах  бяха Мисони едп (върху Смарти прекрасен краставичен шоколад, върху мен...Краставица!), "... pour le Matain" на Франсис Куркджиан (ако така се произнася  Crazy) , който е фантастична НИВЕА! Le Parfum на Соня Райкел е божествен. Пурпурната Фантазия на Герлен също ми хареса много (нея я душках върху собственичката й  Grinning ).

А сега за Монталите. Благодарение на Денси   bouquet, успях да пробвам White Musk (много близко до кожата ми стои. Муска се усеща много нежно), Sweet Oriental Dream ( върху мен: химия-горчиви бадеми-химия-вкусни ядки-химичен бадем. Трайност - много добра. Различен тип гурме е за мен този парфюм) и така любопитния ми Mukhallat (по сладък от Ориенталския съм, но плодова сладост. На кожата ми се разви: химия-горски ягоди-химични горски ягоди. Трайност - прекрасна, но по-слаба от Съня). Разбор: Монталите са различни, трайни и имат по-неконвенционално звучене от останалите парфюми в тези групи. Но не са моите аромати Монтал (явно трябва да си стоя на Д-то и след като съм намерила няколко любимци от Ауд Серията, да не се полакомявам  Mr. Green )

И да се пофръцкам  Blush, имам си Румба, Фам на роша, Стела Шиър 2008 . И съм  newsm44 Нямам търпение да ги разнося.

ПП: Вярно Жулиетите са много зарибителни  Heart Eyes  

ПП2: Забравих да потвърдя, че "Мократа Пантера" на Смарти върху Ели стои прекрасно и нищо "котешко" не се показва  Grinning

И забравих как се казваше една красота с аромат на БЪЗ!  БО-ЖЕСТ-ВЕН!!!

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 19:41 от Оле

# 680
Олее,аз не само ,че тествах,ами взех,че забърсах един Уайт Муск!
" Лошо,лошо" мимиче си ти..... ( знаеш си кой), не ви ли е грях така да зарибявате и да се чудя после в какво да събирам трохите,че да си ги оставям за черни дни!
Знам,че са ми слаби ангелите аз,а си мислех как няам да купувам и ще си оставя само 3-4...7..10 парфюма,е хайде  +/ - още няколко и това ще е! Ноо,не би!!!
Не съм ви чела сега ще свърша тази работа,но исках д акажа и аз,че адски добре ,зареждащо и много,много приятно и готино ми беше!
Благодаря,момичета! Вие сте страшни сладурки!

# 681
*LV* изчисти си кутията да ти пратя ЛС  Hug

# 682
  • Sofia

И забравих как се казваше една красота с аромат на БЪЗ!  БО-ЖЕСТ-ВЕН!!!

Sublime Balkiss - The Different Company.  Grinning

# 683
  • вляво от асансьора
Момичета, простете, че така спонтанно нахлувам в темата ви, защото основно ви чета и се радвам   bouquet, но имам нужда от спешни отзиви за Donna Nautilus EDP, тъй като Фрагрантика е много мълчалива по въпроса...

Надявам се като поотминат емоциите от срещата, някой да сподели нещичко по горното ми питане, ще бъда благодарна. Grinning

# 684
Джиджи, аз не го познавам този парфюм, иначе щях да споделя  Hug

Карен,   bouquet

# 685
  • вляво от асансьора
Благодаря, Оле! Hug
Дано се включи някоя дама, която го познава, макар че вече е късно, той пътува към мен. Mr. Green

# 686
Оле, горещ огън си ти! Hug

Олее,аз не само ,че тествах,ами взех,че забърсах един Уайт Муск!
" Лошо,лошо" мимиче си ти..... ( знаеш си кой),
Честито! Hug "Лошо", но те обичам и те целувам! Heart Eyes

Джиджи, не съм и чувала за този парфюм. Ще споделиш впечатления като дойде нали? Hug

И забравих как се казваше една красота с аромат на БЪЗ!  БО-ЖЕСТ-ВЕН!!!
Sublime Balkiss - The Different Company.  Grinning
Страхотен, много женствен парфюм.

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 22:39 от densi

# 687
Бъза го помня, чуден беше.  Party

# 688
  • Германия
Изчетох на един дъх пет страници, които сте изписали, докато бях в Милано на парфюмно изложение. Почти успях да попия от преживяваванията ви. Влитам от летището преди половин час и бързам да напиша на свой ред, с главни букви

ТАКОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ КАТО ПАРФЮМНО ИЗЛОЖЕНИЕ НЯМА ДРУГО.

Знам, че не е прието да се крещи, но на кого друг да изкрещя, ако не на вас Hug

Смазана съм от впечатления. Просто смазана. Запознах се с Кейко Мечери и записах 20 минутно интервю с нея за Аромастилница. Само трябва да преведа и ще кача веднага. Невероятна жена, одухотворена, скромна и затрогваща. Двата нови парфюма на бранда Камелия и Изгубен рай са чудесни. От септември ще бъдат на пазара.

Запознах се и говорих с Пиер Монтале - слаб като сламка, тъмен мъж, с голямо самомнение и лош английски. Интервюта никога не давал - въпрос на принцип се оказа.

Взех едно безкрайно дълго и напоително с ценна информация интервю от президента на Robert Piguet, който е невероятно ерудиран мъж Joseph Garces.

НЕ МОЖАХ ДА ПРЕБРОЯ КОЛКО ПАРФЮМИ ТЕСТВАХ ВЪРХУ СЕБЕ СИ.

Нямам думи, с които може да се обрисува преживяването.

Ще се опитам да пиша утре, сега просто ще падна.

Оле, липата на Дорси е прекрасна - в най-ароматната фаза на цъфтежа, когато почти кихаш от нея. Взех ти виал. Ще отговоря и на останалите, за нещата, за които ми писаха.

Разтърсена съм и не знам дали ще мога да говоря за нещо друго в следващите месеци. Утре ще се опитам да сваля снимки и интервюта - предполагам би било интересно.  Hug

# 689
  • Враца
леле как ти се радвам Натали Никол  Hug Hug Hug
това е преживяване, което не мога и да мечтая , че ще ми се случи някога.
Благородно ти завиждам и очаквам снимките с нетърпение!!!!

Общи условия

Активация на акаунт