Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 051
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
Ох, и Отмъстителната, и Провокатора харесваммммм! Даже днес ще сложа втория, за да се опитам да сравня по спомени от събота. Олето даде ли ти да пробваш Midnight Oud? Той също прилича донякъде, но е по-дървесен, опушен и забележително зъболекарски в началото. Оле, легна прекрасно на кожата ми, но не съм сигурна, че бих издържала тази химия в началото, особено при повече от 1 пръсване на кожа...Сега останаха Calamity J. и Miss Charming да пробвам и ще се привържа към JHG! Всъщност Ноар си сложи от Calamity J., но аз усетих само лек цветно-плодов аромат - дали е така? Пък таз жена много ми допада:

# 706
  • Пловдив
Аз пък само да се похваля, че се сдобих с това:
http://www.comparestoreprices.co.uk/images/je/jean-paul-gaultier … r-women-50ml-.jpg
И съм безкрайно щастлива! Party

# 707
  • Козлодуй
Харесвам Агента,но не намирам особена прилика с Отмъстителната,а как бих искала да е така.Щото него си го имам и нямаше да мечтая за нея... Whistling Снощи си сложих последния остатък от пробичката,а сутринта докато котарака ми скачаше по главата за да ме събуди да го храня,явно се раздвижи въздуха и се разнасяше вълшебно ухание.
Нат,чакам репортажа ти с голямо нетърпение Praynig
Дени,чудесна част от колекцията,и интервюто ми хареса Heart Eyes

# 708
  • Германия
Денс, прекрасни снимки пълнещи око и нос! Hug

Здравейте момичета! Simple Smile
Извинете ме, че така се вмъквам в темата, но искам да попитам,някоя от вас има ли впечатления от

Bal A Versailles Perfume by Jean Desprez
http://img228.imageshack.us/img228/3056/721w.jpg

Предварително благодаря на отговорилите ми. Simple Smile

Таничка, Bal A Versailles е красив и пудрен винтидж аромат, от онези, за които се говори в минало време. Звучи много класически и ретро, огладено, но би бил много труден, ако не харесваш парфюми от време оно или вече пенсионирани аромати. Hug

Али, Hug струва ми се, че Citizen Queen, ще е тази която ще ти допадне повече. Lady Vengeance може би ще бъде твърде шумна за теб. Аз се влюбих безвъзвратно в Not a Perfume. По този повод споделям на Олето, че не открих паралели между непарфюма и ексцентричните молекули. Мисля, че това беше връзката, заради която искаше да ги пробваш, или греша Оле?

Благодаря на всички за проявения интерес към материалите от Esxence 2011. Започвам да свалям от камери и фотоапарати, но трудно се боря с техниката, а ХН е на работа. Ще го чакам да ми помогне, изпитвам ужас, че мога да изтрия напр. гласът на Кейко Мечери. Снимките са стотици, дисковете с информация също и ще ми отнеме време да систематизирам. Така ми се искаше всички да бяхме едновременно там! Hug

Lady Vengeance, Атти може и да ме убие, обаче аз ще издам тайната, понеже тя няма вероятно достъп до форума и няма да може да ме посече. Чакам я на гости  Party след 48 часа. Толкова съм развълнувана, че не знам дали ще успея да приведа в приличен вид къщата за почетната гостенка. Атти, не ме убивай, обаче такова събитие не мога да държа повече в торбата.  Whistling Ще пишем заедно като пристигне, но няма да се върне скоро в БГ.  Hug

# 709
Аууууууу, чудно! Да направите фотоси и от гостито, ей! Heart Eyes
За момент си представих нашата група, в пълно бойно снаряжение на подобно изложение. Ще ги вдигнем във въздуха. Laughing

# 710
Натали, страшно съм любопитна, нямам търпение!

Пафюмни, информирам ви, че от днес до 25 април започва Великденското намаление в Дъглас и Бюти зон -20%.
Намалени ще бъдат новите лимитирани издания на Angel и Alien и още много други предложения.
Давам линк  към  каталога да разгледате.
http://beautystreet.bg/catalogue_2011/
Супер,
отдавна искам да го пробвам,някой пробвал ли го е вече,дайте малко инфо?

# 711
Ех,Натали,позеленях направо Embarassed
Поздрави на Атти Grinning

# 712
  • София
За момент си представих нашата група, в пълно бойно снаряжение на подобно изложение. Ще ги вдигнем във въздуха. Laughing

Joy Joy Joy мда, и аз си представих бодрата ни групичка от онзи ден (умножена по 10) как щурмува едно такова изложение  hahaha

# 713
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile Искам да попитам какви са ви отзивите за Narciso Rodriguez "for Her"EDP ? Дали е траен и дали има разлика в EDP, ЕDP-интенз и EDT в аромата? Благодаря предварително.  Hug

# 714
  • София
Здравейте  Simple Smile Искам да попитам какви са ви отзивите за Narciso Rodriguez "for Her"EDP ? Дали е траен и дали има разлика в EDP, ЕDP-интенз и EDT в аромата? Благодаря предварително.  Hug

изписали сме вече фермани на тази тема  Crazy последно мисля ги нищихме след като влязоха на БГ пазара, т.е. след 24 март ..

попрегледай в старите теми или използвай търсачката  Peace

# 715
  • Бургас

изписали сме вече фермани на тази тема  Crazy последно мисля ги нищихме след като влязоха на БГ пазара, т.е. след 24 март ..

попрегледай в старите теми или използвай търсачката  Peace
Благодаря, много си мила  Wink Моля да бъда извинена, че нахлух така с толкова досаден въпрос!   bouquet

# 716
Натали, мислиш ли? Аз от тест на ръката повече харесах Lady Vengeance, но Citizen Queen действително ми се стори по-носима.  Нищо де, ще има и от двата, пък ще решавам.

# 717
  • Германия
Натали, мислиш ли? Аз от тест на ръката повече харесах Lady Vengeance, но Citizen Queen действително ми се стори по-носима.  Нищо де, ще има и от двата, пък ще решавам.

Така ми се струва, Али. Lady Vengeance харесвам много повече от Citizen Queen, но е искрящ парфюм, може би и с по-официален подтекст, докато Кралицата звучи по-ежедневно и универсално. Знам, че лесно те събарят по-наситените парфюми, а Отмъстителката е именно такъв. Велурена роза, от която или ти се изпълва устата или ти скрипват зъбите и на пръстите ти става особено. Аз продължавам да смятам, че Отмъстителката се родее повече с Narciso Rodriguez For Her EDT и по - малко с Агент Провокатор № 1, така, че ако харесваш някой от двата, че ще влюбиш безпаметно и в Lady Vengeance. Бях писала на Силви миналата година, че когато го помирисах, изоставих 50-мл бутилка и поръчах 100-тица. От ненасита. Импозантните ми покривни площи почти ги изпиха и сега ще се чудя кое по-напред.  Whistling Ако обаче, трябва да съм съвсем точна, за твоето крехко и фино излъчване, би подхождал най-много Not a Perfume от ароматите на Juliette Has A Gun. В Милано тествах обстойно и Джин Фис от бранда, но не можа да ме впечатли както непарфюма. Ако има откъде, тествай и него, преди да решиш. Hug

# 718
Олето носеше виали от всички, но аз вече бях омазана отвсякъде  Laughing 

# 719
Али, човек се лъже знаеш страшно на среща. Поръчай си проби и тогава решавай. След срещи са допуснати най-много грешки с парфюми.
Този бранд е много дареч от мен, вече съм абсолютно сигурна в това и вече не представляват никакъв интерес за мен. Щом и с пръскане от шише не ми допадат, значи няма шанс и по-добре, спестих едни пари. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт