Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 047
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
знам, но все пак  Wink

днес съм Извънземна  Heart Eyes

# 736
  • София
О, и аз днес съм извънземно-ликьорена. Не ми седи нахално този Alien и затова си го обичам!

Днес бях в Дъглас - Сердика. До един два дена ще ги има летните на Тиери. Чакам с нетърпение.
И реших - Idylle edt ще се придобива. И без това съм си го харесала. Асинка беше писала, че й е омръзнал и няма развитие/edp/, но поемам риска да съм скучна. Ще компенсирам с поведение.

Натали, като ти поотминат емоциите от изложението,  ще ми пишеш ли колко точно са близнаци Нарцизо for her edt и Lovely? Че не може и Тиери и Герлен  пък и Нарцизо!  Money

# 737
Али, човек се лъже знаеш страшно на среща. Поръчай си проби и тогава решавай. След срещи са допуснати най-много грешки с парфюми.
Знам, знам, благодаря ти  Hug ще получа малки количества достатъчни за носене  Grinning

# 738
момичета,от кой саит си поръчвате виалчета (поне аз така разбрах,но не запомних сайта).Искам сайт, от който да не отиват нещата на митница и доставката да е поносима. Преди си взимах всичко от франгрансекс,но с това ходене до централна гара го отписах за поръчки ..и сега ми е мъчно  Crossing Arms

# 739
Ох,най-накрая се прибрах от работа Heart Eyes
Натали,прекрасна новина за гостуването на Атти - очакваме общи репортажи.Нямам търпение Hug
Силви,моите пробички на Жулиетите дойдоха точно за седмица и наистина бяха като писмо,но аз си ги взех от пощата.Може да не са ти изпратили известие и да си стоят там(ако случайно не си проверила).

РЕ това е сайта www.juliettehasagun.com/#/eshop_en Благодарение на Оле Hug

# 740
Преди си взимах всичко от франгрансекс,но с това ходене до централна гара го отписах за поръчки ..и сега ми е мъчно  Crossing Arms
Нещата от Фрагрансекс идват с Булпост направо у дома вече. Peace Поръчвай си смело от там.

# 741
  • USA, Steak State
Samsara Shine and Samsara Un air de Samsara sсравнение с оригинала по- зле или по-добре са?

И все още чакам добра душа за описване на 212...  Rolling Eyes

# 742
Фрагрансекса вече махнаха безплатната доставка до България и доставката е много скъпа.

# 743
  • София
Денси, винаги съм харесвала точно такива снимки на парфюми - изчистени, за да изпъкне формата и да загатне съдържанието. Препоръките ти са в десетката, а колекцията - с характер и стил!

# 744
idomeneus  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам, че ви харесват моите идеи! Благодаря за топлите думи! newsm51

Днес съм с Feminite du Bois Shiseido. Много е хубав! Heart Eyes

# 745
  • Германия

Натали, като ти поотминат емоциите от изложението,  ще ми пишеш ли колко точно са близнаци Нарцизо for her edt и Lovely? Че не може и Тиери и Герлен  пък и Нарцизо!  Money

Само и единствено при паралелен тест мога да открия незначителна разлика. Под такава разбирай, с един полутон омекотено звучене при Lovely, което дори повече ми харесва за дневната употреба. Практически за мен са един и същ парфюм! Приликата, доколкото разбрах, е установена от Диляна първо, но в нея вярва и Бижу, напр. Сигурно и много други биха я потвърдили като по-бюджетна версия на Нарцизо for her edt. Party

# 746
  • при морето
Денси,и от мен поздрави-прекрасна колекция!Някои от парфюмите ти са непокътнати. Shocked
И интервюто беше интересно!Признавам те! Peace
Аз днес получих Агента и покрай него куп други изкушения от една сладурана,на която пращам силни прегръдки hug
Тествам го в момента така обсъждания,мразен и обичан Агент.Но май направих грешка-пръснах си на другата ръка от дълго чаканата Ориенталска мечта/сън.Сега не мога да усетя сладкото в мухливото на Агента. ooooh!Категорична съм обаче,че след час аромата придобива съвсем друга насока,направо отива в друго измерение.И ако отначало душех повече  лявата ръка с ориентал дрийма,сега по-често търся да душкам агента.Хъм. Thinking
Само аз ли не съм пробвала Отмъстителната!?! EmbarassedГрадската кралица не ме впечатли,за радост.Силно се надявам и с лейди Венджънс да е така.

# 747
  • Германия

Само аз ли не съм пробвала Отмъстителната!?! EmbarassedГрадската кралица не ме впечатли,за радост.Силно се надявам и с лейди Венджънс да е така.

Според мен ТИ изобщо не бива да я пробваш Hug Hug Ще олекнеш на секундата с няколко долара, убедена съм, че ще те грабне, просто убедена.  Naughty

ПП Парфюмът няма нищо общо с градската кралица.

# 748
Денси,и от мен поздрави-прекрасна колекция!Някои от парфюмите ти са непокътнати. Shocked
И интервюто беше интересно!Признавам те! Peace
Благодаря!  bouquet
Да запаските на Глорията и Хипноуз Еликсира! Mr. Green
Всичко друго си нося, за да не го хвърля непипнато! Whistling

# 749
  • Враца
Ама моля ви се,
само аз не съм видяла снимките,
покажете ми ги!
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт