AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 795
  • 695
  •   1
Отговори
# 570
 Joy

НЯКАКВИ пари - е най-точното словосъчетание в целия пост.

# 571
Ами,май момичето има представа ,че полза кой знае каква няма,но пък можеш да се сдобиеш с някои качествени продукти на приемливи цени.Аз това бих й казала,ако дойде при нас и си зададе въпроса.А ...и да не забравяме-разширяване на контактите.

# 572
  • Бургас
Тази кампания много слаба, винаги пускам на първа дата, този път оставих уж да посъбера нещо, но я хвана 100 лв ,я не. Според мен и каталога не беше от най-добрите.
За нещастие и едната от сериозните ми клиентки, която поръчвя предимно Аню, получила алергична реакция от последното изобретение за под очи,онова с ролката за разнасяне. Предложих й да го върнем, но тя го изхвърлила. Не ми го каза в прав текст, но предполагам, че скоро няма да поръча нищо за лице.

# 573
Не мисля че си права. Жена която ползва  бяла козметика постоянно е наясно че един продукт може да предизвика алергия, но това не се отнася за всички продукти за лице, колко хора се оплакваха от двойната система за очи реджувенейт като излезе преди 2 години ли беше  - не са се отказвали масово да купуват Аню продукти.

Мисля че е добре да акцентираш че ролката НЕ Е  АНю продукт а Солюшън такъв, и че за алергия от Аню клиник серията сякаш не съм чувала досега.

# 574
Момичета една клиентка иска червило на ейвън, от преди много години .Червилото е -Cotton candy.От новите червила имам мостри, ще потърся сходен цвят. Въпроса ми е някой знае ли точно този цвят на кой отговаря. Представителите с повече стаж   ,ако могат да помогнат. Praynig  bouquet
Виж това
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=1409
и това
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=1848
Е  точно това е червилото, нооо  вече го няма . ConfusedДнес и дадах мостри -спря се на  Nude perfection .Благодаря отново  на всички включили се.  HugИ аз работя по новата кампания ,но за сега нямам никакава поръчка. А за К7 имам вече  50 лева събрани .Луда работа . #Crazy

# 575
  • на североизток от Рая
  Здравейте!

Момичета, като ровите при рускините, не сте ли засичали там снимки на въпросната чанта, която аз искам да видя - на стр.123 е в каталог 6. Все и се точа, но искам да видя и реални снимки.
 Аз не гледам руските каталози, даже и нашите вече ми втръснаха. На някои продукти вече знам кодовете им наизуст.  Laughing Изперкала работа.  Whistling

Утре чааак след 9 ще се "съберем". Профилактика му е майката.

Е, лека нощ!  Hug

# 576

Имам и въпрос към останалите Simple Smile
Някой има ли запазени за следващата поръчка (за К05 ) пръстен и обици Беатрис от К03 мисля, че бяха .... много се притеснявам да не би да ги запазят за следващият 8-ми Март ....  Whistling
[/quote]

Здравейте, нещо все не ми остава време да си поприказвам тук с вас, поизчетох ви, но аз да си кажа:  получих си пръстена Беатрис на втора поръчка при пускане в първа. Обаче обеците ги няма още. Поръчах  обеците преди пръстена, но обеците още си ги чакам... ooooh! Whistling Crossing Arms
 Ма колко съм ясна и аз си се чудя какви ги навързах, Аничка, дано ме разбереш. Embarassed

# 577
Нели Мар4е
 търсих навсякъде- няма реална снимка на чантата, в руските форуми се коментира от тези които са я виждали в центровете си че чаната е мищо сива и изглежда доста добре, както и че е в такъв стил че може да изглежда добре и с дънки и с костюм .

Ето една ставнително добра студийна снимка
http://avon-line.hu/product-talia-taska.html

# 578
Момичета, малко нахлувам не на място изведнъж.. Но, да попитам, последно от СИП влизат ли в образуването на процент? Защото имам 63лв и нещо от каталога, но се опитвам да догоня 100лв - за Фар Ауей-а и 20те %.. + Не мога да пусна редовна защото съм си изтървала редовната дата, а за експресна ми трябват 90лв, но то пък, ако направя 90, защо да не направя 100  Whistling  Така де, дано да влизат в образуването на процента, както Демо-тата. Рових в сайта, но там пише само за мостри, демо и лого продукти..  Tired

# 579
НЕ влизат-категорично не образуват ниво на поръчката и не качват %.
-----
Чантите спадат към некозметичните продукти-аксесоари; формират ниво и вдигат %,но самите те ползват 15.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 00:16 от ФЕЯТА

# 580
Момичета, малко нахлувам не на място изведнъж.. Но, да попитам, последно от СИП влизат ли в образуването на процент?

Нито СИП нито продукти от нетна влизат в процентообразуването.
Само  : демо от панорама, брошури, мостри и разбира се тези от каталог но БЕЗ бижута и чанти

# 581
ФЕЯТА, благодаря за бързия отговор!   bouquet

ЕДИТ: _re_ge, не те видях, благодаря и на теб!

# 582
  • София
Привет-мривет и от мен.
Накратко, доволна кампания - кротка беше. Взех си чантата Мелиса. Малко по-малка е, отколкото изглежда на снимката, но на мен ми е екстра и дръжката е достатъчно дълга, за да се носи на рамо.
Само цветът е един - как пък нямам нито една дреха в тоя цвят.... но върви на всичко, ще си я нося.  Whistling
На външен вид също са я докарали, отдалеч прилича на кожа.

Комплектът от трите шейка също не е зле. мацнах си от този с ванилията, много силно мирише, харесва ми. Попи добре и не лепне.
Сред другите ми придобивки са спиралата супершок от СИП и едни зелени прахообразни сенки, които също са доста сполучливи и лесно се полагат, когато си с две леви ръце в гримирането (в моя случай две десни  Laughing)

Тайно завидях на всички, които са получили малки кашони, на мен много ми харесаха, но не ме огря, явно за да не мачкат чантата са събрали поръчката в голям.

# 583
Узи,спиралата от СИП суха ли е или си е наред?

# 584
Ох, как ми стана зле на сърцето с около 109лв поръчка (вкл. каталози) при поръчка от клиенти.. около 68лв.. Майко, .. как се набутах. Но Treselle си заслужава (поне се успокоявам с това), а и дъщерята си поръча гланца и молива от 24К злато, и на мъжа един спрей за тяло (колкото да не се кара много  hahaha), ще я видим тая, като видя фактурата.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт