AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 771
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам лимит за цената на ейвънските чанти. До 20 лв. - ок. Повече не плащам. Твърде много станаха случаите, в които въздишаш по показаната в каталога, а накрая се оказва китайски боклук на безумна цена. Предпочитам да видя, да пипна, да отворя.

Нелка, има време до великото събитие. Малко над 3 месеца.
Колкото до чантата - признавам, дори не съм видяла в коя се заглеждаш, но прецени дали си заслужава да хвърлиш пари, за нещо, което не си видяла он-лайн.

# 601
Да ви кажа и аз все мисля за ейвънска чанта и все не си купувам. Mr. Green Имам една -тили ли беше, що ли и портмонето към нея .Портмонето още си го нося, макар вече да е за смяна след 1 година, а чантата ми се разлепи за 3 пъти носене .Лепиха я- на друго място цъфна .Но клиентите по-добре реагират, когато съм с ейвънски неща. Sunglasses Днес веднага ми забелязяхя часовник и колие на ейвън .Но за чантите ,да си призная, намерих един магазин до нас с евтини чанти .Едната е от преди 4 месеца -не е мръднала- сиво с черно  е и  изглежда супер .Другата е с цвете отпред с ципове -супер гъзарска. Embarassed Взе ми ги моичкия за по.... 10 лева .Чак ме е срам да кажа колко струват. А са много хубави чантите и ги няма никъде другаде в града. Зареждат по 1 бройка и не се повтарят .Съжалявам, че не мога да снимам и да кача, за да видите колко са хубави. Та на въпроса за чантите -ако не ми подарят от ейвън, май няма да нося тяхна .Иначе ми пратиха съобщение ,че имам 1 ден да платя фактурата. Ами аз съм е платила, ама я отразяват след 3 дни . Crossing Arms

# 602
От чантите нямам впечатления защото не съм си поръчвала, но със майка ми сме луди на тема портомонета и почти на всяка кампания или аз или тя си поръчва някое и накрая ги подаряваме на някого. Мама е много добричка   bouquet  bouquet
Аз си ползвам едно от Ейвън еми чесно ви казвам като ново е не се лющи не се отлепя не се къса...

# 603
Искам да попитам какво ви е мнението за часовниците на ейвън? Заслужават ли си парите? Или е по- добре да се изчака да ги пуснат в СИП ,че да не ни е яд много за парите?  newsm78 newsm78 newsm78

# 604
Имам три ейвънски часовници-работят си,но и аз не ги ползвам непрекъснато.Сваровски /от Нова година/ работи чудесно,но каишката вече започна да се пообелва.На мъжа ми ейвънският часовник /взех го от СИП за 15 лв./не става-работи,но много явно се обели металната част отвън,не става вече за пред хора.Различно е,зависи от конкретния модел.Но 35 лв. не бих дала,камо ли пък 42 лв.

# 605
Амии, аз имам 2 часовника от Ейвън, единия от които е доста отдавна и нищо му няма... да де само дето няма батерия вече горкия, и така спрял си го нося от време на време, че аз и без това си гледам часа от телефона Laughing
На мен си ми харесват и двата часовника, но пак зависи как и от какво е направена верижката Peace

Аз пък да питам за комплекта Peyton от СИП? Майка ми си го беше харесала още от каталога, но аз все я разубеждавах, че бижутата им са скъпи и не стават. Сега гледам, че е на много добра цена, чак да не повярваш. Та, какво му е?? Някой има ли го или виждал ли го е на живо?
Търсих снимки в нета, но не намерих, само на часовника, който явно е от същата серия http://s856.photobucket.com/albums/ab124/olja-avon/kupci/nakit/? … ent=peytonsat.jpg, дано като го видите да се сетите за комплекта - обици и колие са. Ето тук -->  http://s856.photobucket.com/albums/ab124/olja-avon/kupci/nakit/?start=20#!cpZZ1QQtppZZ32 има и други бижута Hug

# 606
Аз набързо да ви се оплача : сега си видях фактурата и отново няма да ми доставят позлатената гривна. Беше поръчана от нова клиентка  - от миналата поръчка и дадох две висулки, сега ще и дам още две и евентуално другия път и гривната. Дано не се откаже да си поръчва неща.

Deni_val  аз не съм виждала бижутата, а  само часовника и е много красив.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 20:13 от vicky87

# 607
Искам да попитам какво ви е мнението за часовниците на ейвън? Заслужават ли си парите? Или е по- добре да се изчака да ги пуснат в СИП ,че да не ни е яд много за парите?  newsm78 newsm78 newsm78

Моя клиентка днес се сдоби с Анабел от СИП. Много се зарадва. Каза, че предишния ейвънски часовник го е изхвърлила, защото й е омръзнал, а не защото е имало проблем. Просто защото е нямало такъв й е писнало, и за да не го носи го изхвърлила.
Все повече попадам на клиентки, които са си имали преди представители, но не са били доволни от обслужването - липса на мостри, внимание, подаръчета и т.н. Та се надявам да си допаднем.

Днес бях до офиса. Боядисах джиджавките за лаковете. Остана ми само едно празно. Влюбих се в Green With Envy, Decadence и някои други.

Видях и чантичката, дето е в мотивационната - пълна скръб. Имащите щерки може да ги зарадват с евтина играчка.
Харесах много Jet Homme, Signature и един със супер крива бутилка - Aromadisiac. Това за мъжките аромати.
От дамските измирисах всички ТТА - много ми харесаха.
Да докладвам за ТВ-тата от предната корица. Много са свежарски. Идеални са за тинейджърки. За жалост ме няма в описанието на ароматите. Лично на мен оранжевия ми хареса повече.
Как говоря като заек Simple Smile Ама не ми се смейте.

Аз докато пиша и вие сте творили. Сега поствам и отивам да чета.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 20:18 от Anichka

# 608
Еее, наистина ли чантичката е грозна, аз така да я чакам ooooh!

Аз сега тука си играя и си набирам някакви кодове Blush  Кода на чантичката не ми го прие, но на парфюма - да, и то бях набрала като бройка 10 Laughing Е, като пускам поръчката ще си ги оправя на 2 поне, само да не ми ги сметнат на редовна цена, че ще стане от играчка-плачка Outta Joint

# 609
Аз мислех, че ще става за вечер - портмоне и телефон. Ама толкова криви шевове - нема. На капака подплатата се подава, където не трябва. Мека е. Педя и половина дълга и около 15-18 висока.
Други чанти нямаше.
Парфюмът на Рийз беше в хубава кутийка, но някой го беше взел, така че си оставам на впечатленията от тестера.

# 610
За левче - толкова, дет' се вика. Аз така се зарадвах като видях каква хубава вечерна чантичка ни предлагат, точно от такава имах нужда летните вечери, ноо.. нищо.
Затова му се чудя и на комплекта от СИП. Дали няма и той да е за един ден?

# 611
  • на североизток от Рая
   Включвам се по темата за часовниците.  Simple Smile

Имам 3 . Този, който нося, забравих как се казваше. Момичетата, занимаващи се по-отдавна може да се сетят кой е - верижката е като гривна с камъчета в зеленикави оттенъци. Имаше и такова колие - синджир с камък в зеленикаво. Работи си часовника вече втора година, пу, пу, пу.
 Имам и два от онези  с дългите каишки, дето ги чакахме 2-3 месеца да пристигнат. При мен дойдоха от първия път, де.
 Другият ми часовник е с парфюма на Рийз /Ин Блуум/ - циферблата е като цвете. Нежен часовник, като бижу. Но го нося рядко.

За мъжките нямам никакво мнение. Само веднъж са ми поръчвали мъжки часовник.

# 612
  • Бургас
Тук съм бре душко Mr. Green Ама нЕма какво да споделя или просто музата ми е избЕгала някъде заедно със стройното ми (някога отдавна) тяло hahaha

Да не е спам само, да споделя че засега имам едно парфУмче Тудей (даже ми е платено вече авансово Laughing) и евентуално онова другото, дето ще е кинта. Ама в събота и неделя ще преслушвам обичайните заподозрени дали и какво искат, че да спретнем една експресничка поръчица (пу-пу) Flutter

# 613
neli_mar4, часовникът сигурно ти е "Бриджит", е и аз го имам. Всъщност имам общо 5. Само първият ми се развали каишката, разлисти се , беше подарък с "Руж" ли беше на Кристиан Ла Кроа. Много си ги обичам всичките.

А и за чантите да кажа. Всичките ми чанти 8 на брой са от Ейвън в различни цветове и размери. Имам само една чужда и почти не я нося. Но това с чантите вече сме го обсъждали.

Получих имейл, който малко ме изненада. За подарък т.е. знаете за мотивационната програма беше споменат не  Far away dreams, а Rare Gold. Аз ли бъркам или те нещо са подменили в офертата? newsm78 Някой знае ли нещо?

# 614
Тъкмо сега гледам рекл. листовка и си пише ,че е Фар ауей дриймс. Друго ли ти пише в имейла?

Общи условия

Активация на акаунт