Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 326
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Е какво мислите ще одържи ли рейтинга след новия сериал дето почва тази вечер  newsm78
Аз мисля, че няма да се отрази. Филмът се харесва  Wink Не вярвам ако ти харесва, да тръгнеш да гледаш друг по същото време.

А иначе от снимките се разбира, че Фери ще отиде да търси Емир в тях. По саксията вляво от вратата разбрах hahaha

А тази е просто разбиваща  Mr. Green  hahaha Хриси пази я за Снежка  Stop

# 167
  • Дъблин
а снимки от мястото където ще се видят ФЕ няма ли?

# 168
# 169
  • Варна
а снимки от мястото където ще се видят ФЕ няма ли?
няма

# 170
  • Варна
Е какво мислите ще одържи ли рейтинга след новия сериал дето почва тази вечер  newsm78
Аз мисля, че няма да се отрази. Филмът се харесва  Wink Не вярвам ако ти харесва, да тръгнеш да гледаш друг по същото време.

А иначе от снимките се разбира, че Фери ще отиде да търси Емир в тях. По саксията вляво от вратата разбрах hahaha

А нямам намериние но в един сайт даваха примиерите тези месеци и се притесних

# 171
  • Варна
Оня мустакатия кандидат зет пак се появява  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 172

Не, мило  Hug Нямам предвид теб. По принцип казвам, че който си харесва сериала, няма да го смени. Не се изразих много ясно.

# 173
  • Варна

Не, мило  Hug Нямам предвид теб. По принцип казвам, че който си харесва сериала, няма да го смени. Не се изразих много ясно.
разбрахме се  Wink

# 174
Оня мустакатия кандидат зет пак се появява  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да между другото  hahaha Не го забелязах. Аз винаги го пропускам без да искам. Защо ли?!  hahaha

# 175
  • Варна
Мехмет да не ходи да се разправя с Корай  hahaha hahaha hahaha
Емирчо продължава да се пропива  Sick

# 176
  • Варна
Оня мустакатия кандидат зет пак се появява  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да между другото  hahaha Не го забелязах. Аз винаги го пропускам без да искам. Защо ли?!  hahaha
Аз пък му виждам мустаците отдалеч  hahaha hahaha hahaha

# 177
  • Варна
Това не е ли колата на Корай  newsm78

# 178
Мехмет да не ходи да се разправя с Корай  hahaha hahaha hahaha
Емирчо продължава да се пропива  Sick
Даа, и Ханде естествено няма начин да не му се вре. Sick А за Мехмет е напълно възможно пак да отиде в заведението, като гледам Емир е със същите дрехи  hahaha

Аз съм по модните тенденции  hahaha за колите не знам  Stop

# 179
  • Варна

Аз съм по модните тенденции  hahaha за колите не знам  Stop
Аз съм запомнила че Емир има черна кола а Корай бяла  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт