Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 821
  • 755
  •   1
Отговори
# 675

Добро утро момичета!
Как сте в тези студове? Аз с нетърпение чакам пускането на парното, че вкъщи е гооолям стуууд!
Ани страхотни сте както винаги пу-пу да не ви е уроки, да сте здрави и много щастливи цялото ти семейство!
Уна вашето лято е било разнообразно и наситено с приключения! Дано Стефан вече да е здрав и да не плаче в яслата, а на теб лека работа със сигурност е доста разнообразно след 3 годишно прекъсване.
Хайде размърдайте пръсти по клавиатурата за стопляне....  Heart Eyes

# 676
  • София
Днес реших да се разпиша, в случай, че някой  все още ни помни. Laughing

Чета ви от време на време и се радвам, че макар единици, все още има момичета, които смятат виртуалното общуване за приятно и привлекателно, и които не се страхуват да правят публично достояние живота си, с цялата пикантерия в него. Те си знаят кои са, към тях са насочени всичките ми адмирации. Heart Eyes

Майче 2006-та Велизар е добре, расте висок и слаб, опитва се най - после да говори, все още плахо, и неправилно, все още е в графата "проблемно" (различно) дете. Ходи на градина с огромно удоволствие, любимец е на всички от въпросната, явно точно поради различието и любвеобилността/подкупността си. Blush
Логопеда си посещаваме вече повече от 2г.., къде с негова помощ, къде с помощта на ЧИЦАТА (дечицата от ДГ), и не на последно място - на сестричката Елина - бърборина, има напредък. Вече имам надежда, че мога да изпратя ученик един ден.. доскоро отхвърлях толкова смели мечти в ума си. Последното си позволявам да споделя, за сравнение колко ми е било, и продължава да ми е "леко" да се боря, и в защита на думите си, че не се сърдя за нищо и на никой. А и дори да е имало за какво, нямам физическо време за подобен род дейности. Laughing

Към средата на лятото минахме през самия ад с майка ми - откриха и рак.. върнахме я буквално от Оня свят. В момента провежда Химиотерапия, и на 2 седмици се връща обратно в същия този ад... Тук е мястото да благодаря на всички, които изпратиха положителна енергия към нас, в Най - тежкия момент от живота ми (досега!), когато буквално, ако не бяха децата, нямаше да имам сили да мърдам.
Благодаря ви, момичета! (Пак си знаете кои сте!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

Да споделя друго, ми се струва маловажно.. и все пак.. в общи линии сме добре, борим се. Странно е, как трудностите и значимите неща, в които влагаме цялата си надежда и енергия  ни променят толкова много, и ни карат да се погледнем отстрани (и пак отстрани да се видим колко наивно-глупави сме били, тровейки нервите и времето си за глупости и битовизми...) Ако това е Смисълът на всичко, което заслужаваме да ни се случи... има Смисъл. Определено.

Аз все така си работя, след Майчинството ми с Елина на друга, доста по - интересна, платена и приятна длъжност, за щастие сред всички онези готини хора, които също бяха и са с мен през всички трудности.. Спукват ме от командировки и мероприятия, но такъв е сезонът - Предпразничен.. в никакъв случай не се оплаквам, пък и... сега им е времето.. Blush

С Мариян сме все още  Mr. Green заедно, гледаме си децата във все още Mr. Green полу-ремонтираната къща, от лятото имаме още една "дъщеря" - жълта лабрадорка на име Лейди. Мечтаем все още Mr. Green за трето дете. ЖЗ, майка ми да е жива и здрава, и Вели все така да върви напред.. ще го осъществим. Ако не наше собствено, по по - хуманния начин. Heart Eyes

Целувам всички, които биха приели поздрави и благопожелания от мен, благодаря ви още веднъж, че не ме забравихте. Нацелувайте много, много, много всички красиви и умни наборчета, техните сладки каки и батковци, по - малките им братчета и сестричета. Животът е много кратък, за да го пилеем в друго.
Доскоро. Hug

# 677
Момичета,честит ви първи сняг  Grinning Днес дори и при нас заваля на фона на бедственото положение.Беше кошмарно,такова нещо не помня..Горките хорица дето живеят в ураганни зони  Rolling Eyes
Дори днес освободиха големите и е неучебен ден.

Олче  Hug Много сте преживели,дано проблемите на майка ти свършват вече  Praynig .Радвам се за напредъка на Велизар,браво!
 Уна браво на Ралица,че се е научила да плува на мен това ми е сериозно притеснение и много искам да науча и двамата,готова съм да ги водя веднъж седмично в др град,но да се научат да плуват поне.. Simple Smile

# 678
  • София
Олче, много се радвам, че не си ни забравила и се разписваш  Hug Дано майка ти да се оправи напълно и ужасът, който сте изживели, да не се повтаря. Стискам палци и Вели да започне да напредва още по-бързо. Всъщност установи ли се дали наистина ваксините са били причината, да се получи така? Дано се включваш по-често и вече само с хубави новини!
Гале, тука пуснаха парното, живее се вече  Wink
При нас няма нищо ново, Румен е на градина, ние с бебчо вкъщи и когато времето позволява, на разходки.
Мимозка, наистина се обърка това време - средата на октомври - снежни бедствия  #Crazy

# 679
  • Русе
   Олче, много се зарадвах на твоя пост! Дано смелата баба Шпунц вече да е оставила най-тежкото зад гърба си! Praynig Да сте здрави всички и да се радвате на децата! Hug Надявам се при следващото ти включване(по възможност преди Коледа Wink) да ни покажеш мнооооого снимки на твоите палавници!
   При нас все още няма парно, поне времето ни пощади. Студено е, но валя съвсем малко, гледаме новините и не можем да повярваме какви неща стават из страната - наводнения, снегове ooooh! Неприятното е, че в детската градина също е студено, едва днес пуснаха парното. Дари днес пак отиде нацупена, защото била дежурна на тяхната маса, а все забравяла и госпожата й направила забележка.

# 680
Здравейте

Отдавна не съм писала, надявам се да не сте ме забравили  Wink.
Ани, радвам се много за майка ти!

Олче, стискам палци твоята майчица да се излекува напълно и още едно внуче да погледа! Радвам се, че се разписа! Браво на Вели, че напредва с говора! Снимчици няма ли да ни покажеш?

Уна, наистина хубаво лято сте си изкарали! Добре дошла в редиците на работещите! Много професионални успехи ти желая!

При нас времето до вчера беше супер - слънчево и топло около 18 градуса. Днес вече започна да вали Sad .Нашето парно автоматично се пуска и сега си работи. Ние свикваме в новата къща и на новото място. Георги си намери приятелчета от училище. Килиан ходи на детска градина (предучилищна). Много му харесва, много играят там, учат песнички, рисуват и др. забавни неща. Аз работя все още, но вече работата ми понамаля и имам повече свободно време.

Направих няколко снимки на къщата http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/ Ако някой иска да погледа, да каже, ще му пратя паролата.

Сега трябва да се стягам за работа. Баща ми ми е на гости и той гледа децата, докато ме няма.

# 681
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Олче, радвам се за големия напредък на Вели, пожелавам ти скоро да го отпишете от графата проблемно дете!  Hug На майчицата ти желая много сили и пълно възстановяване  Praynig Praynig Praynig

Кате, сигурно е много красива къщата - аз с удоволствие бих погледала  Heart Eyes Както и снимки на твоите трима хубавци

Уна, страхотно лято сте имали - много ме разведри поста ти  Peace

Ние сме пълна къща през последните 20 дена - сестра ми днес си заминават обратно за Кипър - намачках хубаво малкия Янис  Heart Eyes
Бела най-накрая проходи преди 2 седмици и вече не се спира - само се катери, опознава всичко, а Янис й е любимата играчка и само ходи да го гали и целува  Heart Eyes
Калина е станала доста непослушна, напоследък даже я наказват в градината - не могат да си поделят лидерството в  групата с едно друго момиченце много властна се извъди Вкъщи за жалост е същата и само крещи по сестра си, не я иска - пречела й   Sad Надявам се да отмине това и да е само период, че трудно се издържа

В понеделник съм в София цял ден на обучение за работата ми - няма да се връщам скоро, но тъй като и другите ми колеги ще ходят, реших с тях да го направя

Поздрави от нас!

# 682
Здравейте!
Олче, аз също се радвам за добрите новини за Вели! А за майка ти - много сили и вяра в живота й пожелавам!
Сега се сетих и за майчето от нашата отчетна тема. Люба, има ли добри новини!? Зарадвай ни!

Кате, аз също нямам търпение да разгледам къщата!  Wink

# 683
  • София
Кате, може ли и на мен паролка да разгледам красивия ви дом. Simple Smile

# 684

Заповядайте девойки на топло кафенце и на отчет!  Laughing
Олче радвам се и аз че се разписа, че не си ни забравила, но най вече на това което си написала за Вели и аз от сърце му пожелавам по бърз напредък, че да се успокой майчиното ти сърце! На майка ти много кураж и сили да пребори лошото! На теб честита работа и куче!

Кате разгледах снимките, имате уникален двор и гледка от тези френски прозорци, всичко изглежда много просторно и уютно! Предполагам че всички сте много доволни от промяната! Пожелавам ви да сте много щастливи в прекрасния ви дом!

Змейка чак не ми се вярва, че говориш за това дете от снимката, надявам се да е период и да отминава бързо! Как мина обучението вчера?

Ние сме добре работа-детска-вкъщи нашата приятелка и съименичка на темата беше болна миналата седмица днес ще звъна да видя как е и ако ги видим скоро ще ви кача снимки да ги видите!
Хубава седмица на всички!  bouquet

# 685
Днес имам рожден деееен!!!!  smile3521 smile3510 Wine Glass
Еййй, ударих вече 35  Mr. Green Открих, че тази година цялото ми семейство чества някакви юбилеи - 5, 10, 35 и 40. Нацвъкали сме се баш през петилетка  Mr. Green

Олче, welcome back!!!  Heart Eyes Дано всичко лошо е зад гърба ти и оттука вече само хубавини да ти се случват.  Heart Eyes

Целувки на всички и хуууубав ден, че днес просто трябва да е хубав деня! Laughing Heart Eyes Hug

# 686
Нанчи,жива и здрава да си и много късмет и любов да има около теб!  bouquetО,това с петилетките е много свежо,но не трябваше ли и тая година да има включване? Wink
Олче,радвам се да те прочета тук  и още повече се радвам за напредъка на Вели PeaceДа кажеш на баба Шпунц,че всички тук сме и стиснали палци и чакаме скоро и за нея добри новини,да споделиш Praynig
Миленка,щом сте изпратили гостите,да вземем да се видим,че да обсъдим проблемите с дечковците/и не само/ Mr. Green
Пожелавам здраве и късмет на всички Ви!

# 687
  • София
Честит рожден ден, Нанчи! Да си жива, здрава и все така лъчезарна!   bouquet

# 688
Еми и да трябваше, Любе, мисля, че сме дотука с всякакви включвания, превключвания и изключвания.  Mr. Green То да не се заричам много, ама аз точката с децата май съм я сложила.  Whistling

Бабълче, мерси за хубавите пожелания.  Grinning

Кате, аз също искам да гледам  Blush

# 689
Е,нищо,де......след някоя друга година младото поколение ще поеме щафетата с петилетното отчитане Mr. Green..Сега,ти пожелавам много хубаво прекарване на празника/да,знаеш,че тая вечер сме си сипали и за твое здраве,че явно днес много,и все хубави хора,са се родили Party/!
Кате,и аз искам да гледам Embarassed,пък!/ама ме беше срам да си кажа/

Общи условия

Активация на акаунт