Виф,приеми много,много прегръдки,поплачи си...и чакай да мине тази дупчица...а след нея много,много слънчеви дни

)
.
, но важното е че всичко е както трябва 
аз съм добре, нормално е да ми е криво... имам известни притеснения, но за това друг път... че ми се струва паранормално, пък аз не вярвам в това......
Стискам палци, Марти да се адаптира бързо в новата среда и скоро да тръгне на градина. Пиши ни освен проблемите и трудностите, как е живота там? Сигурно има и хубави страни....
Да не се лъжете... Абе мислех си аз да купим един истински, дигитален с екран, по-евтин, че и да го счупи, да не е проблем, ама на - излъгахме се с детския.... Сега търсим и тоя бакуган, че се изчерпали в Хиппото.... и едно ДВД за неговата стая ще вземем и сме готови. Тортата е поръчана, господина си избра с Костенурките Нинджа... И да идва вече тоя РД, че от 5 месеца ме пита кога ще стане на 5 години 

Да е много здрав и послушен! Много радост да ви носи, а ти бързо да се възстановиш и дано имаш време да разказваш как сте! 

) Честита ви нова "родина". Искрено ти пожелавам да се почувствате скоро там вкъщи и да сте засипани с късмет!
Много е трудно да се разделиш с обичан човек.Надявам се,че със затоплянето на времето и твоето натроение и късмет ще се затоплят. На мен ще ми е интересно да споделиш,защото обичам да намирам обяснения на необясними неща,но ако това ще те натовари,наистина изчака да мине.
Браво!Дано свикнете бързо,стандарта по-висок,всичко уредено..Остава с езика да свикнете и готово
Много ми е интересно Виктор дали ще шпионира невските детски градини и занятия 

Продължавай в тоя дух!

Като искат шир потреба и да не е скъпо в кварталната сладкарница. 

Препоръчани теми