Синческа И мен ме заинтриува с този данък...

Аз плащам 15лв. за моята баба 1991г.
Също и не знаех, че за яслите искат и декларация за платен данък!
Аз всичко съм плати, но...направо ме изуми.Ясли:
Миа Предполагам сте с малко точки, защото ти се водиш безработна и презумцията е, че има коѝ да го гледа детето. А пък в същото време ако искаш да започнеш работа трябва да си сигурна, че има къде да го оставиш! И става един порочен кръговрат...

Истината ( по мое мнение ) е че системата си е добра..( ИСДОГ), но места няма...И единственото решение е да се отворят и строят градини.
Писихриси Ами моята племенничка е на 10г. и за мен си е детенце, МАЛКО при това!
Паола засега е дребничка и слабичка, но неѝни връстнички...лелеее...имат цицки, гримират се..мами, мани!
Това е засега мамчета и " бебета"..
Утре пак!..

)..папаращката,кофтито е че с тези фотоапарати не щракаш ли качествено снимките стават по кофти и от сапунерките..ама нищо спомен да има.Другия път съм решила да плеснем една фотосесия-мами с деца,само деца..ииии всички в купом.

.
. Пак телефона го слага в едно камионче и затваря капака. Другото, което прави е да пуска неща в тоалетната. Няколко пъти го хващам секунда преди да пусне нещо - чорап, шишето си, лъжички, играчки и т.н., това е положението 

После си промених мнението и последното което ме убеди беше че детето и бъркна в устата да вземе топките и а тя не му направи нищо
, имам даже мускулна треска, че аз се съсредоточих да събирам фасовете и капачките, че РАди на тях налита най-много.
Малката не отстъпва по хубост на сестричката си