НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Честит празник на всички именници!  bouquet

Като чета за болните дечица и ми се къса сърцето.Бързо да оздравявате. Hug

Последния път, Мила я държах 5 дни с Т (ама ту имаше, ту нямаше ) и накрая дадох АБ.

Мацки, кой ще ходи на Усоето, че аз както не пиша, не съм много в час Rolling Eyes.Дано да познавам поне някои мамета. Simple Smile
Нели, може ли да кажеш, че ти знаеш най-добре.

Да ви се похваля - Мила я приеха на ясли и вече е записана и направо съм супер щастлива.Вече много ми се ходи на работа( май съм бъгната нещо Grinning) и чакам с нетърпение септември. Laughing

# 436
  • Варна
Хриси, ето кой ще идва на Усоето:
за 2 нощувки: Neya, CRLN, Maria.Krumova, Portokalcho, Vess, Elvirka, Lulu, Margaritka, Valkanova, Alissa
за 1 нощувка: Slunce, JR, Хриси и още една мама от Варна на ноемврийче, която не пише във форума
Писихриси и Катето ще дойдат в събота за през деня, но няма да нощуват.
Ще се съберат 16 ноемврийчета, пълна лудница  Mr. Green
Силно се надявам обаче да се промени прогнозата за времето, че ако наистина вали трябва да сме в ресторанта и наистина ще луднем.

# 437
Здравейте!  Simple Smile

Честит Празник на всички празнуващи!!!

Хрисси, честито за яслата! Ще познаваш доста майки според мен! ( до колкото и аз помня).

Хубав празничен ден!

# 438
  • Варна
Оф, много съм зле. Хем след малко отиваме да празнуваме, че свекърът и племенникът са именници, а пък забравих  Embarassed

Честит Гергьовден   bouquet

# 439
Честит имен ден на всчки празнуващи. Желая много здраве ,щастие ,успехи и всичко най добро.
Сега да почерпя и аз за именния ден на съпруга ми! Simple Smile

Весело изкарване на празника! Simple Smile

# 440
  • София
Нейка,
мерси за отговорът  Hug . И аз много съм против антибиотиците и точно затова се чудя, добре че и педи не ме натиска .... Ето сега е добре, пее си.... но ще отида пак да я чуят.

Хрисска , честита ясла на Мила   bouquet

Честит Гергьовден на всички!
Току що 3 хеликоптера с БГ знамето минаха над нас /ихихх ние нали сме мансарда, та наистина над нас минаха/ но Пламена не успя да види какво й соча. Нищо, догодина ще е по-голяма  Laughing

# 441
  • София
ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Да ви се похваля - Мила я приеха на ясли и вече е записана и направо съм супер щастлива.Вече много ми се ходи на работа( май съм бъгната нещо Grinning) и чакам с нетърпение септември. Laughing

Хич не си се бъгнала! Нормално е даже. ( за мен поне )!
Социалния конткат има огромно значение!
Нас и тази година не ни приеха на ясла. Миналата щеше , но аз и отгеглих кандидатурата в последния момент, че ми се стори малка!
Иначе КЛО е права, имаше някаква " врътка" с генерирането на номерата.
Яслите са голям проблем. И когато ни приемат, ще е проблем и лятот, поне за един месец.
Ние толквова отпуска нямаме, но ще му мисля когато му доѝде времето.
Елвирка Бързо да се оправя Пламито. Ади тези дни пък имаше зверско разтроѝство от зъбите и направо се стопи. Но го овладяхме!
УСОЕТО: Леле как ви завиждамммммммммммммммммм! Simple Smile Mr. Green
Да ви се оплача от Феѝсбука: Напоследък въпреки заключения профил получавам много съобщения от непознати. Последно един мъж ми прати съобщение, че Ади е много сладка и щял да и хапне дупето!Еѝѝ как ми докривя...изтрих си профила но не издържах и после пак го пуснах.
Но може и да се реша да е за постоянно! Rolling Eyes
Оставям ви мили мами, весели празници!  bouquet

# 442
Привет на всички.Аз чета,чета,чета и все пак да попитам(малко нахално  Rolling Eyes),какво е Усоето???

# 443
  • Варна
Бубе, това е Усоето http://www.usoeto.com/index.html - хотелски комплекс в Елена, Търновско.
Ще си правим национална среща там 13-15май. Някои ще бъдат за  2 нощувки, някои само за 1 нощувка на 14ти. 50лв е нощувка със закуска за цялата стая /по 25лв на човек/, ако искате да се включите.

# 444
Юююююхууууу ето мееее  Mr. Green

Егасимус как ви завиждам за Уосето..мммм..ей да не завиждаме много че току виж ви заплющял някой дъжд нас ще обвинявате за уорчасване.

Елвирке ми така дерекох и отсекох,няма начин трЕбе да се работи Crazy Работа си върви и аз покрай нея...в едно сладкаре съм,режа тортЯ,пастЯ и фсекакФи неща..общак хахаххаххаа  Обачееее съберат ли се на едно място много жени,леелеее егасимус и кокошкарника става,пък нали и българския народ завистлив и озлобен..гле му сеира.Мъъъ аз гледам да се апстрахирам че иначе ще лудна.Не мога да ги разбера хората,защо ти е му правиш на другия сечено,егаси на теб с какво по добре ти става,какво печелиш..ужасТ ..както и да е да не ви занимавам с моите размишления за живота ku-ku tooth

Марго трябва да те открия във Фейса.Ако има и снимки на Евичка да я видя колко е пораснала,имате ли вече коса за кукуригу. Wink

Като писах за Фейсбук..Кике като си изртиеш профила нищо не си направила снимките ти си стоят..абе нещо такова,четох някъде,че трябва да изтриеш първо снимките и всичкото инфо и после профила.Иначе не става да знаиш. Naughty Wink То и азсе замислих да си изтрия снимките,може да оставя една две за цвят.

Аааа честит Джорджевдан на всички празнуващи именяци и военни.  uraХай да почерпувате де. smile3533

Оооох пакболни дечица,егаси не им ли писна на тези болестида ни тормозят дечицата..нямат си друга работа.Пфуууу да бягат на далеч,дано скоро се оправят милите бубоечки. Hug

Привет на мама Бубето Hug,дано някой те е записал на първа ако не аз тези дни..ама не и сега че ме сързи. Mr. Green

Ох да ти кажа Хрисе,както е писала Норчету хубаво си е да поговориш с някой и на български и за по сериозни неща..освен на бебешко санскритски и все да се чудиш как да отбиеш поредното искане на нещо с  опънато пръстче и - Ъъъъъъъъ  Макар че и врмемето с детето е безценно..безценно. Hug Heart Eyes

Хай сега да раздвижим малко темата я споделете до кога смятате да перетедрешките на детето отделно?
Я споделете някое детенце има ли проблем с къпането,Мишко бяхме почнали да го къпем под душа някъде след годинка и два -три месеца(май така беше)..та къпе се с баща си под душа.Татко му го гуши и така.И скоро реших да го къпя сама във ваната...лелеее няма такъв рев,както го доближа до водата и почва да пищи.Пробвах и с голям леген в който като ходим при баба му някой път влиза и играе с играчки.Напълних го и аха да го топна и пак същата работа.Защо така,от какво да се е изплашил..незнам. newsm78

Хайде хубав уикенд ви желая,до скоро писане. Hug

# 445
  • София
Мия, период е някакъв да знаеш. И Пламена както обичаше водата миналата година на морето, в басейна, сега пищи като й мокрим косата и се гушка в баща си. А иначе отдавна я къпем в банята права или на столче седнатала с подвижния душ.
За миенето на косата пробвах какво ли не - то не къпахме кукли и разни други представители на флората, то не беше канчета, шепи, чашки и т.н....  Cry Реве си и това е.... Дано скоро да отмине този период.

За прането.... незнам, мисля още да си ги пера отделно, ама като казвам отделно наистина ги пера отделно - по половин пералня цветни и бели дрешки.

Леле Кикито, направо настръхнах като прочетох това, аз отдавна си знам и не поствам снимки на които Пламенка е голичка. Даже наскоро дадох непоискан съвет на една приятелка, че имаше доста голички снимки на нейното момиченце. Дано да ме е разбрала правилно  ooooh!

Мойто дете днес му пуснахме кръвна картина и се оказа че има бактериална инфекция. Сега педиатърката иска да пуснем и стерилна урина щото има съмнения тази бакт.инфекция да е на пикочните пътища, щото не изглеждало да е на горните дихателни пътища....  ooooh! И по всичко изглежда че този път няма да ни отмине антибиотика, но то тя да се излекува пък не е толкова фатално че веднъж-два пъти ще пие антибиотик.
В тази връзка Нелка евентуално може и да се наложи да дойдем чак за 2рата нощувка - ще потвърдя допълнително, нека видя резултатите и от стерилната урина.... и да започнем антибиотика. Пу пу днес не е вдигала Т. Сега все ми се струва че е бледа  #2gunfire, психясай ей...

Кики, това с разстройството много гадно, че бързо се дехидратират децата.... бързо да се оправя Адинка. Това с работота не е много лошо, но ако може лятото да си взема 3 мес.отпуска и да мотая по градинките Simple Smile)))))

За яслите - лятото навсякъде е проблем, на нас отсега са започнали да ни дават декларации за попълване дали ще ходим в сборна група, и лелките ни съветват под мустак да не я записваме, събирали деца с големи възрасти, щяло да се изтормози милото  Crossing Arms, ами сигурно е така, ама дали шефа ми ще ми влезе в положение и ще каже "ама разбира се, постой си лятото у вас, хем ще ми спестиш пари от служебния климатик " Laughing... не ми се вярва... та ще ходим в сборна група, а ако хич не върви ще я давам на частна ясла за месец-два, нямам избор.

Мия, сетих се нещо, в нашата фирма има един отдел в който работят 25-6 жени в една голяма стая и е не кокошарник, ами направо осарник.
И като им се бъгне нещо някой принтер или РС, наште IT специалисти само се подбутват кой да отиде там. Много са наплашени хихихиххи hahaha

айде лека от мен, пожелавам и утре хубаво време!

# 446
Добро утро!   

# 447
Добро утро и от нас!!!
След вчерашната лудница днес си изпратих гостите и отново сме сами Simple Smile
Прекарахме си чудесно, а и времето е с нас... Слънчево и приятно  Simple Smile

# 448

Да ви почерпя с кафенце, че моя мъж ми подари кафе машина за годишнината от сватбата

Абе Мия и Митко има проблеми с банята. Обича да се къпе ама...
Преди 2 месеца Коце му оперираха киста на опашката и го боли кръста и започнах да къпя Митко в кухненската мивка. Да ама детето порасте и вече главата му опира в шкафовете и се привежда за да не се удари. Снощи се опитахме в банята да сложим на земята коритото и с душа да го къпя е няма такъв рев просто.
Отворена съм за всякакви варианти на къпане.

Иначе в кухненската мивка нямаше друг проблем. Даже и главата с шампоан къпя през ден не му е криво. Само дето вече му опира главата в шкафовете  и се научи да спира водата по средата на къпането.

# 449
Бубе, това е Усоето http://www.usoeto.com/index.html - хотелски комплекс в Елена, Търновско.
Ще си правим национална среща там 13-15май. Някои ще бъдат за  2 нощувки, някои само за 1 нощувка на 14ти. 50лв е нощувка със закуска за цялата стая /по 25лв на човек/, ако искате да се включите.

Оооо,прекрасно ще е,нооооо за съжаление нямам нито,кола,нито книжка и няма как да дойда  Tired

Общи условия

Активация на акаунт